Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: HTC Touch Diamond - Nefunkční vyzvánění hovoru

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    5

    Mám takový problémek, od jisté doby mi nevyzvání mobil na příchozí hovor. na sms, upomínky je vše ok. Přes HTC ovladač zvuku(např. boční tlačítka) mám zvuk na nejvyšší úrovni a přesto nezvoní. SPB Shell mi ukazuje hlasitost vyzvánění na 0% Zkoušel jsem to přepnout tam a zpět, kombinace tichý režim a zpět - bez úspěchu. Zkoušel jsem SPB Shell odinstalovat - nepomohlo. Důvodem tohoto kroku bylo podezření na to, že tato aplikace má na svědomí ztlumení zvuku. Zkoušel jsem jiné typy vyzvánění(standardní ring,..) nic.
    Než provedu HR - nemá někdo nějaký tip, kde by byl zakopaný pes? Mám takové podezření, že snad v registru?je napevno nastavena úroveň vyzvánění nebo fakt netuším..
    dík za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    1. Hloupy dotaz, ale hlasitost systemu a vyzvaneni maji extra nastaveni, skutecne to nastavujete pro Ring?
    2. Kdyz kouknete do Start - Settings - Personal - Phone, co tam mate?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    5

    mám tam typ vyzvánění: Vibrace a vyzvánění (zkoušel jsem jen vyzvánění, jen vibrace), vyzváněcí tón Ring-OldPhone2 (zkoušel jsem různé jak přednastavené, tak vlastní) a hlavně když dám tlačítko play tak to vyzvání.
    No a v reálu když to má vyzvánět tak to maximálně vibruje(pokud mám tam nastavené při vyzvánění vibrace)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    1

    Mám stejný problém. Mám HTC Touch Diamond půl roku a vše fungovalo bez problémů. Minulý týden jsem měl nastavený tichý režim vyzvánění. Po týdnu jsem spustil normální režim vyzvánění a mám stejný problém. Nefunguje zvuk příchozích hovorů. V nastavení zvuků mám vyzvánění a tón ring-standart. Zkusil jsem SR ale nic. Znáte někdo řešení nebo je to na servis?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    5

    vyřešil jsem to jednoduše(opravdu žádné finty nepomohly)
    proveden HR, nainstaloval jsem si načisto nově všechny mé aplikace a zároveň i zálohovací program od SPB, provedl jsem si zálohu a kdyby se mi to opakovalo, tak provedu reset a načtení této zálohy. Já naštěstí neexperimentuji s přístrojem tak, že v něm nemám každý týden nový software... takže asi tak :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2002
    Příspěvků
    37

    Možná je to blbost ale taky se mi to stalo a bylo to tím že sice hlasitost telefonu byla naplno ale vyzvánění bylo tiché.Stačilo v pohotovostním režimu zmáčknout na hlasitost a v okně se přepnout na vyzvánění kde se to nastavuje zvlášť a bylo to:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    5

    bohuzel toto asi by nam nepomohlo, vsechny volume byly nahore a tvarilo se to jako ok ale vyzvaneni bylo porad tiche, no kazdopadne ja uz nemuzu vyzkouset - zbavil jsem se toho HR
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1

    Mel jsem ten samej problem, taky mi to nezvonilo a pak jsem zmacknul ovladani hlasitosti, prepl na vyzvaneni a tak si zvedl hlasitost
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    1

    ahoj, tak bohuzel toto mi nepomaha.
    1) pri zmacnuti bocnich tlacitek - nastavim hlasitost zvoneni a pri volanii - NIC (jen vibrace pokud zvolim zvoneni+vibrace)
    2) na horni liste zmacknu repracek - nastavim hlasitost zvoneni a pri volani - NIC (jen vibrace pokud zvolim zvoneni+vibrace)
    3) START setting zvuky - - nastavim hlasitost zvoneni a pri volani - NIC (jen vibrace pokud zvolim zvoneni+vibrace)

    takze dotaz .... jeste nekde se to da nastavit ? ja jen se bojim, ze kdybych musela preinstalovavat tak prijdu o vsechny telefonni cisla

    poradi nekdo ? diky. :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    1

    Dobrý den, měl jsem ten samý problém, je potřeba úroveň hlasitosti nastavit přímo v prostředí TouchFlo 3D položka nastavení\" zvuk" a upravit hlasitost, občas se tato chyba i nadále vyskytne, ale alespoň není potřeba dělat HR.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nefunkční HTC Touch Diamond 2
    Od Cooper_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 26-12-2009, 13:54
  2. HTC Touch Diamond - Firma u příchozího hovoru
    Od Fireman_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-04-2009, 07:47
  3. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-01-2009, 08:39
  4. Touch Diamond zrusenie hovoru otocenim pristroja
    Od DespeRadoX v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 17-09-2008, 17:01
  5. HTC Touch Diamond / Touch Pro - profily vyzvánění
    Od Trautenberg v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-08-2008, 00:21