Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 51 z 110 PrvníPrvní ... 41495051525361101 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 751 až 765 z 1636

Téma: Diamond - WM6.1 - CZ - Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009 (FINAL)

  1. #751
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    33

    Citace Původně odesláno od pattyo
    Zdravim chcem sa opytat idem predavat mobil a myslim ze toto je najlepsia romka aka v mobile moze byt ale ked telefon budem predstavovat chcem sa spytat neda sa niako odstranit ten obrazok erzika napr logom htc?skusal som ale nepodarilo sa mi to
    tu mi nejaky machri poradily http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=32803
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #752
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Tad: Uvidíme, no... Ale stejně jsem z toho docela rozladěnej .

    pattyo: Mrkni do druhého příspěvku v tomto tématu.. Jinak návod na to dát tam cokoli jiného (odkaz) je na konci odkazu co poslal skkubo
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #753
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    100

    duchman: Skus si dat ine radio. A je odporucane aj po zmene radia spravit HR. Problemy s GPS som mal aj ja. skusal som preinstalovavat aj radia, ale nespravil som HR a vzdy to blblo. Az ked som spravil HR, tak vsetko fungovalo, ako ma. teraz pouzivam momentalne 1.11.25.01 a GPS sa chyta rychlo 30s - 2 min.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #754
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    100

    Nejako som zaznamenal problem pri pisani sms, mam ju rozpisanu, a zrazu mi zmizla, ako keby sa ukoncila aplikacia. stalo sa mi to viackrat, pisem, a zrazu fuc, som v TFD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #755
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    101

    Tak jsem navigaci bohuzel nerozchodil, TT7 se nacita skoro 5minut a nenasel ani jeden satelit a to zhruba ani po 60 minutach.
    Po prechodu na jinou ROM behaji obe navigace TT7 i iGO8 absolutne bez problemu. Skoda, jinak se me opravdu tato ROM zamlouvala.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #756
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Tomtoma jsem smazal, protože se mi moc nezamlouval, ale IGQ 8 a teď 8.3 mi jede jako víno .
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #757
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    Ja pouzivam TT 7.910.9185 s mapou EE 825.2159 a nemam s tim zadny problem. Mam nainstalovany i iGo8 ale moc ho nepouzivam, prijde mi slozitej ale to uz je diskuze nekam jinam. Jedine me napada jestli jsi projistotu zkontroloval nastaveni GPS
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #758
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    34

    Mám tem samí problém s GPSkou. Zkoušel jsem všechno možné, ale ne a ne ji rozchodit. I když nerad, ale asi budu muset přejít na jinou romku. [img]/img/_icons/smilies/20.gif[/img]
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #759
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    11

    Ahoj lidi,
    Mám na Vás dotaz. Potřebuji diamonda použít jako modem pro připojinení NTB k netu a následně se pře VPKu v ntb připojit to firmy. VPN tunel se vytvoří a le vzdálená plocha již nepřenese plochu vzdáleného PC. Nezná někdo nějaké řešení????? na MioA701 to fungoval bez problémů.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #760
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Používám navigaci Sygic a start je za pár sekund.Spokojenost
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #761
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od jaydoo
    Nejako som zaznamenal problem pri pisani sms, mam ju rozpisanu, a zrazu mi zmizla, ako keby sa ukoncila aplikacia. stalo sa mi to viackrat, pisem, a zrazu fuc, som v TFD.
    Mám stejný problém... Navíc při odeslání smsky v kolonce "Komu:" když napíšu třeba 4 znaky jména a dám "Kontrola jmen" aplikace na SMS se úplně shodí a přejde to do náhledu na SMSky... Rozdělaná sms je tak ztracená a není nikde k nalezení ani v konceptech...

    Autora počinu jménem Eržika chválím a rád podpořím též vývoj jako většina diskutujících

    Zároveň bych chtěl zde veřejně poděkovat autorovi, že díky němu HTC Touch Diamond, je tak úplně o něčem, jiném než na oficiální ROMce Jen tak dál....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #762
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Njn... To je sice hezký, že chválíte, ale ty SMS jsou začarovaný.. Včera jsem si flashl V4, abych se po čase podíval jak se chová. A moje postřehy - SMS mi šla napsat (editor se spustil), stejně tak vyhledat v adresáři, odeslat.. Pak jsem schválně surfoval přes operu, trošku zapatlal paměť jinými aplikacemi a opět OK.
    Teď zkouším nový build OS (21038) a v tom mi pro změnu SMS trochu zlobí (jedou jen s anglickými šablonami). Budu to dál zkoumat. Koncem týdne půjde ale MDA na reklamaci (kvůli stylusu, kterej nejde zasunout - uvolněný magnet). S novým buildem přidám i pár nových věcí z Diamonda 2.
    Co se týká nového TF3D z Diamonda 2, tak jsem už zkoušel, ale zatím to není na uvaření do ROMky. I autor to označuje jako beta 1a a podle toho se to taky místy chová.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #763
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    31

    s magnetem jsem měl stejný problém,pomohlo sekundové lepidlo ...ale já nemám záručák...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #764
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    No on mi ten magnet nevypadl, jen je vic zastrčenej a překáží k zasunutí stylusu. Vyklepat nejde. Já záručák mám a tím pádem se v tom nehodlám rejpat - ikdyž tohle bych asi zvládl opravit .
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #765
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    120

    Nové TF je pěkné a jede i v CZ ale neni stabilní, bohužel se mi nepovedlo na eržice rozjet nové notifikace které se mi na jiných romkách příjdou víc než fajn, věc kvůli které to neustále zkouším rozjet TF3D v3 je kalendář, Ten je konečně promakaný a těch vychytávek je tam víc, docela doporučuju se podívat ale jen pro ty co maj šas udělat pár flashnutí nebo HRDRST za den :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 51 z 110 PrvníPrvní ... 41495051525361101 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 671
    Poslední příspěvek: 25-04-2013, 07:25
  2. Reakcí: 1072
    Poslední příspěvek: 26-06-2010, 18:58
  3. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-03-2010, 20:00
  4. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-01-2010, 11:33
  5. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 06-10-2009, 16:20