Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: problemy s gps v iGo8

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    0

    zdravim ve spolek, potreboval bych poradit s mensim problemem... pouzivam iGo8 - donedavna uplne bez problemu, ale nedavno mi zacal permanentne vypadavat signal-kdyz iGO zapnu najde satelity a moji polohu ale uz trebas po 10 sekundach vypadne-dival jsem se do nastaveni gps prijimace-najde ho v portu 4 s f 9600 ale pak z niceho nic napise ze prijimac nenachazi-pak zase ze ano, a do 20 sekund zase ze ne... obcas se taky "odzaskrkne" okynko GPS povoleno... zkousel jsem uz i preinstalovat ale porad zadny pokrok... nerad bych dosel az k hard resetu, proto bych uvital jakykoliv napad... predem diky za odp. sch.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    A nezapinal jsi v posledni dobe A GPS v registrech ci nejakem tweaku??
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    103

    ja mam podobny problem s igo8 ale skusil som potom gps s google maps a tam mam pocit ze signal nevypadaval..ale nemam to uplne potvrdene lebo som musel byt napojeny na wifi z domu a tak som sa mohol pochybovat kusok od domu..mozno skusit inu verziu igo8..ale este som sa nedostal k tomu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od htcjirka
    A nezapinal jsi v posledni dobe A GPS v registrech ci nejakem tweaku??
    netusim co je A GPS? ale i tak si myslim ze jsem s tim nic nedelal-v kazdym pripade kdyz mi to popises budu moct jisteji odpovedet... jediny co si pamatuju je ze jsem stahoval aktualizace quick gps...

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    0

    tak to vypadda ze je problem vyresen-pokud jsi myslel tou a gps -asistovanou gps, tak byla opravdu zapnuta... po vypnuti se zacal jevit signal stabilni... neni to sice jeste stopro vyzkouseny, ale vypada to ze by to mohlo byt ono... takze diky moc za radu.

    btw-iGO nepodporuje asist. gps? nebo je to nekde chyba v zarizeni popr rom?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Pokud u HTC zapnes A-GPS zacne delat problemy jak iGO tak TT,defaultne je to vypnute,takze doporucuji nezapinat,pak se vyskytne presne ten znamy problem co jsi mel.Fajn ze jsem mohl pomoci:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    88

    zdravim
    viete mi pls poradit kde najdem ten register ????
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    103

    pouzi Advanced config..vyberes GPS a potom Assisted GPS
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. IGO8 a POI
    Od jirys v sekci iGO
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-10-2008, 20:52
  2. iGO8 + TMC
    Od gemini_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 05-09-2008, 12:50
  3. igo8
    Od gemini_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-05-2008, 14:18
  4. Asus MyPal 636 - problémy a jen problémy (wifi, karta....)
    Od Jan Kolbaba v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 27-08-2006, 07:18
  5. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-04-2005, 11:13