Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 13 z 110 PrvníPrvní ... 311121314152363 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 181 až 195 z 1636

Téma: Diamond - WM6.1 - CZ - Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009 (FINAL)

  1. #181
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    to mraq: jj taky nechapu ze jemu to jde a nikomu dalsimu nee.. skoro ho podeziram ze na tu vesi buliky na nos:-))
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #182
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Hoši, to nemá smysl řešit a opakovat pořád dokola. Mě se to taky seká, takže chyba tam je a budu se snažit ji vyřešit . Každopádně na XP nemá problémy snad nikdo. A to Eržiku 02 stáhlo kolem 200 lidí. A na smartmanii si nestěžuje nikdo - ale tam jsou podle mě jiní uživatelé, kteří AS asi ani nepoužívají . Dneska odpoledne na to vlítnu a budu testovat. PC s Vistami mám k dispozici.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #183
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    54

    No ja to taky nechapu, ale proste mi to funguje :-).Ted sem zase v praci na Vistach a mam uspesne sesynchronizovano a telefon normalne bezi, zadny vytuhnuti nic...nechapu.Jo a jeste mam na Vistach My Mobile, asi vsichni znate je to takova ta aplikace co umoznuje ovladat PDA z compu, neco jako vzdalena plocha nebo VNC ve WIN, a ten mi funguje taky...Tak opravdu nevim proc vam to nejde a me jo.Uvidime nechame se prekvapit na co prijde Adow... :-D.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #184
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak o my mobile jsem nevěděl!!! Ale vypadá na parádní aplikaci... jinak pořád o eržice přemejšlím a to taky proto, že mám Visty 64, ale jestli to nepude, tak sem ězas nechce cosi vracet zpátky... :-( takže počkám a nebo na žádost autora se objetuju a vyzkouším...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #185
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    53

    Adame, kdyz to budes testovat, zkus si zavolat, pri probihajici synchronizaci, to mi zpusobuje vytuhnuti i u XP. thx
    Nepremyslel jsi take, udelat Erziku UC Compliant (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=366333)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #186
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj, tak díky Eržice jsem taky konečně svého diamantíka flashnul na neorigo ROMku. A můžu říct, že se mi moc líbí. Konečně pořádná čeština!!! v tomhle suprovým mobilu. Takže jen tak dál!

    Při flashovaní a následně při běžném používání jsem narazil ta tyto drobnosti:
    1) Chtělo by to do návodu připsat, že je třeba použít UNSIGNED HardSPL, tj. development verzi. ideálně s linkem.
    2) V landscape módu se místo baterky zobrazuje čas - ten zabírá víc místa a tím pádem styuslock to celé nepřekryje.
    3) V Nastavení/Telefon záložka Upřesnit je v textovém poli chybnými českými znaky text "Momentálně jsem ..."
    4) Power tlačítko znovu nereaguje těsně po probuzení, má tak 1s prodlevu. Jsem zvyknutý jen rychle zapnout, kouknout na čas/počet mailů a druhým rychlým stiskem zase tel uspat.
    5) Pozor na zálohování PIMbackup, já jsem si nejprve naimportoval zálohu a teprve potom nastavil připojení k exchange serveru. následkem bylo zdvojení všech kontaktů a událostí v kalendáři.
    6) Bych řekl, že časem ubývá volná paměť.

    Ještě přidám další, co jsem právě objevil:
    7) když je aktivován styluslock, tak tel můžu tlačítkem probudit, ale už ne znovu uspat

    StylusLock už není dále vyvíjen, nahradil o TouchLockPro.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #187
    Betula_ce4you
    Guest

    Tak jsem si také nainstalil novou Eržíků a myslím si, že je to zatím to nejlepší co jsem měl ve svém diamantíku nainstalováno. Mám, ale dotaz.
    Při hovoru jsou ikony poznámek, hlasitého odposlechu a dalších překryty jakousi roletou, kterou je nutné nejprve "shodit" a pak je přístup k ikonám, lze to někde vypnout?
    Při hovoru se mi zamkne obrazovka a tlačítka, při potřebě zavěšení, nebo hlasitého odposlechu pak musím nejprve odemknout atd... přitom mám nastaveno uzamykání až s vypnutím obrazovky, která je podobu hovoru rozvícená. Co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #188
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    kalas: To je reakce.. Díky za informace!
    1) Nejsme lamy - tohle je snad jasný, ne? Ale OK, dopsat to tam můžu.
    2) Vím, s tím ale nic nenadělám.
    3) Díky za info, mrknu na to a opravím. Asi chyba v kódování.
    4) Hmm.. Nikdy jsem u jiné ROM nesledoval, nevím čím by to mohlo být - bohužel nepomůžu. AE Buttons to nedělá.
    5) Jj, to je normální, to RÓMkou neovlivním.
    6) Nezdá se mi, že by nějak rapidně ubývala. Ale možné to je.
    7) Pokud je StylusLock aktivní, nejde telefon tlačítkem zapnout vůbec - pouze stylusem. Pokud chceš při aktivovaném SL tel vypnout, musíš vypnout a pak zasunout stylus. To je standardní chování aplikace.
    TouchLockPro - vím - děkuji nechci, zbytečně složitej, vůbec se mi nelíbí

    Betula: Novou Eržiku nastavím tak, aby při hovoru obrazovka nezhasínala - takže už se ti zamykat nebude. Deklík tam zůstane a bude přeložen do češtiny . Vypnout jde jednoduše v registrech - je to na XDA, momentálně si ale nepamatuju kde.

    Ještě jsem zapomenul - mraq: UC jsem od začátku moc nechtěl - někteří by nemuseli pochopit, že musí udělat ještě nějakej adr. v Internal Storage atd.. Ale 03 udělám i ve verzi Lehká Poddajná (= UC ), pro ty co si to chtějí sestavit podle svého.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #189
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Smazáno - bohužel nefungovalo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #190
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    53

    Otestovano, ale u mne zadna zmena, spis horsi. Zapnute rozsirene funkce: telefon je nadetekovan, partnerstvi utvoreno, synchro se rozebehne pomalu, po chvili to vytuhne. Vypnute rozsirene sitove funkce: telefon nadetekovan, partnerstvi utvoreno, nez vubec zacne synchro, tak to vytuhne.
    Pro upresneni: WV Ultimate sp1, Outlook 2007 sp1, synchornizuji 10 ukolu, 295 kontaktu a cca 40 udalosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #191
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Budu se opakovat .Vymazání starého partnerství,bez toho se mobil vůbec nedetekuje.Probíhá synchro,už 15 min.,následuje zátuh.Restart pc a znovu připojení mobilu,synchronizace dokončena,hurá.Bohužel zas zatuhnutí,stačí poklepat na displey a je to tu zas Win Vista home premium SP1,outlook 2007
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #192
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Přestávám vám věřit, že to na Eržice 01 fungovalo - budu to muset sám vyzkoušet .. Už jsem změnil skoro vše - teď už jen shellres a shellresapp, jinak to .mui-kama nebude. Registry jsou co se týká synchronizace nastaveny stejně jako v 01, dll a ovladače taky stejné. No budu dál pátrat. Link mažu .
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #193
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    48

    Verze 01 je OK. Po tuhnutí (v množství více než velkém) dvojky jsem vrátil jedničku a jede bez nejmenších problémů. (Vista Business, SP1, Outlook 2003)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #194
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    2

    nebylo by mozne ve verzi 03 vymenit StylusLock za SensorLock? pro odemceni lze pouzit bud stylus nebo sensorG. kolikrat je lepsi jen nejak pohnout telefonem pro odemceni bo zamceni nez vytahovat a zasunovat stylus. a ve verzi 0.4.0 si sam tento pohyb nahraju. standartne je to nastaveno na rotaci celeho telefonu. mam odemceni nastaveno na otoceni na 90stupnu a vraceni do puvodni polohy. a funguje to perfektne!
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #195
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Ne, StylusLock je tam už jen z důvodu baterie/hodin - překrývá standardní a ušetří místo v liště pro WK Task. Pokud chceš, spusť Total Commander, menu Mix - Časté adresáře. Vyber Po spuštění a vymaž soubor StylusLock.lnk - a nainstaluj si SenzorLock .
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 13 z 110 PrvníPrvní ... 311121314152363 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 671
    Poslední příspěvek: 25-04-2013, 07:25
  2. Reakcí: 1072
    Poslední příspěvek: 26-06-2010, 18:58
  3. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-03-2010, 20:00
  4. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-01-2010, 11:33
  5. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 06-10-2009, 16:20