Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 66 z 67 PrvníPrvní ... 165664656667 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 976 až 990 z 1000

Téma: HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...

  1. #976
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Zde si stáhni oficální ROM a drž se pokynů.
    A jinak luxusní návod je třeba zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #977
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    165

    Zdravím,
    chci se zeptat, jestli funguje (zda se dá nainstalovat) do HD kompas, jako jsem ho viděl u HD2...?
    Díval jsem se po aplikacích, ale nikde jsem na něj nenarazil. Nebo je to jen vlastnost HD2?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #978
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    22

    HW kompas ma tusim az HD2, u HD se to resi softwareove za pomoci GPS dopocitavanim.
    Mozna ten dopocitanej kompas poskytne tohle:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=571266
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #979
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    7

    Mám malý dotaz, chtěl jsem zkusit rom s WM 6.5

    Tak jsem udělal HSPL na 1.56 Olinex a flešnul ROM , pak v pohodě naběhla, HR a pohoda jedu den a pak zničeho nic(při poslechu muziky), zamrzne PDA a pak se proved HR. Chvíli jsem zkoumal XDA a pak si vybral jinou rom , pro jistotu jsem dal novější rádio 1.17.XX.XX.
    Flash a HR proběhl v pohodě ale pro jistotu jsem nainstaloval jen Operu mini. Po 2 dnech se stejná situace, kdy se PDA z neznámého důvodu proved HR, dal jsem tomu ještě jeden pokus a situace se opakovala. Tak mám nahozenou původní ROM a chci se zeptat jestli nevíte čím by to mohlo být?

    Dík za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #980
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    28

    Japekar. Aj mne to robilo to isté, neviem prečo. Aj ja som nahral originál ROM-ku, dohral slovenčinu, nejaké programy v SK a predal som ho. Teraz mám HD2.
    Ale naozaj neviem prečo to robí. Skúšaj iné verzie. Stiahni napríklad romku od grzegora. Sú krásne, trošička pomalšie ale išli bez problémov.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #981
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    158

    Zdravím,
    mam HTC Touch HD brandované od Orange UK a chci si nahrát nejnovější originální ROMku ze stránek sunnysoftu či přímo HTC. Pokud jsem problematiku dobře pochopil tak musím provést HardSPL unlock. A zde je problém. Použil jsem program na unlock ze stránek smartwiki, ale unlock byl neúspěšný, po spuštění flashování se ale mobil odpojil od PC a program na flashování zahlásil ztrátu spojení a neúspěšný flash. Setkal se někdo s uvedenou chybou?

    EDIT: Tak jsem trochu pokročil. Flashovací program píše chybu číšlo 260 a z xdadevelopers jsem zjistil, že musím nejdřív použít softspl, abych mohl flashovat potřebný loader. Nevíte kde seženu softspl pro Touch HD?

    EDIT2: Tak jsem si stáhl nejnovější HardSPL z xda-dev a už vše fachá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #982
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    54

    Po upgrade na ROM od Cloudyfa na verzi Cloudy 2.5 C3 (WM 6.5.3, svižné, Start a OK tlačítka dole u palce) se nemohu dopátrat, jak z TaskBaru odstranit ikonu baterie. Pročetl jsem a vyzkoušel kdejaký návod, ale bez úspěchu. Neví někdo jak na to?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #983
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    1

    Ahoj,

    mám dotaz. Zkoušel jsem aplikaci Pocketshield ale po odinstalování mi zůstal WM dialer pro hovory.
    Dá se to nějak odstranit?

    Díky za odpověď.



    edit: už jsem si stáhl nový wm dialer
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #984
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    27

    a pls postup je rovnaky ked uz mam v hd energy rom?, a ked mam tak to znamena ze uz mam aj ten CID? este som nikdy neflashoval htc..diki
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #985
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    27

    cawte, pls postup je rovnaky ked uz mam energy rom?-znamena to ze uz mam aj ten CID?.. na energy rom mi nexe prehrat subory z karty tak chcem skusit tam nahodit inu rom..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #986
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    4

    Zdravím, jsem co se týče HTC uplnej greenhorn a potřeboval bych radu... Flashnul jsem HSPLkem muj Touch HD na verzi SPL-1.56.OliNex (vypisuje to tak i bootloader), ale kdyz na kartu hodim soubor BLACKIMG. , bootscreen mi vypise ze žádná image nebyla nalezena... Nevíte v čem může být problém? Dík...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #987
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    54

    Problém je, že to má být blacimg.nbh ane blacKimg.nbh

    edit: překlep opraven, díky Tomsoft za upozornění.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #988
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Si to po sobě aspoň přečti...
    BLACIMG.NBH
    Jinak, Mihaalskej, nemáš náhodou SD kartu značky "Transcend" ?
    S ní to nenaflešuješ nikdy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #989
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    4

    Omlouvam se za preklep... Karta je Kingston, takze v tom by problem byt nemel a na karte mam soubor BLACIMG.nbh...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #990
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Je pojemenován velkými pískemeny včetě přípony ?
    Pokud tam je a SD karta má systém souborů FAT32 musí to fungovat. Pokud ne, zkus jinou kartu nebo ji znovu naformátuj na FAT32
    a soubor ulož na root SD.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 66 z 67 PrvníPrvní ... 165664656667 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 14:14
  2. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  3. Flash ROM pro HTC Touch HD
    Od CiTrus_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 15:30
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38