Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 41

Téma: Touch HD a konečně funkční nahrávání hovorů

  1. #1
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Některé uživatele u HTC zařízení trápilo,že nelze nahrávat hovory a to ani externím softwarem.Pokud jste chtěli slyšet protistranu,museli jste mít zapnutý hlasitý odposlech.
    Za všechno mohl chybějící soubor ICR,který testovací rom na Touch HD obsahovala.

    Na úvod si představíme fungování nahrávání,po té přejdeme k instalaci a doplnění potřebného souboru do složky /windows.
    Položka nahrávání se vám objeví přímo v dialeru pod nabídkou menu na pravé straně(až při spojeném hovoru).



    Behěm nahrávání se vám v pravém horním rohu objeví červená indikace(tečka), že probíhá nahrávaní.Výhodou je,že nebudete přerušováni žádným tónem(jako tomu je u některých aplikací,aby druhá strana věděla, že ji nahráváte).



    Soubory se ukládají do složky My Documents/Records ve formátu arm.
    Funkce jsme si popsali a ted to nejdůležitejší.

    Co je k tomu potřeba??Instalační cab ICR a ICR.exe.0409 soubor dle jazykové mutace rom.

    Postup instalace - naistalovat ICR.cab a soubor ICR.exe.0409 nakopírovat do rootu /Windows a restartovat!

    Přikládám cab instalaci a soubor ICR.exe.0409 soubor pro anglickou rom,odzkoušeno a funguje výtečně!
    Dále přikládám i nahrávku - arm přehrajete například v Real Player.

    100% bezproblémová funkčnost je odzkoušena a zaručena u ROM 1.19.831.0 WWE
    dále potvrzena funkčnost na 1.14.401.3 WWE (bez Interwrite 9),1.14.401.3 s Interwrite- malé trhání

    Jinak díky souboru ICR můžete použít svůj vlastní software pro nahravání např. od Vito či Resco.

    Nesahejte na nastavení a nedávejte nahrávání do waw,jinak bude zvuk trhaný.Arm v pohodě HD přehraje a v PC použijete např. RealPlayer(alespoň tak se mě to osvědčilo na verzi ROM 1.19).

    Doplnění:Funkčnost potvrzena například i na Xperii,ale jen pokud máte naistalovaný dialer z Touch HD
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    SUPER! Bude to fungovat i na počeštěné romce? Nebo jaký soubor nahrát pro českou romku?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Bohuzel,odzkoušená a zaručená funkčnost mnou,případně znamými je na romce 1.19.Funkčnost na 1.14 at už bez Interwrite nebo s ním ti nemohu potvrdit,protože většina mých známých i já osobně máme uz novější 1.19 WWE bez Interwrite.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Funguje i na 1.14.401.3 WWE (bez Interwrite 9), otestováno.

    // edit: standardní anglická verze ROM, jen Touch FLo 2D přepnuté do češtiny pomocí "Diamond TF3D Config Setup v0.6.7.CAB"
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Super Radku,díky za otestování.Mohl by jsi doplnit,zda používáš interwrite či ne a zbytek verze rom??Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Tak otestoval jsem na počeštěné romce 1.14.401 a funguje to :yes: Dokonce je volba nahrávání v menu taky v češtině. Jen výstupní nahrávka je malinko trhaná - to ale dávám na vinu romce 1.14.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Díky,doplněno do prvního příspěvku.Hlavně,že se konečně ledy hnuly.To co bylo u HTC dodnes nemožné,je možné aspoň nějak.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Tak na Touch PRO s ROMkou PROven 1.11 mi to boužel nefunguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Je to určené primárně pro Touch HD(je to vytažené z testovácí rom),kompaktibilita s jinými zařízeními je tedy více než náhodná.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Jasný, jen jsem to odzkoušel a napsal jsem postřeh pro jiné uživatele které by to zajímalo. Myslím si že brzy bude dostupná portace i na jiná zařízení. Když je nalezeno řešení, ostatní už jde rychle
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Jasne,diky moc za postrech.Co kdyby nahodou to fungovalo.Urcite se brzy dockame portace i na jine modely HTC a tento neduch bude vyresen jednou provzdy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    101

    Tak to jsem potreboval shanel jsem to uz od doby kdyz jsem videl video na Tube a dnes se zadarilo PLNE FUNKCNI NA rom 1.14 a dokonce v CZ(lokalizace IW) dikec
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    9

    Zdravim tak ja mam HDcko s 1.14.401.3 s doinstalovanym Interwritem. Po instalaci a vyzkouseni se mi nahravka volajiciho prehravala pouze jako nejake trhane vrneni, zatim co muj hlas byl OK. Ale po prepnuti do wavu zni kompletni nahravka docela pouzitelne. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    149

    Jak je napsané hned v titulku je konečně nahrávání fkunkční. Jen by to ještě chtělo trošku doladit.
    Testované zařízení: HTC Touch HD; ROM: 1.19.831.0 (25581); Radio: 1.09.25.14
    Hlas je trošku "třepavý", ale to se dá čekat při nahrávání do .amr. Spíše by mě zajímalo, zda se dá doladit špatně popsaná ikona funkce Record (viz obrázek níže) a zda se dá někde nastavit popis souboru, který to vyplivne. ICR-datum-cas.amr je sice pěkné, nicméně by nebylo od věci, kdyby namísto ICR bylo třeba tel číslo nebo jméno kontaktu. Dále mě zaráží ten zvuk při ukončení hovoru. To bych taky odstranil. Dalším dotazem je, zda se dá někde nastavit automatické nahrávání bez nutnosti zapnutí. Jinak velmi mile mě překvapilo, že poslední hovor, při kterém jsem testoval, trval necelých 12m32s a zabírá 1,1MB, tedy cca 1MB na 10 minut hovoru, což je příjemné.
    Každopádně díky za info o této možnosti. Občas se to bude hodit. :yes:
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00311066_sc_bXJh.jpg 
Zobrazení: 76 
Velikost: 191.9 KB 
ID: 9950  
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    13

    Tak ja som to naistaloval a teraz to maka aj s Audio Notes Touch 1.2 a automaticke nahravanie tam ide celkom dobre.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-03-2009, 09:28
  2. HTC Touch HD - nahrávání hovoru
    Od krystl v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-11-2008, 14:48
  3. Jak mít konečně funkční M700
    Od Johnny_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 61
    Poslední příspěvek: 16-12-2007, 21:23
  4. Nahrávání hovorů na HTC
    Od Roman61 v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 17-11-2007, 09:25
  5. Nejnovější verze Skype, snad i pro Vario konečně funkční..
    Od Miloš Strouhal v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 28-12-2005, 13:39