HTC Touch Diamond - Neukončí se nabíjení
Zdravím,
nesetkal jste se někdo s podobným problémem? Hodím telefon na nabíječku a informační kroužek nikdy nepřestane "kroužit", jakoby to furt nabíjelo. Po sundání je indikátor na 99 procentech, po SR to skočí na 100. Stejný problém řeší i dost lidí na XDA, ale nějaký konkrétní výsledek či řešení jsem se nedočetl. Kdosi tam spekuloval o změně hodnoty "battery polling" v registrech, ale moc jsem nepochopil oč jde.
Sice si myslím, aspoň podle toho, že po adekvátní době na nabíječce se baterka nehřeje, že už to pak nenabíjí, ale jen to nevypne tu indikaci nabíjení, nicméně i tak mi to dost vadí:?
ROM mám Shine 2.4 FULL. Vím že předtím mi to nedělalo když jsem zkoušel jiné romky, takže HW problém bych vylučil a věřím, že HR by pomohl (vidím to na nějaký konflikt mezi Advanced Toolem a dalšími tweakovacími softy), nisméně dva dny jsem si telefon nastavoval a optimalizoval a opravdu se mi do HR znova nechce:(
Kdyby jste někdo měl nějaký nápad, sem s ním.
Díky
nesetkal jste se někdo s podobným problémem? Hodím telefon na nabíječku a informační kroužek nikdy nepřestane "kroužit", jakoby to furt nabíjelo. Po sundání je indikátor na 99 procentech, po SR to skočí na 100. Stejný problém řeší i dost lidí na XDA, ale nějaký konkrétní výsledek či řešení jsem se nedočetl. Kdosi tam spekuloval o změně hodnoty "battery polling" v registrech, ale moc jsem nepochopil oč jde.
Sice si myslím, aspoň podle toho, že po adekvátní době na nabíječce se baterka nehřeje, že už to pak nenabíjí, ale jen to nevypne tu indikaci nabíjení, nicméně i tak mi to dost vadí:?
ROM mám Shine 2.4 FULL. Vím že předtím mi to nedělalo když jsem zkoušel jiné romky, takže HW problém bych vylučil a věřím, že HR by pomohl (vidím to na nějaký konflikt mezi Advanced Toolem a dalšími tweakovacími softy), nisméně dva dny jsem si telefon nastavoval a optimalizoval a opravdu se mi do HR znova nechce:(
Kdyby jste někdo měl nějaký nápad, sem s ním.
Díky
Já mám podobný problém, mam Diamonda od Vodafonu jen pár dní, takže 100% orig. stav. Jak dám nabíjet baterku, tak se mi nabíjí celou noc 6-8 hodin. Po celou tuto dobu sviítí nabíjeni a až po této době se tváří jako nabitá. Na přibližně 70% se baterka dostane ale rychle, za nejakých 1,5 - 2 hodiny. Setkali jste se s tím někdo?
No já časem vypozoroval že se mi to sekne jen někdy...kolikrát se nabíjení v pohodě ukončí. Jinak doba nabíjení baterky je standartně cca 2 hodiny. Podle mých zkušeností a toho co píšou lidi na xda se jedná o softwarový problém. Zkus přeflešnout romku, mělo by to pomoct. Já tento problém zaregistroval až u nynější. Předtím jsem tam měl cca 5 jiných a u žádné to nedělalo.
U mne problém s ukončováním nabíjení způsobila čeština, trápil jsem se s tímto problémem půl roku kdy jsem měnil ROMky a udělal desítky hardresetů zpočátku jsem si myslel , že to způsobuje nějaký program, ale je to čeština-takže jsem ji neinstaloval a nabíjení funguje jak má už měsíc
no mam taky problem s ukoncenim nabijeni porad mam 99% kdyz tel nacham v nabijecce a udelam soft reset tak po najeti uz mam 100% bez toho aniz bych nabijecku odpojil. divny no akorat si tak zkurvit baterku :(
Mně to dělá taky. Dám telefon do nabíječky (originál nabíječka, originál kabel) a ono se to zastaví u cca 90% - nadále se indikuje nabíjení, ale nenabíjí se nebo extrémně pomalu. (Baterka nehřeje, takže bych řekl, že nenabíjí.) Nejsem schopen s tím nic udělat...
Zajímavé je, že když připojím Diamonda k PC přes normální miniUSB kabel, tak se normálně nabíjí, řekl bych i že rychleji a hlavně do 100%.
Divné, ba přímo čudné...
Zajímavé je, že když připojím Diamonda k PC přes normální miniUSB kabel, tak se normálně nabíjí, řekl bych i že rychleji a hlavně do 100%.
Divné, ba přímo čudné...