Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Sms adresare

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    3

    Zdravím, neprišiel niekto na to ako vytvoriť vlastný adresár na sms (tam ako je inbox, odoslane, koncepty a ine). A potom ako preniesť sms z jedného adresára do druhého?
    Vďaka za odpoveď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    113

    Stejně jako pro emaily, akorát nejdou přesouvat SMS v SIMce. Jen ty přijaté už v HTC telefonu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    3

    a to je ako prosim ta, ak mas navod porad...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    113

    V inboxu v SMS (nebo mailové schránce, kde chceš adresář přidat) : menu-tools-manage folders..., zobrazí se seznam adresářů, tap&hold stylys, New Folder ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    3

    Ciastocne mi to ide - pri emailoch vpohode ale pri inboxe sms ta funkcia manage folders je deaktivovana. Ako ju aktivujem netusim, neviete poradit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    113

    Vždyť říkám - až budeš mít přijatou a vybranou SMS, která není na SIM kartě ale v Pocketu, tak to půjde. Je to ptákovina, ale tak to holt hoši v Redmondu napsali.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Můžu se zeptat, jak docílim toho, aby se mi ta zpráva uložila do Pocketu? (zkoušel hledat a nastavit kde co, ale nic...)

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    To se snad ukládá defaltně, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak potom teda nevim, proč mi ty SMS nelze přesunout a vytvořit novou složku... :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    18

    Mám CZ verzi HD s origo ROM a také mi nejdou přesouvat SMS do jiné složky. V SMS Inboxu nemám aktivní "správa složek", takže nemohu ani přidat novou složku. V emailech vše funguje tak jak má. (
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    52

    Mám ten samej problem. CZ verze, zatím poslední a tam to nikde nejde. V mailech ano, ale v SMS ne. Je to dost na nic. Jedna z věcí, která mě na telefonu mrzí. Chodí mi denně tak 5 sms od každého zaměstnance, je jich 25, potřeboval bych si ty sms rozdělit a nic.Třeba to vyřeší novej firm nebo WM 6.5 , kterou možná na TOUCH HD nedostanem. Jak to vidíte ? Někde jsem četl, že kvůli HW klávesám nám nepojedou. Že jsem chvilku nepočkal.Jenomže, viděl jsem display 3,7' a nebylo na co čekat )
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Co jsem někde slyšel, tak složky nejdou, pokud je zapnuté zobrazování SMS ve vláknech dle odesílatele.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    74

    Zdravím, také jsem se pokoušel vytvořit nové složky v SMS-kách bohužel bez úspěchu. Jedna možnost tu však je a to pomocí programu v PC - Jeyo Mobile Companion, nic méně přesouvání sms jde jen tímto programem . V samotném přístroji nikoliv.


    Je to trochu nepohodlné, ale když to zatím jinak nejde........... :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    52

    Ano,přesně tak. Což je myslím nedostačující řešení. Také jsem to tímto způsobem zkoušel, celkem dlouho to i trvalo a v HDčku to bylo pořád stejně,jen program si to přelouskal po svém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    74

    HDčku to bylo pořád stejně
    myslíš jako že se to v HD nepřesunulo do zvolené složky ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Poskozeni adresare
    Od Tom&Tom v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-09-2006, 00:05
  2. Chyba 13 zmena adresare!
    Od S474N v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 18-08-2005, 13:21
  3. IMAP adresare
    Od pufo_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-08-2004, 11:07
  4. Vyber adresare
    Od biokys v sekci Programování
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 12-07-2004, 19:01