Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 21 z 21

Téma: HTC Touch HD - Kde sehnat češtinu?

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    7

    no ja mam rom 1.14.401.3 date: 10.24.08 a koupil jsem si ho u mobildick.cz uz jsem fakt zoufalejops:

  2. #17
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    336

    Hlinaxi, jukni na tohle a příště hledej, nebo si radši rovnou přečti tohle.



  3. #18
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Trochu jsem to tu procistil a upravil posledni prispevek s odpovedi. Pokud jde o legalnost celeho stazeneho IW, tak ted neni nikdo, kdo by mi odpovedel, ale zeptam se v Sunnysoftu. Obavam se ale, ze to, co se tu resi, legalni neni. A ne, neni to chyba Sunnysoftu, ale HTC, protoze to ma na tom co zaplati a co se jak bude pouzivat hlavni slovo. Kdyz si nekdo koupil zarizeni s ENG systemem, tak nema zadne pravo instalovat si komercni cestinu, pokud vyrobce (Sunnysoft) nebo prodejce (HTC) nerekne opak. CZE verze stoji o 900 Kc vic nez ENG, to jen tak na okraj.

    A kdyz uz jsem u toho, tak pokud nepotrebujete kompletni pocesteni, ale staci vam psat ceske znaky, daji se najit komercni reseni za zlomek ceny (nemam v tom prehled, neshazi mi ani jedno).

  4. #19
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Soft-klávesnice s češtinou (českými znaky) sa dají najít i jako freeware.

    Jinak možno vyzkoušet něco z tohoto: link.

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Trochu jsem to tu procistil a upravil posledni prispevek s odpovedi. Pokud jde o legalnost celeho stazeneho IW, tak ted neni nikdo, kdo by mi odpovedel, ale zeptam se v Sunnysoftu. Obavam se ale, ze to, co se tu resi, legalni neni. A ne, neni to chyba Sunnysoftu, ale HTC, protoze to ma na tom co zaplati a co se jak bude pouzivat hlavni slovo. Kdyz si nekdo koupil zarizeni s ENG systemem, tak nema zadne pravo instalovat si komercni cestinu, pokud vyrobce (Sunnysoft) nebo prodejce (HTC) nerekne opak. CZE verze stoji o 900 Kc vic nez ENG, to jen tak na okraj.

    A kdyz uz jsem u toho, tak pokud nepotrebujete kompletni pocesteni, ale staci vam psat ceske znaky, daji se najit komercni reseni za zlomek ceny (nemam v tom prehled, neschazi mi ani jedno .
    Věřím, že je to tak na půl. Ale je zvláštní, že u jiných značek to funguje.

    Jo jinak štastný nový rok hoši. Baba tu žádná ku podivu není.

  6. #21
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Zde najdete odpověď na otázku "Kde seženu lokalizaci na Touch HD". Tímto pokládám diskuze na toto téma za bezpředmětné a toto téma zamykám.

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-04-2010, 12:15
  2. Jak vytáhnout češtinu z origo ROM
    Od pkucto v sekci Palm
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-03-2009, 11:00
  3. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-12-2008, 16:56
  4. Kde sehnat původní češtinu?
    Od MultiTricker v sekci Mio
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-12-2007, 10:24
  5. Potřebuji češtinu do MDA I
    Od italjet v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-10-2006, 15:52