Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: WAD2 Themes for HD (Wisbar Advanced Desktop)

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    175

    Hladam sposob ako si upravit hadecko a zacinam mat v tych moznostiach trochu(dost) chaos. Zaujala ma tato vecicka:

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=462785&highlight=Theme

    Ma s tym niekto z vas skusenost? Da sa medzi hentym a touch flo prepinat? Aj ta instalacia je pre mna spanielska dedina.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    29

    Taky sem na to koukal a sem na tom asi jako ty, tak bych byl taky vděčný za každou radu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    259

    No tak moje skúsenosti s WAD sú eŠte z Čias, keď som mal FS N560. Ide o to, že tento program upravuje výzor štandadrdného WM. Dá sa teda povedať, že WA by vám, keby ste na tom veľmi pomakali umožnilo dať aj do starších zariadení skin podobný TouchFlo. Z môjho pohľadu je to ale vec, ktorú by som nepoužil. Podľa mňa je TF veľmi fajn funkčný a vyzerá dobre. Všetko máte v podstate po ruke... A to sú asi hlavné dôvody, prečo si ľudia WAD dávajú.
    Aby som odpovedal na otázku či sa to dá prepínať - ja si myslím že to nejakým spôsobom pôjde, v nastaveniach si vypneš TouchFlo a zapneš si WAD.
    A čo sa týka tých tém, tak tie si môžeš robiť sám. Skrátka si stiahneš ikonky, pozadia,... a sám si to urobíš na obraz svoj. Prípadne si môžeš stiahnúť už hotové témy. Rozpisovať to tu ale asi nikto nebude, o to sa hodne hovorí. Skús len hľadať.
    Môj názor ale je, že je to zbytočnosť ktorá ti zaberie pamäť. Ja som to dokonca používal len chvíľku na N560, potom mi trochu vadilo že všetko stále bolo treba upravovať...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    172

    Souhlas s milosem...myslim,ze to vystihl pekne...Ale kdyz uz se to tu trochu resi zeptam se...nasel uz nekdo funkcni cab (nebo aspon neco) na zprovozneni vlastni tapety pro vsechny TF3D zalozky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    175

    Dikes za odpoved. asi sa vykaslem na to. Este som skusal yrgo ale skoda,ze este ma kopec chyb,hlavne skrolovanie.

    Ten cab som niekde videl na xda a skoda,ze som ho nastiahol,tiez by sa teraz hodil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    172

    Jj tam jsem koukal, zkousel jsem snad 3zpusoby, ale zatim zadny nefungoval korektne na HDcku...proto jsem se ptal jestli jsem neco neprehledl, xda jsem ted chvili neprohlizel...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nefunguje synchronizace s Wisbar Advance Desktop a Wis Bar
    Od Jirka_j v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-11-2006, 20:58
  2. Wisbar Advance Desktop
    Od Morte_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-03-2006, 09:34
  3. WiSbar Advance, themes stranka
    Od markjag_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-01-2006, 14:39
  4. wisbar themes
    Od simir_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 27-07-2005, 09:02