Ochranne folie na HTC Diamond
Pekne vanoce!
Po pul roce pouzivani diamondu se me pod displayem na navigacnich tlacitkach z jednoho ruzku zacina odlupovat jakasi folie. Jde me o to, zda jsou ty tlacitka prekryta ochrannou folii a ja ji jeste nesundal, nebo se zacina odlupovat vlastni pristroj(proste vrchni cast s obrazky home, back, atd..:) Mam chut to ztrhnout, ale nerad bych si diamond znicil.
Diky!
Po pul roce pouzivani diamondu se me pod displayem na navigacnich tlacitkach z jednoho ruzku zacina odlupovat jakasi folie. Jde me o to, zda jsou ty tlacitka prekryta ochrannou folii a ja ji jeste nesundal, nebo se zacina odlupovat vlastni pristroj(proste vrchni cast s obrazky home, back, atd..:) Mam chut to ztrhnout, ale nerad bych si diamond znicil.
Diky!
Zkuste to nafotit a prilozit k prispevku, takhle tezko soudit, co se tam odlupuje. Pokud vim, na Diamondu byla soucasti baleni i ochranna folie, ale musela se nalepit (a to byste si asi pamatoval).
Jde o to ze sem tam nic nelepil, zajima me, jestli tam ze zakladu nejaka ochrana folie na tech tlacitkach byla nebo ne. Ted to zrovna nafotit nemuzu, dystak pozdeji:/
Na Touch Pro se resil problem s loupajici se vrstvou z tlacitek a nekomu i z displeje pokud nepouzival folii.Zrejme i zde to bude obdobny problem.
Mě se to ta fólie na tlačítku taky loupe :-(. A je to součást tlačítka, není to jen něco, co si po koupi sloupneš. Teď jsem posílal Diamonda na reklamaci, budou měnit základní desku, tak jsem to připsal k závadám. Doufám, že mi ty tlačítka taky vymění.
JJ tohle se občas stává, nejvíce lidem kteří nepoužívají chránící folie na dotykáč. Vzhledem k tomu že mi pár takhle poznamenaných kousků již prošlo pod rukou tak vím že jeden nejmenovaný servis z Tábora uznává i toto, když jsem tohle naposledy reklamoval bylo to řešeno dokonce výměnou zařízení a jiná závada na Diamondu nebyla, akorát že ten odloupnutej růžek byl tak 1 cm velký :cool:
Hmmm u mě to samý na tlalčítku "home" se mi začíná odlupovat růžek...nejdřív jsem taky myslel, že je to nějaká folie na kterou jsem zapomněl a ještě sem tomu trochu pomoh sakra....a já blbec ho měl před 14-ti dny na reklamaci a neuvedl jsem to tam:(
No tak někdy příště snad..
No tak někdy příště snad..
pokud jste to posílal do Tábora tak jim zavolejte, jsou vstřícní. jinak právě na tlačítku home se to dělá nejčastěji prostě zavolejte a uvidíte