Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 7 z 67 PrvníPrvní ... 567891757 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 91 až 105 z 1000

Téma: HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...

  1. #91
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    26

    Citace Původně odesláno od htcjirka
    SPB Backup
    tak jsem to vyzkoušel zaloha přistroje je ok ale pokuď bych těl zalohu nahart do jiného přístroje (také htc hd) tak to nejde (nebo aspoň to neumím) je na to nějaký program ? díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #92
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    149

    Údajně by to mělo umět jak mezi různými ROM tak i zařízeními, ale osobně bych na to nespoléhal. Dle mého názoru je nutná synchronizace sms a mms. Ostatní si sesynchronizuješ s pc. A co se týče programů tak ty já vždycky s novým zařízením instaluji znovu. Je to práce max na hodinu a mám jistotu, že to šlo do "čistého systému".
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #93
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    ale pokuď bych těl zalohu nahart do jiného přístroje (také htc hd) tak to nejde
    Presne tak,SPB backup ve verzi 2 umi jak prechazet mezi ruznymi rom i pristroji a to bez konfliktu.Nekolikrat jsem si to vyzkousel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #94
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    26

    Asi jsem lama , 1zařízení jsem zalohoval když jsem připojil 2zařízení tak se mi nic neoběvilo jen udělat novou zalohu :? no nakonec jsem to přehazel vše ručo :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #95
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    149

    SPB Backup - postup je jednoduchej ...

    Záloha:
    1. Spustíš SPB Backup
    2. Klikneš na úplná záloha
    3. Zadáš název souboru (default: Backup_YYYYMMDD.exe) a vybereš umístění (default: Storage Card) klikneš další
    4. SPB spočítá odhadovanou velikost souboru a zkontroluje volné místo. Klikneš další
    5. SPB vypíše upozorněn. Klikneš další
    6. SPB zálohuje a přitom vypisuje ...
    7. Po dokončení zálohy musíš zařízení manuálně restartovat kliknutím na tlačítko restart (u starších verzí restartuje SPB samo, což není ideální v případě pokud třeba telefonuješ).
    Samotná záloha trvá až několik minut v závislosti na množství dat, které zálohuješ.

    Obnova:
    1. buďto spustíš SPB Backup a vybereš obnovení a soubor, nebo rovnou spustíš .exe soubor, který SPB při záloze vytvoříl.
    2. Vybereš co chceš obnovit a odklikáš další ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #96
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jsem tu nove a mam par dotazu, koupil jsem si HD TOUCH CZ, je v nem ROM 1.14.479.3 a RADIO 1.09.25.14, jak si mohu tuto romku zazalohovat s cestinou, nebo kde se da sosnout. KDyz si budu chtit nahrat zde zminene ROMky na foru, pujde do nich cestina ktera je v me ROMce? Dekuji za opovedi. Celkem me zaujala tato romka http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=483822 bude dobra?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #97
    romaneek_ce4you
    Guest

    Ahoj

    4Ronaldok: jo, je dobrá... Doporučuji..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #98
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    149

    Pokud máš instalační caby s češtinou, tak by měli fungovat i na jiných verzích ROM. Osobně bych doporučoval nechat jazyk v EN.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #99
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak jsem zkousil cestinu na jinou verzi ROM a je to tragicky neni to cesko naglicky ale csko a neky nesmysli. Skoda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #100
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Zdravim vsechny,chtel bych poprosit o radu.Mam Touch HD anglickou verzi a 1.14 rom.Zajimalo by mne,jestli mi pujde nainstalovat česká rom 1.19 , nedo zase jen anglická.Díky za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #101
    romaneek_ce4you
    Guest

    Ahoj,
    půjde tam 1.19 rom + doinstalovat CZ.. :-)
    Kdyby jsi potřeboval cz, tak dej vědět a já ti ji po mailu pošlu
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #102
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak ja jsem to zkusil 1.19 + donislaonani cz a v TOUCH FLO jsou nake nemyslne napisi jako IDE_PHONE, IDS_PROGRAMS_ atd.... mas nakou jinou cestinu? PLS posli mi ji dystak na ronaldok@seznam.cz Dekji
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #103
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    pohrej s nastavením v aplikaci Diamond T3D config. Tam můžeš zvolit jazyk pro zobrazení na t3d a špatně zvolený způsobuje právě tyto problémy. Nastav tam angličtinu a bude to ok.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #104
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tu aplikaci musim stahnout a dohrat? Nebo ji najdu v nastvni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #105
    romaneek_ce4you
    Guest

    jj, to se někdy stává.. čeština je dobrá, jen si doinstaluj tf3d-czech-files.cab (máš ho v mailu) a je to
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 7 z 67 PrvníPrvní ... 567891757 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 14:14
  2. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  3. Flash ROM pro HTC Touch HD
    Od CiTrus_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 15:30
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38