Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Problem s Touch Flo 3D

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    10

    Zdravím, mám tento problém. Vše se mi zobrazuje v pohodě (telefon, lidé, foto, počasí), Hudební alba se mi do včerejška zobrazovala taky v pohodě. Dnes jsem kliknul na ikonku hudba a objevila se hláška "klepnutím zde spustíte Touch Flo 3D", na nic nesahám a objeví se hláška "spouští se Touch Flo 3D". Spustí se , ale otevře se ve výchozí pozici (ikona "domeček"). Vše je v pohodě, ale když opět kliknu na ikonku hudba, vše se opakuje. Můžete mi prosím někdo poradit, jsem z toho v p....i.
    Moc děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Mate dost volne pameti? Zkuste udelat soft reset, to pro zacatek (tlacitko reset je pod stylusem).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    10

    Po resetu je to stejné, volné paměti mám: hlavní - 52,21MB (úložiště), program - 52,35MB
    Storage card - 2121,78MB
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    42

    A nic jste neinstaloval predtim? Pripadne bude resenim zazalohovat si vsechna data a programy a zkusit hardreset, vypada to ze se tam neco pokazilo
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    10

    Nic jsem neinstaloval, pouze navigaci, ale ta mi šlape a i ta hudba šla. Přestalo to jít z ničeho nic. Na ten Hard reset si netroufnu. To musím někomu zadat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    42

    No, tak napred zkuste vymazat vsechnu hudbu co tam mate, jak se to bude chovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    10

    To jsem udělal a je to stejné. Poraďte. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    sedlyboy352_ce4you
    Guest

    Proč se bojíš Hard Resetu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    1

    Zdrc stalo se mi to samí včera nevím jak to rešit není jiná možnost než hard reset? nepřišel někdo na neco ? pomohlo to vubec ten HR? diky vám za jakoukoli pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. problém s ROM 1.56.479.0 pro Touch HD
    Od Márny v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 22:45
  2. problem z touch flo 3d
    Od tomiiikkk v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 24-01-2009, 20:41
  3. Touch a problém s wmv
    Od John Doe 1st v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-04-2008, 13:30
  4. Problém s HTC Touch
    Od Lukhin v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-02-2008, 17:48