Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 29

Téma: HTC Touch Pro - Paměťové karty

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    15

    Zdravím všechny majitele Rafa a mám menší otázku: jaké paměťové karty používáte a jste s nimi spokojeni... jaké doporučujete nebo naopak ne? Jde mi hlavně o class a značku... Díky předem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Dlouhodobě používám SanDisky a nikdy jsem nenarazil na problém. Jak je to s rychlostí karet na Windows Mobile si můžete udělat představu z tohoto článku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    15

    Ano ten článek jsem četl, proto by mě právě zajímaly zkušenosti uživatelů tohoto konkrétního přístroje s různými kartami, kde by se snad mohly aspon trochu projevit různé vlastnosti a odezvy karet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    Taky se musim pripojit ke spokojenym zakaznikum SanDisku, na puvodnim pristroji MDA3 jsem pouzival sandisk 4GB a bez problemu, nyni na Ralphiku pouzivam 8GB sandisk a opet bez problemu. Narozdil od jinych kteri chteli usetrit par korun a pak se divili, vztekali a nadavali.
    Zacinam pomalu premyslet o 16GB sandisku ale cekam az bude rychlejsi varianta a doufam ze ceny jeste klesnou, precejenom zase tak moc nutne to misto nepotrebuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    Osobně jsem měl problém s Kingston kartou 4GB microSDHC. Přitom jinde tato karta normálně funguje. Koupil jsem 8GB SanDisk a naprosto bez problémů - doporučuji SanDisk.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    68

    Zdravím - používám ScanDisk 4BG (Class6) a 16GB (Class2) - obě naprosto v pohodě a bez problémů. Ani nepociťuji nějaký rozdíl v Class 2 a 6, ale to je jenom můj dojem. Takže - SCANDISK...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Nejvetsi spokojenost me vzdy prinesly karty Sandisk,teto znacce plne duveruji.Nejhorsim pocinem jsou A-data karty a jim podobne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    78

    Už nechci také nic jiného než SanDisk.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    99

    Také jsem zásadně pro SanDisk, naprostá spokojenost a hlavně bez problémů. Teď jsem používal 4GB a před Vánocemi jsem vybíral mezi 8GB a 16GB. Ohledně toho, že 16GB je novinka, tak cena je vyšší, tak jsem sáhl po 8GB class 8.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    68

    Já jsem koupil ScanDisk 16GB (Class2) na Aukru za 800,-Kč, což je myslím docela dobrý...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    51

    SanDisk 8GB Class 6 - absolutna spokojnost. Kingstony boli kedysi fajn, ale v poslednej dobe je to jedno sklamanie za druhym... 16 GB su zatial dost drahe (v Class 6), preto osmicka... Na SanDisk ma nahovoril kamarad, co sa venuje profesionalne digitalnej fotografii - myslim, ze to hovori samo za seba a ostatne skusenosti v tomto vlakne ma preto az tak neprekvapili...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    68

    Jeden malý postřeh - mám Rafaela, jako první tázající a nerozumím tomuto jevu: vložím kartu SDHC ScanDisk 2GB a při spuštění aplikace Fotoaparát se mi ukáže, že je možno vyfotit cca 430 fotek. Vložím 8GB a cca 940 fotek - při 16GB kartě taky jen 940... Jak je to možné??
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    To počítání fotek je divný, na HD mám 12 GB volnýho místa na kartě a ukazuje mi to prostor pro necelých 750 fotek. Což vychází na 15 MB na fotku, to nemá moje zrcadlovka v RAWu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    68

    To jsem rád, že nejsem sám s tímto problémem - hned je mi líp na duši...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    98

    Mně to Vario počítá na 6727 fotek v max. rozlišení. v základním na 178000 a nějaký drobný. Je otázka, jestli foťák přisistupuje k psrávě paměnti karty přes systém nebo jestli náhodou neužívá nějakou vlastní správu která nemusí vždy fungovat korektně.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Formátování paměťové karty
    Od thank v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-01-2010, 22:16
  2. Čtení pameťové karty
    Od Lyzar12 v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-12-2009, 11:25
  3. SD pametove karty
    Od Sochor Vaclav4 v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-09-2005, 13:12
  4. Paměťové karty SD
    Od TiborMan v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-06-2005, 11:08
  5. výpadky paměťové karty
    Od pka v sekci Acer
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 19-05-2005, 15:10