Sledování stream videa z webových stránek
Zdravím, chci se zeptat, jestli je možné sledovat na PDA streamové videa třeba z megavideo.com?
Youtube má mobile verzi, kde se mi po kliknutí na odkaz video přehraje v stream playeru přímo v PDA, jde nějak spustit video i z megavideo.com?
Díky moc za rady
Youtube má mobile verzi, kde se mi po kliknutí na odkaz video přehraje v stream playeru přímo v PDA, jde nějak spustit video i z megavideo.com?
Díky moc za rady
Pukud vím, už byl uvolněn pro všechny, ale i kdyby ne funguje výborně i v čechách stačí zaregistrovat zadat smyšlené číslo (10ti místné, já použil své plus poslední 2x) a platný email (já použil gmail) pak přijde email a stačí stáhnout instalační cab a je to.
Ok, tak to jsem četl asi starý text, ale stejně...
zadal jsem slyšlené číslo, a error a dál mě to nepustilo
zadal jsem slyšlené číslo, a error a dál mě to nepustilo
[quote=error]
Please provide your number to receive text message.
When you receive the message, follow the link and find out if Skyfire runs on your phone.
There seem to be a problem in trying to send the SMS to 07280679892. Please verify that you have entered a valid phone number and try again. If you still having trouble receiving the SMS try to install through your PC
ERR: 114, Cannot route message[/quote]
tohle mi to píše
Please provide your number to receive text message.
When you receive the message, follow the link and find out if Skyfire runs on your phone.
There seem to be a problem in trying to send the SMS to 07280679892. Please verify that you have entered a valid phone number and try again. If you still having trouble receiving the SMS try to install through your PC
ERR: 114, Cannot route message[/quote]
tohle mi to píše
Moje taky začíná 72 v tom by problém byt neměl. Když nejde sms měl bys dostat email (možná se to dá zvolit to už si nepamatuji). Každopádně používat jde kdekoli stačí si projit fóra i česká a uvidíš. Zkoušej a hledej. Opravdu to jde.