Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: iGO - přesun aplikace na jinou SDHC kartu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    0

    Koupil jsem pro svý PDAčko iGO 8.3.2 a rád bych ho měl na své SD kartě, kterou používám a mám na ní všechno ostatní, co potřebuju. Prostě nechci neustále měnit karty tam a zpět jen kvůli tomu, že potřebuju zapnout iGO. Karta, kterou používám, je SDHC 16GB, místa je tam dost a rychlost taky v pohodě. Poradíte někdo? Díky všem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    403

    Napsat prodejci nebo výrobci dotaz, nebo jít neoficiální cestou (popisovat nebudu, neboť bych porušil pravidla tohoto fóra), kterou se ovšem dostaneš do rozporu s licenčními podmínkami atd. iGO je vázané na ID karty.
    Nakolik je výrobce připraven a ochoten tohle řešit netuším.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    0

    Zkusím napsat výrobci, ale obávám se, že v tomhle mi asi nepomůže... Jaká je ta neoficiální cesta, můžeš to nějak popsat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: Marcus
    Nevím jak dnes, ale cca před 10 měsíci, jsem o totéž žádal výrobce a bylo mi řešeno, že to výrobce neřeší. Takže jsem měl smůlu a měl tak IGO na 256MB kartě
    Ale to neznamená, že to nemáš zkoušet. Třeba už je to jinak. Určitě dej tady vědět, pravděpodobně nejsi sám....

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    120

    Já to vyřešil jednoduše tak, že jsem zkopíroval adresář s iGO8 na moji 16 GB kartu do rootu a bylo po vtákách.
    Maximálně je třeba upravit jeden řádek v sys.txt, ve kterém se uvádí název karty.
    Pro HTC HD je to "Storage Card"
    Pro Diamonda je to "Internal Storage"
    To záleží na výrobci PPC.
    Už jsem někde četl, že je to s tou vazbou na kartu volnější. Vždyť by byl výrobce sám proti sobě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    0

    Takhle jednoduše to nejde - obyčejně jsem to zkopíroval do rootu (adresář iGO8), ale po spuštění se hned zavře a vrátí na Today screen. (
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    0

    https://www.naviextras.com/shop/mvnf...ad?thread=2160
    Takže asi tak...

    Máte někdo tip, jak to provést, aby mi to tedy běhalo na vlastní SD kartě? Soft jsem legálně koupil a rád bych ho užíval pokud možno co nejpohodlněji, bez zbytečného SDiskového mariáše.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Je to smutné, ale myslím, že text z příspěvku co jsi zde dal hovoří za vše.
    No, it is not possible. Licenses are locked to the actual SD card id.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    A už se vůbec nějak legálně vyřešilo, jak s iGo v Diamondu, který nemá slot na kartu? Vím, že to nějak výrobce slíbil řešit, ale výsledek jsem nenašel (ale určitě jsem hledal špatně). Nebo se majitelé HTC Diamond musí spoléhat - chtíc nechtíc - na pana Crackonoše. :? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC Touch HD nevidí sdhc kartu
    Od migin v sekci Touch HD
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-11-2010, 20:18
  2. Jakou největší kartu jste zkoušeli s SDHC driverem?
    Od Viktor X_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 25-05-2008, 13:01
  3. Přeinstalace TT6 na jinou kartu
    Od Paullus_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 23-07-2007, 11:32
  4. TomTom ONE nemoznost prenest na jinou kartu :(
    Od thcom_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-03-2007, 12:09
  5. zkopirovani dat i s atributy na jinou kartu
    Od bramborka v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-02-2005, 09:27