Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 103 z 110 PrvníPrvní ... 35393101102103104105 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,531 až 1,545 z 1636

Téma: Diamond - WM6.1 - CZ - Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009 (FINAL)

  1. #1531
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Jo, tak pokud to je Volume Control, tak to jsem vrátil původní, protože u toho z Rhodia se bohužel po pár zesíleních/zeslabeních při hovoru hovor ztlumil... Tím rozhozením teda asi myslíš ty megafonty, OK?
    Tak tady posílám pokus . Mělo by to pomoct.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1532
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    12

    Jo,jo přesně to jsem myslel,akorát jsem se špatně vyjádřil,díky.Jinak s tím jsem problém neměl,vše fungovalo 100%!Hned to jdu vyzkoušet.....děkuji ještě jednou!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1533
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    12

    Už to maká zase tak,jak má!!!!Velký dík za pomoc........
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1534
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    41

    verze E8 je OK. díky.

    Jen mě nejde "Nastavení telefonu: při hovoru není kryt přes tlačítka, telefon při přiblížení k uchu vypne displej" ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1535
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Příležitostně na to mrknu - ale až někdy - flashovat z Rhodia (který má jinou tel. aplikaci) se mi kvůli tomu zrovna nechce.. Za poslední týden jsem flashoval min. 50x a teď si alespoň chvilku užívám "normálního chodu" telefonu .
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1536
    Pavel.kouba
    Guest

    Dobrý den , mám takový problem, včera jsem nahral do tel. eržiku v8 to proběhlo ok, pak přišel restar a dostanu se jen k tomu že vidím "zdraví vás ....
    a ani po 10mintach se nic nedeje , pouze toto vidim. Nevite čím to muže být

    zatim vyřešno pomoci tohoto: Jak postupovat, pokud se nahrání nové ROM z nějakého důvodu nepovede ?

    (Zařízení nejde nastartovat - tzn. nelze se dostat do Internal Storage, abychom nahráli diamimg.nbh nebo nemáme spojení ActiveSync.)

    V tomto případě flash provedeme pomocí BootLoaderu.

    1) Stiskneme stylusem RESET a současně držíme VOL-

    2) Vyčkáme, až se na displeji zažízení zobrazí trikolóra (BootLoader) s nápisem "Serial" ve spodní části.

    3) Zařízení připojíme k PC -> "Serial" se změní na "USB"

    4) Poté postupujeme jako při spojení přes ActiveSync.

    Nahrana Eržika V7
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1537
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    170

    a delal jsi po flashi HR, je to potreba, pokud ne tak ho proved a melo by byt pak vse OKi
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1538
    Pavel.kouba
    Guest

    jojo ten sem delal, ale proste se to zaseklo na ty boot obrazovce
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1539
    Pavel.kouba
    Guest

    tak druhý pokus o nainstalování se zdařil, tak nevím :?: :!:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1540
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Možná se ti ten soubor na IS špatně uložil..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1541
    Pavel.kouba
    Guest

    Hm i to je možný , jak řikám nevim , ted funguje normálně
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1542
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    5

    Mam s v8 takovej menší problém, kterej sem s jinými verzemi neměl a to ten, že když udělám softreset, nespustí se mi automaticky telefon, ale musim si ho zapínat ručně. Máte s tim taky někdo problém nebo nevíte co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1543
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    S tímhle jsem při testování problém neměl.. Teď nemůžu vyzkoušet - mám Rhodium.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1544
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    5

    A jo, já jsem to omylem na napsal do tématu k normální Eržice, já mam teď taky Rhodium.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1545
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    4

    Hoj všem, jelikož jsem tu nový, začátkem něco málo superlativů Mám asi měsíc HTC Touch Diamond a včera jsem nainstalovat Eržiku 08 Full a musim říct, že je fakt výborná. Šlape více než svižně, zbylo hafo volný paměti na další kravinky a i ostatní úpravy přesně podle mého gusta. Velký dík a klobouk dolů za velký kus práce Adow!!!
    Teď už ale k mému problému - po stisknutí "Start menu" se mi roluje prázdné bílé menu (=bez ikon a názvů), pouze kliknutím na šipku nahoru/dolu nebo přejetím prstu po menu se ikony objeví. Nedělalo to hned po instalace Eržiky, poslední, co jsem dělal bylo přenastavení několika parametrů v programu WkTASK, ale ani po reset to default tohoto programu "Start menu" stále nefachá tak jak by mělo. SoftReset proveden min. 3x (nepomohlo) a do HardReset se mi takhle rychle po instalaci nové ROM zatim moc nechce.
    Neni to extra zásadní problém, ale trochu mě to štve )
    Díky předem všem za pomoc a rady!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 671
    Poslední příspěvek: 25-04-2013, 07:25
  2. Reakcí: 1072
    Poslední příspěvek: 26-06-2010, 18:58
  3. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-03-2010, 20:00
  4. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-01-2010, 11:33
  5. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 06-10-2009, 16:20