Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Problem s aplikaciou Fring

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    88

    Ahojte,
    vie niekto poradit s Fringom (stiahol som poslednu verziu)? Po spusteni najde vsetky typy spojenia ale ak vyberiem Orange internet (ten profil bezi s ostatnymi aplikaciiami - vcetne Pingen ci Jimm - korektne) tak po chvilke snahy vypise ze nevie kontektnut .. Ide mi hlavne o konektivitu cez Edge ..
    Vopred dakujem za rady..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Ake mas zariadenie?...Mam pocit, ze Fring priebezne testuje rychlost pripojenia a v tom moze byt problem..Ale je pravda ze EDGE bohate staci na Fring.Mne bezi aj pod GPRS na HTC, Nokii i na SE K550i
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jsi vůbec u Fringu zaregistrovaný?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    21

    Ja sem hodim asi debilni dotaz ohleden Fringu, ale kdyz se v nem pripojim na ICQ nevidim nikde contactlist, dal sem si skryt telefoni cisla a kontakty sou prazdne i kdyz ICQ se pripoji v poradku...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj, Fringa jsem naposled zkoušel na nokii N95 8GB, chtěl bych se jen zeptat - funguje u Skypu "webcamera" (myslím tím, přední kamerku pro video přes skypa) Díky za odpověď, protože jestli ne ,tak pro mě nemá význam a zůstanu u QIPa...

    ješět jedna věc - mám paušál, ke kterýmu sem si za 150 doplatil internet v mobilu. Chtěl jsem se zeptat ve kterých aplikacích ho můžu všude využít?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    88

    zaregistrovany ? normalne som to stahoval cez odkaz ktory mi cez stranku zaslali .. je potrbne este nieco ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Musíš mít přihlašovací jméno a heslo (nebo tak něco), aby si se mohl připojit k jejich serveru. Jinak ti to nepoběží.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    88

    to mam .. ibaze v programe to nejde nikam zadat ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    88

    tak nikto nevie poradit s tym mojeim problemom ? ;o(((
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Fring - VoIP a chat zdarma
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 16-09-2009, 01:22
  2. Fring
    Od milos797 v sekci Touch HD
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-01-2009, 00:10
  3. Fring (messenger) pro WM
    Od vario v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-08-2007, 21:03
  4. Fring pro HTC Tornado
    Od Bohumil Stejskal_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-08-2007, 23:56