Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 101 z 110 PrvníPrvní ... 519199100101102103 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,501 až 1,515 z 1636

Téma: Diamond - WM6.1 - CZ - Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009 (FINAL)

  1. #1501
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    27

    Tak jsem flešnul SPL 1.93, naformátovat BINFS a je konec... dál se nemůžu dostat, nejde flešnout ROM
    Naběhne mi obrázek eržiky a dál nic. Resety ani pokusy o flešnutí nefungují .... ví někdo co s tím???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1502
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    97

    Pokud jsem Ti dobře porozuměl, tak nevíš, jak v tomto okamžiku nainstalovat Er. Je-li to tak, pak:
    stiskni tlačítko hlasitost a drž současně stylusem stiskni a drž reset tlačítko až se ti objeví červeno/zeleno/modro/bílý screen a v bílém poly bude Serial
    propoj Diamonda s PC kabelem USB - nápis se za chvilinku změní na USB
    Nyní spust v PC DiamonCustomRUU.exe a postupuj v instalaci jako normálně.
    Nezapomeň udělat HR hned po konci instalace ještě před prvním startem Erž.



    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1503
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    27

    Ne, jak flešnout Eržiku vím používám jí od začátku jejího vývoje a prošel jsem všemi verzemi :-), ale samotný proces se po naformátování BINFS nedařil... nešlo dál flešnout nebo opravit vůbec nic SPL, ROM. Už jsem myslel, že jsem z toho udělal cihlu...:-) Po snad 50 pokusech se mi podařilo nainstalovat originální rom.. ani poté Eržika stále nešla nainstalovat .. no a tak jsem tam dal SPL 1.3 sign, SPL 1.93 a nakonec i Eržiku :-)) a radio....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1504
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    97

    Nechtěl jsem tě podceňovat. Jóóó nevyzpytatelné jsou cesty bóóóžíííí. Nebo EEEEErŽiiiiiiii ?!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1505
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    5

    Měl bych dotaz: stáhnul jsem si od Adowa počeštěnej RSS Hub, ale když si chci v nastavení zapnout, aby se mi podcasty ukládaly do Internal Storage, řekne mi to, že prej Acces is denied, nevíte co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1506
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    19

    Pěkný den přeji, mám menší problém. Dnes ráno jsem zaspal do práce. Koukám, proč mě můj jindy bezchyby fungující pTravelAlarm nevzbudil a zjistil jsem, že nejde spustit, jakož to spousta dalších aplikací, co mám nainstalovaných. Hodí to hlášku, že soubor nelze spustit, něco certifikát, nebo něco z něj nelze najít. Udělalo to tak u 90% prográmků. Ještě jsem si všimnul, že v galerii nemám načtené žádné obrázky, i když normálně na paměti uložené jsou. Udělalo mi to z ničeho nic přes noc
    Nevíte, co by to mohlo být? Díky

    EDIT: tak jsem zjistil, že se mi přejmenovala Internal Storage na Internal Storage2 a asi i kvůli tomu nejdou ty programy. NEvim co s tím
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1507
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    0

    mam taky problem, jak doted v7 jela bez problemu tak ted se mi uz asi 3. den po sobe stalo ze se seklo TouchFlo... start i tlacitko Telefon a Programy normalne jedou ale nemuzu prejizdet mezi zalozkama...

    dalsi vec je ze kdyz si prohlizim albumem fotky a pretocim displej nalezato tak mi to spusti aplikaci telefon, co s tim?

    diky!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1508
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    1

    dnes rano se mi to same prihodilo take. v TC jsem smazal nove vytvorenou internal storage a daal soft reset a vse slape jak ma ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1509
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    19

    já jdu udělat hardreset a natlačím to tam vše znova, stejně jsem to chtěl dřív nebo později udělat, tak aspoň je důvod
    Ale nechápu, proč to dělá Já mám teda normálně Internal Storage složku a vedle toho Internal Storage 2, s tím, že všechny soubory jsou přesunuty v té IS2
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1510
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    TOKYJE: Email Outlook v Outlooku vždycky byl a vždycky bude - slouží pro synchronizaci mailů s PC.

    MartinD: Díky za všechny odpovědi

    Bimbaldi: Určitě to tady někde je, název Internal Storage se nastavuje v registrech:
    Kód:
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\System\StorageManager\Profiles\moviNAND]
    "Folder"="Internal Storage"
    K přejmenování na Internal Storage 2 dojde ve chvíli, kdy používáš aplikaci, která ma nastavenu cestu do IS a přitom máš tel. připojený k PC jak mass storage. Typicky to dělá stahování příloh mailů v Outlooku Diamonda - Eržika je nastavená tak, aby přílohy mailů šly do IS. A když Outlook nemá přístup na IS, vyřeší to takhle .. Ale jak píšu, stačí opravit v registrech a SR.

    Snowii: Bohužel nevím, čím to může být. Já jsem tyhle problémy s klasickou Eržikou neměl..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1511
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    0

    takze asi pred tyzdnom som si presiel diamonda autom :.....( a po kratkom uvazovani som objednal diamond2 je to super masinka, podla mna to co jednotke vycitali dvojka ma upravene.Takze z d2 budem musiet asi hladat ine ROMky ako erziku, co ma trosku mrzi, lebo Erzika je fakt bomba.Adow si borec... len uz si kup D2
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1512
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    42

    Jo, Diamond je dobrej, at uz je v jakekoli verzi. Jenom ten zvuk... ten je na nem tak mizernej, ze se me chce az brecet .-( A neopravili to ani na D2. Ostatne, vsechny HTC founy maji takovej mizernej zvuk. Je to pouzitym matrosem... Skoda tehle vady na krase.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1513
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    33

    Funguje někomu na Diamondovi ta flétna z této aplikace?
    Omniano
    Nějak mi to nefunguje přes ten mikrofon.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1514

    zbh zbh je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2

    Účet "E-mail Outlook" zmizí, pokud v ActiveSync zrušíš synchronizaci e-mailu. Pokud stahuješ maily rovnou ze serveru, tahle synchronizace je zbytečná. Ona je v podstatě zbytečná i tak, protože pokud mám čas synchronizovat s outlookem v PC, mám i čas si ty maily v PC rovnou přečíst a navíc s větším komfortem. Jen poznámka: používám protokol IMAP4, takže zprávy zůstávají na serverech a můžu na ně koukat v práci, doma i na mobilu.
    Zbyněk

    Citace Původně odesláno od TOKYJE
    Adowe je mozne odstranit emailovy ucet outlook? Mam lehkou 7. V predchozi tezke 6 uz ten ucet nebyl predinstalovany. V ostatnich je a me se nedari ho nijak odstranit. Dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1515
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    2

    zdravim, potřeboval bych nutně poradit. Po nainstalování Eržiky mi nejdou odesílat a přijímat sms, pouze e-maily. Prosím o radu co s tím.
    Předem díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 101 z 110 PrvníPrvní ... 519199100101102103 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 671
    Poslední příspěvek: 25-04-2013, 07:25
  2. Reakcí: 1072
    Poslední příspěvek: 26-06-2010, 18:58
  3. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-03-2010, 20:00
  4. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-01-2010, 11:33
  5. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 06-10-2009, 16:20