Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Omnia i900 T-Mo UK - jak odblokovat?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    3

    Dobrý den všem, kteří se mi budou snažit pomoci a i těm, kteří řeknou : Jěžiš to je idiot, to přeci ví každý
    Takže začnu s problémem. Koupil jsem si telefon samsung omnia, ale s blokací na t-mobile sít v United Kingdom. A ted nastává problém.
    Naivně jsem si myslel, jak jsem si všude na internetu četl, že stačí zadat jen kod a on se odblokuje, jak snadné říkal jsem si. Leč opak je pravdou a zase mám já něco jiného ( Hold všechny kody jdou jen to na odblokování ne. Přeflashovalo se to, vše možné a nic. Prosím neporadil by mi někdo co s tím??? Moc děkuji


    Přesunuto do Omnia SGH-i900 a upraven název. admin
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    16

    Zdravim,

    co sem našel tak tady hodně lidí hlásí úspěch s odblokací Omnie.

    Kód:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=465597
    Dej vědět jak to dopadlo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    3

    Dík moc, ale tohle už jsme několikrát zkoušeli. Myslím, že ten NCK není 12345678 ale uplně jiné číslo. Hold to nepustí dál a tak to nemohu změnit :-( Já už se zblázním!! Proč Já musím mít vždy něco extra???ops: už nevím co dělat PORADTE PROSÍM NĚKDO!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    16

    Zdravim,

    A co sem pochopil tak ten NCK je vlastně zadání odblokovacího kodu. Ty si ho změníš a svůj timhle postupem a pak ho je zadáš pro odblok.
    Tady je podobný:

    1) Download attached ZIP file / stáhout soubor
    2) Copy all three .lnk files to your Omnia / zkopírovat do Omnie ne do 8/16 GB paměti
    3) Open a registry editor and go to HKCU\System\State\PHONE, and write down the first 6 digits of IMSI entry (eg 505021 "Optus Australia" / najít si a opsat prvních 6 číslic
    4) Run Lock.ink / spustit tenhle soubor
    5) Enter the 6 digits you wrote down from above in the MCC/MNC section / napsat sem těch 6 číslic z kroku 3)
    6) As NCK, enter 12345678 / zadat vlastní odblok kód
    7) Tap OK (it should tell that SIMLock enabled) / kliknout OK i když se to zeptá jestli chcete zablokovat tel.
    8) Run Status.lnk to see if its locked / spustit tenhle soubor a zkontrolovat zda je tel blokovaný
    9) Run Unlock.lnk / spustit na odblokování
    10) Enter code entered in point 6 (12345678) / a zadat kód který ste si utvořily krok 6)
    11) You're Unlocked! / odblokováno


    Mam to potvrzený od jedoho týpka z Německa a je funkční.

    tenhle postup sem našel jiných forech viz:

    Kód:
    http://www.samsung-omnia.org/how-to/how-to-unlock-your-omnia-(for-real!)/
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    39

    kluci zdravím,já se mu v tom hrabu .výše uvedené postupy jsem odzkoušel na romkách DXHH1 , DXHK3 , HL3 a na původní HH5 tuším.ani na jedné jsem bohužel neuspěl. myslím že to bude rádiem,ale kdo ví . uvítáme proto jakýkoli nápad.jo samšuk je brandovaný pro t-mobile UK.

    edit: tak už se to povidlo výše uvedeným postupem unlocknout na téhle rom XDHK1.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    73

    na 1 fore som nasiel toto:
    How to check Omnia Lock or Unlocked?

    Omnia Phones sold in Singapore, Malaysia, Philippines and many parts of Asia are unlocked. But many sold in other parts of the World like Europe and US are locked. I will show you a step on how to check what kinds of lock are active on your Omnia.
    Type the following into your dialer
    *#7465625#

    If your Omnia is locked, you will need the 8 digit unlock code and it is different for all Omnia depending on your IMEI number and the mobile operator. You need to get the unlock code for free or purchasing it from an unlock site. Check your IMEI Number by keying in *#06# into your dialer.

    The mobile operator can also unlock it for you by informing them your IMEI Number. But the trick is that they do not it for you so easily. You need to tell them you need the unlock code because you have to travel overseas for work or leisure or change SIM Card.

    Once you obtain the unlock code, note it down so that you will lost it.

    Insert the locked SIM Card to your Omnia and enter one of the following depending on your active lock.


    #7465625*638*Code# = Disables Network lock
    #7465625*782*Code# = Disables Subset lock
    #7465625*77*Code# = Disables SP lock
    #7465625*27*Code# = Disables CP lock
    #7465625*746*Code# = Disables SIM lock
    #7465625*228# = Activa lock OFF
    #7465625*28638# = Auto Network lock OFF
    #7465625*28782# = Auto subset lock OFF
    #7465625*2877# = Auto SP lock OFF
    #7465625*2827# = Auto CP lock OFF
    #7465625*28746# = Auto SIM lock OFF


    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1

    Zdravim,
    Dik moc tak sa mi to podarilo odblokovat. Mal som tiez na mojej Omnii kupovanej cez eBay, network locked na UK T-Mobile a nijako sa mi to nedarilo odblokovat. Skusal som uz vsetky mozne postupy z roznych diskusii, ale MCC/MNC kod na CZ Vodafone (23003) mi to neberlo, IMSI hodnotu v registroch nemam a nemam ani originalnu T-mobile SIMku. Skusal som to na ROMkach: XXHH7, DXHH3, DXHJ1 a stale nic.
    Az ked som flashol na romku XDHK1, tak som bol schopny pomocou horeuvedeneho postupu telefon konecne odblokovat. Stacilo zadat MCC/MNC 23003 a fungovalo to.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    62

    Moje troška do mlýna, třeba někomu pomůže.
    Omniu jsem koupil v kamenném obchodě v ČR s českou ROMkou BPHH5 a typickými vadami - zamrzala, ráno se neprobudila, některé programy nešly nainstalovat protože hledaly StorageCard, zatímco v Omnii byla "Paměťová karta", atd.
    Po naflešování nejnovější ROM se síť uzamkla (Network lock). Stejně jako píše výše fedooo položka IMSI v registrech nebyla. Naflešoval jsem tedy podle jeho rady XDHK1, ale IMSI v registrech opět nebyla. Vytvořil jsem tedy v požadovaném místě nový String s názvem IMSI a hodnotou 230021, tj. ČR, O2 a doplnil "1" na 6 míst. Dál jsem použil postup s výše uvedenými třemi .lnk soubory a za minutu bylo hotovo.
    Závěr z toho je, že jsem měl rovnou vytvořit hodnotu IMSI - třeba to někomu ušetří hodiny hledání a tápání.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Samsung Omnia SGH-i900 - Budik
    Od lucifer66 v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-01-2009, 17:30
  2. Samsung Omnia SGH-i900 - hry
    Od lucifer66 v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-12-2008, 16:15
  3. Samsung Omnia SGH i900 - navigace
    Od martan771 v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 26-12-2008, 12:17
  4. Samsung Omnia SGH i900 - DivX
    Od satanista v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 20-11-2008, 14:31
  5. Samsung Omnia SGH i900 - Programy
    Od satanista v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 14-11-2008, 12:51