Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: HTC Touch HD - Kde sehnat češtinu?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    7

    ahoj mam takovej problem. Mam htc hd a chtel bych si do nej sehnat cestinu nevite jak nebo kde? Dik

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Obávám se, že jediná zcela legální cesta je koupě lokalizace od Sunnysoftu nebo přehrání ROM v servisu za poplatek (viz odpověď zde).



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    7

    Dik za radu. Sunnysoft znam,ale neasel jsem v jeji nabidce zadnou cestinu na HD nebo aspon na Diamond. Stahl jsm si od nich par zkusebnich 14-ti denich verzi ale nemel jsem u ni moznost telefonovat. Nevis tedy jaka je ta zpravna lokalizace?

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    22

    Čeština do HTC HD.
    Zde jsou ke stazeni vyextrahovane CABy.
    prve nainsalovat ten menší a pak větší. Po té restartovat a zatrhnout požadovaný jayzk.

    http://rapidshare.com/files/174698978/IW-HTCTouchHD_CZ.rar

    Upozorňuji, že nejde o žádnou nelegální činnost!! Po instalaci se můžete podívat na licenci. Pokud je HD určené pro český trh bude licence v pořádku. V opačném případě budete mít 14dení zkušební verzi.

  5. #5
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Ta posledni veta je nesmysl...Tyto caby bohuzel ci bohudik lze pouzit na jakekoliv HD a jakoukoliv rom,zkouseno i na HongKong 1.19.Samotnou cestinu registruje cab jmenem sunnysoft ulc,ktery prepise v registru jeden radek
    Jinak cestina primo na Touch HD ke koupi jeste nebyla na strankach sunnysoftu uvolnena.

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    22

    Tak nevím. Já si psal s člověkem, bylo to teda na Diamondu a mu skočilo, že má 14dení zkušební dobu. Mněl Diamonda ze zahraničí. Nevím, jak to vyřešil. Možná pokud jsi použil program na odblokování instalace jiné verze ROM než určené pro daný HD. Jen chci ještě dodat, že každý prodejce tvrdí, že čeština půjde volně dohrát po uveřejnění. Čeština jasně existuje a nic. No je třeba prodat co nejvíc přístrojů s češtinou a snad potom...
    Jo a čeština pro Diamond na stránkách sunnysoftu není stále a už je v prodeji dost dlouho.

  7. #7
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    To je celkem jasne,pisu ze jde na jakekoliv HD co se tyce zaregistrovani,nikoliv Diamond,to je jiny model.Registrace souborem sunnysoft ulc.cab probiha na id(nazev)zarizeni(nikoliv emei).Cestina stazena primo ze stranek sunnysoftu uz takto zaregistrovat nejde.Ja nastesti zpomalovac interwir od sunnysoftu nemusim,takze me toto netrapi.



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    50

    Tú ROM 1.19 HongKong myslíš tú oficial zo stránok HTC? Mne to totiž do slovenčiny lokalizuje cez tie caby všetko, ale v TF3D zmrší všetky popisy na IDCniečo a podobne. Neviem, čo s tým. a ešte mám pocit, že sa celý cystém spomalí.
    Poraď.

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    7

    nojo ale jak se mam dostat na rapid share kdyz ho nemam zaplaceny?

  10. #10
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Na rapidshare zvol polozku free

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Anebo zkus toto.

  12. #12
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Tú ROM 1.19 HongKong myslíš tú oficial zo stránok HTC? Mne to totiž do slovenčiny lokalizuje cez tie caby všetko, ale v TF3D zmrší všetky popisy na IDCniečo a podobne
    Jak uz jsem psal "zpomalovač interwir" od sunnysoftu nepouzivam.



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    7

    to jsem samozrejme zkousel ale neslo mi to. Zkusim to znovu.

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    7

    no tak jsem si stahl ten tvuj as soubor a nic. Rozbalil jsem ho z raru a nic. jak se to ma instalovat? Vubec to nechapu. Asi jsem blbej a jsem odsouzenej k anglictine ve svem HD

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    7

    tak jsem to zkusil znovu a obevil se mi tenhle ERORR ( toto je prekladDosáhli jste limitu pro stažení zdarma-uživatelů. Chtěli byste víc?
    Získejte svůj vlastní účet prémii teď! Instant download přístup! Nebo zkuste to znovu asi za 3 minuty.

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-04-2010, 13:15
  2. Jak vytáhnout češtinu z origo ROM
    Od pkucto v sekci Palm
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-03-2009, 12:00
  3. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-12-2008, 17:56
  4. Kde sehnat původní češtinu?
    Od MultiTricker v sekci Mio
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-12-2007, 11:24
  5. Potřebuji češtinu do MDA I
    Od italjet v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-10-2006, 16:52