Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Lokalizacia HTC HD - Czech Slovak Polish Hungarian Romanian English

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    14

    Odkazy smazany

    Pred instalaciou si najprv precitaj textovy subor "info",ktory je sucastou stiahnuteho suboru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    O leganosti tohoto by se dalo dost pochybovat...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    14

    Citace Původně odesláno od htcjirka
    O leganosti tohoto by se dalo dost pochybovat...
    Ja nie mam to nainstalovane a je to od SunnySoft InterWrite v.9.5 Pro,original na HTC Touch HD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Sunnysoft nebo HTC urcite nedalo souhlas k verejnemu sireni tohoto software.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    14

    Citace Původně odesláno od htcjirka
    Sunnysoft nebo HTC urcite nedalo souhlas k verejnemu sireni tohoto software.
    Vdaka za uznanie.Clovek sa snazi pomoct ako sa len da a ty vies iba kritizovat.
    Ja som to nasiel na
    Kód:
    http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Blackstone_Ship_exe
    fore tak posuvam dalej pre kazdeho kto ma zaujem.Ak nemas zaujem tak nechaj tak.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    143

    To jsi hodný, že jsi se s námi podělil, ale kdyby jsi pořádně prošel toto forum, tak by jsi již tuto češtinu našel. Už se to tu dávno řešilo a s tím samozřejmě i legálnost!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Co na tom nechapete? V prodeji jsou dve verze Touch HD, anglicke a ceske. Ceske je o nekolik set korun drazsi a jediny rozdil je tento soubor, na ktery jste dal odkaz. Ze ho mate nas svem zarizeni s tim nema co delat.

    Jste hodny, ze se snazite pomoci, ale v tomto pripade to bohuzel neni uplne koser.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Požádal jsem Sunnysoft o oficiální vyjádření a zde je.

    Tuto konkrétní lokalizaci InterWrite Pro 9.5 pro HTC Touch HD vyvinul Sunnysoft na zakázku HTC. Jelikož se jedná o exkluzivní vývoj, Sunnysoft tento software dále nikde neposkytuje ani neprodává. Lokalizace je určena výhradně pro společnost HTC, která ji svým zákazníkům poskytuje jako přidanou hodnotu, jež je pochopitelně zohledněna v ceně zařízení. Různými způsoby "vyextrahované" lokalizační součásti samozřejmě není možné šířit - jedná se o distribuci autorských děl bez souhlasu autora/vlastníka práv. Problém je nejlépe viditelný na rozdílu koncové ceny běžné lokalizace InterWrite Pro 9.5 na eShopu Sunnysoft, kde činí 1790 Kč + DPH, a výhodné novoroční „ceny“ pokoutně šířených lokalizačních souborů.
    V dané situaci pokládám situaci za zcela jasnou a všechny odkazy na soubor s lokalizací budeme mazat. Legální majitelé si mohou před počátkem experimentování soubor s lokalizací či celou ROMku zazálohovat, majitelé zařízení Touch HD ENG si mohou zakoupit univerzální lokalizaci. Žádný "nárok" na licenci lokalizace nemají.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    109

    Ked sa to tu takto riesi, je naozaj mozne si tu lokalizaciu zalohovat?
    A ci je mozne pri instalacii len malu lokalizaciu (Klavesnicu)?
    Diik
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    47

    Přesměrovalo mě to sem z jiného vlákna kde se řeší počeštění HDčka. Položím otázku jinak. Když si koupím CZ verzi, můžu z ní nějak češtinu odebrat? A případně zas přidat zpět? Předpokládám, že čeština funguje jen z tou dodanou ROM. V momentě kdy si tam flashnu nějakou jinou tak ji asi nepočeštím. Jde mi o to když si tam pak šupnu tu původní aby to bylo komplet. Taky bych byl rád, kdyby se někdo kdo může porovnat vyjádřil k tomu údajnému zpomalení češtinou. Díky za odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    14

    Ja som mal tu lokalizaciu od SunnySoftu InterWrite Pro(SK,CZ,RO,PL,HU) na rom v.1.14.401.3 WWE a dost to spomalovalo
    HD-ko a ani som nemal vsetko dobre prelozene.
    Tak som to odinstaloval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    143

    Malkor: K tvému dotazu; pokud si koupíš CZ HTC HD, tak si češtinu z něj můžeš zálohovat / vytáhnout dva .cab / a schovat na později , popřípadě při úvodní instalaci CZ nenechat nahrát a máš v něm EN. Pak můžeš přes jiný cab nahrát jen CZ pro klávasnici. Jo a jestli to spomaluje? V žádném případě!!! To co tu nademnou píše "kolega", tak to je naprostej blábol. Zřejmě si tam nahrál špatnou CZ a nebo .... nevím, nechápu! :?
    Tak snad jsem to zodpověděl správně a vše
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Jirka H píše:
    Jde celou ROMku zazálohovat.
    Malcor píše :
    Jde mi o to když si tam pak šupnu tu původní ROM aby to bylo komplet.
    Jak všichni víme,tak IW je již součástí ROM. A proto upřesním dotaz. Jakým způsobem lze udělat kompletní zálohu ROM i s již obsaženým IW ?
    Vím,že řešení je stáhnout si mojí ROM z XDA a pak nainstalovat vyextrahované CABy s IW, ale jelikož jsem si zakoupil HD v CZ verzi s IW,tak chci po experimentech s ROMkami posléze nahrát zpět tu mojí,legálně zakoupenou kompletní ROM s IW ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    13

    Já mám HD s ang. rom. Teď jej používám s nainstalovánými IW caby cz, které je možno kdykoliv odinstalovat. Můj subjektivní pocit je, že po restartu, či spuštění je systém malinko línější než se to usadí a proběhnete nabídky. Po té je systém stejně svižný jako původní i využití paměti je na stejné úrovni. Vzhledem k odistalovatelnosti snad není problém, aby si to každý kdo má zájem vyzkoušel, nenechte se odradit prvotní leností nabídek. Jsem spokojen a dokonce jsme si dovolil i nahrát schémátko z xda a systém stále svižný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    242

    můj osobní názor, čeština IW nainstalovaná na Touch HD tento stroj nijak nebrzdí, diskuzí o pomalosti různých zařízení s IW zde již bylo a je mnoho, vše je jen subjektivní pocit kdy někdo někdy vyhodil do světa fámu, spousta lidí se toho chytilo a těmto lidem se najednou zničehonic zdál systém s IW pomalejší, spousta rozumných lidí naštěstí nakonec dospělo k názoru že IW systém nebrzdí
    zařízení s IW i bez IW jsem vystřídal již mnoho a pomalost systému byla vždy způsobena jen celkovým softwarovým balastem nainstalovaným v zařízení, ne IW
    :?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. tX9 czech na HTC S620
    Od SakyOneill v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-06-2008, 17:40
  2. Telefónica O2 Czech Republic
    Od atomion_ce4you v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 15-03-2006, 21:23
  3. WM2003 SE - CZECH EDITION :)
    Od Stheepan v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 08-12-2005, 22:27
  4. Slovnik English <-> Slovensko
    Od Alo_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 21-11-2004, 22:19