Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 110 PrvníPrvní 12341252102 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 1636

Téma: Diamond - WM6.1 - CZ - Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009 (FINAL)

  1. #16
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    edlik: Pokud se ti něčím podaří vylepšit reakce systému, tak si to prosím zapamatuj a poděl se. Rád Eržiku v základu zrychlím .
    O českém návodu nevím.. Osobně jsme do toho skočil a nakonec se po x neúspěších dostal do fáze, kdy vím jak na to .
    Ad odkaz - máš pravdu, odkaz na iprotebe/lite vedl na full. Opraveno. Rapidshare byly v pořádku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    69

    Ahoj,možná hloupá otázka.Ta čeština po registraci je už na furt,nebo je v tom háček.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    ropyno: Háček v tom není - ta registrace není nijak časově omezená. Tady na fóru je i link na stažení registrace (je to součást balíčku s češtinou pro 1.93 - tahle čeština je právě to 14-ti denní demo) - stačí spustit malý cab soubor a je to. Já ale nechci mít problémy a proto to není rovnou v ROMce. Problém by to nebyl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    33

    Díky za odpo.
    Ten jeden seznam je v záložce hned pod hodinami a ten druhy je v záložce ve spodní liště.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Aha... To je normální, to není chyba .
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    28

    Čau s tou reaktivností jsem se asi spletl jelikož teď po plném nabití telefonu a hard resetu je vše ok! Našel jsem možná menší chybku v TF na záložce Komunikace když dáš režim Letadlo a pak zpět tak se Ti zároveň s telefonem zapne bluetooth... Jaké požíváš radio?

    SMAZAT
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Tak teď jsem zkusil zapnout letadlo. Po vypnutí režimu letadlo se mi BT neaktivuje. Zvláštní ale je, že když k telefonu zapnu ještě WiFi, přejdu do letadla a zpět, BT se aktivuje.. Přiznám se, že s tímhle asi nic nenadělám ..
    BTW. zapínat a vypínat BT nebo WiFi můžeš také z rychlého menu po přidržení vol+. BT je pod políčkem 7, WiFi 8 (bez ikony). Pokud zapneš BT z rychlého menu, aktivuje se včetně viditelnosti - což je praktické, když ti chce něco poslat někdo, s kým nejsi spárovaný (teda jako zařízení .
    Jo, ještě jsem zapomenul to radio.. Používám 1.05.25.BS14. Hlavně z důvodu citlivosti GPS - zdá se mi, že s tímto rádiem je D použitelnější pro geocaching ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    120

    Ahoj docela bych ti doporučoval přidat ještě Diamond TF3D Config a Manila Customizer jinak vyděl jsem TFD i s dalšímy záložkami, seznam, hovorů, kalendář, komunikace, nastavení zvuku, otázka je jestli je to využitelný, ale věc za kterou bych ti byl opravdu vděčný by bylo kdybys dokázal rozjet analogový hodiny s možností nastevení vlastního pozadí do všech záložek TF3D.

    Krom toho pokud si hračička docela bych být tebou skinoval, zmenit se dá vše od ikonek písma až po barvu volume control.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    23

    Zdravím kuchaře (vaříš snad romky ne ), nebylo by možné vydat romku bez TF3D, pro mě třeba je zbytečné, páč ho stejně nepoužívám, je pomalé a na jedné obrazovce je hrozně málo informací a nebaví mě dycky přešoupávat, tak jsem stejně skončil u starého dobrého pocket plusu

    Pak ještě dotaz, je nějak reálné udělat aby storage měla třebas jen 50MB po flashnutí romky ale RAMka měla o těch 50MB více? hodilo by se to třeba jen už kvůli IGO, kterej si papne hodně a rád
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    SG: Díky za reakci. Co se týká TF3D Config, tak jsem toho názoru, že je to dobrá utilitka, ale Advanced Config je lepší. Změn TF3D sice nedovoluje tolik, ale to hlavní - výběr a přesun jednotlivých karet umí. Chystám se udělat seznam cabů na doinstalování TF3D Config tam určitě chybět nebude. Ale můžu ho přidat do další verze Eržiky - není problém ..
    Co se týká změn vzhledu TF3D, tak v tomhle jsem docela konzervativní - umím měnit ikony přes shellres.dll, nebo volume a celou grafiku TF3D, ale osobně se mi většina těchhle změn od ostatních autorů moc nelíbí. Dřív jsem tunil SE - se-tuning.cz, vždycky to bylo ale hlavně o funkcích, patchích atd. Na změny grafiky moc nejsem - mně se původní vzhled líbí. Podle mě jedna z mála věcí, kde Diamond nemá mouchy .
    Změny pozadí na všch záložkách zkusím zakomponovat, ale byl bych nerad, kdyby to bylo na úkor stability. Stejně tak analog. hodiny

    glinz: Pokud chceš, udělám přímo pro tebe romku bez TF3D.. Napiš mi co tam chceš mít za programy (nebo třeba jen že to má být z Eržiky full nebo lite) a uvařím ti ji bez tačflou. Poměry storage a RAM podle mě měnit nejdou
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    28

    Trošku jsem si zrychlil TF pomocí návodu z http://www.smartwiki.cz/pocket-pc/htc/htc-touch-diamond a je to super. Zatím mohu říci, že jsem spokojen. Používám lite verzi a radiem 1,00.25.08. 3DTF bych v ROM také nemusel SPB mám raději. Myslím, že jsem vyzkoušel už hodně ROM, ale tahle mi sedí zatím nejvíce uvidím po několika dnech užívání.

    SMAZAT
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    28

    Také si myslím, že poměr RAM a storage měnit nejde


    SMAZAT
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Takže tady je Lehká Eržika bez TF3D. Spolu s TouchFlo šel pryč ještě AudioBooster a AudioManager - aplikace, které používá TF.
    Dlouho jsem ji nezkoušel, nicméně přišel jsem na následující:
    1. někdy se křížek pro zavření okna nevybarví bíle ale šedě - na funkci nemá vliv (tuhle chybku bude způsobovat asi nastavení Správce úloh od HTC)
    2. HTC klávesnice mají odlišný font. Věc mezi nebem a zemí - balíček EzInput jsem totiž vůbec neměnil
    Testujte zde - RapidShare..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    33

    Prosím jen o malou radu.
    Kde a jak v Advanced Config nastavím pořadí záložek? Pokud to lze.
    Co je program pLamp.
    Jinak ten cab se záložkami funguje skvěle.
    Kdy vydáš novelizovanou Erku?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Nastavení záložek v Advanced Configu je Menu-More settings-TouchFlo 3D. Zatržítky karty vybíráš, up/down přesouváš - předtím musíš mít ale nainstalovaný ten cab na všechny záložky.
    pLamp není nic jiného než utilitka, která ti ukáže komplet bílou obrazovku. Prostě když si chceš alespoň trochu posvítit displejem. Uznávám, oproti SE K750 s diodami je to bída, ale lepší než drátem do oka .
    Nová verze bude až těch změn bude víc . Zatím čekám na reakce a nápady na vylepšení.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 110 PrvníPrvní 12341252102 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 671
    Poslední příspěvek: 25-04-2013, 07:25
  2. Reakcí: 1072
    Poslední příspěvek: 26-06-2010, 18:58
  3. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-03-2010, 20:00
  4. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-01-2010, 11:33
  5. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 06-10-2009, 16:20