Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 65 z 67 PrvníPrvní ... 15556364656667 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 961 až 975 z 1000

Téma: HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...

  1. #961
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Řekl bych ... "Pořád stejné" jen jsou nové jádra OS, novější (lepší, jak pro koho) verze Sense 2.5 atd....
    WP7 ? Do HDčka? To asi ne
    Nevím, co chceš slyšet ? Jestli ti vyhovuje ROM, tak jak ji máš teď, tak to neřeš... ono poslední dobou všichni autoři se snad jen předhánějí
    kdo tam nacpe více blbostí, nepotřebných aplikací a další věcí co slušně zabrzdí celý OS. Neříkám, že jsou to špatné věci, ale většina z nich není k životu potřebná. Já mám na HDčku ROM co je v podpise už nějaký ten měsíc, nemám potřebu tam nahodit jinou, kromě nějakých pokusů z novými ROM, to ano, ale pak tam stejně vrátím KWBR. Nedal bych na nějaké povídačky někoho (třeba i mě) a vyzkoušej sám, uvidíš co Ti bude vyhovovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #962
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Já se ale i přes to co napsal Tom pokusím poradit. Vzhledem k tomu, že jsem si okamžitě navykl na rozšíření Sense - Co0kies Home Tab, tak používám ROMky jen se Sense 2.5.
    Hodně nadšený a spokojený jsem vždy byl s ROMkou blackSTONEhenge™. Rychlá, spolehlivá, moc nezaplácaná, ale s jedním u mě nevyřešitelným bugem - kalendář v Sense se choval nějak divně (zobrazoval událost na každý den i když žádná nebyla a pokud už nějaká byla pak ji kalendář zobrazil s půlročním zpožděním.).
    Nikde jsem nikdy nenašel řešení, tak jsem zyčal zkoušet jiné ROMky a nakonec jsem zakotvil u Cloudy. A naprostá spokojenost. Krom Sense je očesaná skoro do light verze, vše fungije jak má, dokonce i HTC messaging. Jedna z mála ROMek v historii mého používání WinMobile se kterou jsem tak spokojen, že ani neplánuji flash na novější verze.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #963
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mohl by mi někdo poslat z české verze ROM soubor z windows phcanrc.dll.405 na email. miggim@volny.cz? Počeštil jsem si Cloudy 1.9 c5 a jediný co mi nefunguje je dialer. Díky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #964
    pmaslan_ce4you
    Guest

    Ten soubor by se mi taky docela hodil... Lepší by bylo, kdyby ten soubor někdo vystavil někde na webu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #965
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Já jsem s k tomu nedjříve nechtěl moc vyjadřovat, ale uvědomujete si pánové, že např. soubor "phcanrc.dll" který patří jak už bylo řečeno k dialeru,
    tak je verze od verze jiný? takže když si dáte do zařízení lokalizační soubor pro tuto knihovnu z jiné verze než tu co máte v PDA, tak se může stát,
    že to prsotě nepojede. V nejlepším případě bude dialer stále ENG, v horším případě bude některá část dialogu zcela bez textů, bez grafických prvků,
    může se objevit známá věc, že z dialeru, který bude sice v češtině, ale bude na něm chybět ta šipka pro smazání právě napsaného čísla a další věci.
    V nejhorším případě to vyřeší jen HR.
    Ale můžete si to přece vyzkoušet .... zde je ZIP, který obsahuje požadovanou lokalizační knihovnu (je to z WM 6.5)
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #966
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Díky, vyzkoušel jsem a máš pravdu, že to zrovna není ideální řešení. Vše funguje, ale na kraji se vytvořill posuvník a kontakty po skrytí klávesnice jsou prázdné... Tím mě napadá, dá se někde stáhnout HTC dialer jiný? Zkoušel jsem to na xda, ale nic mi to "nevyhodilo"
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #967
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Jo jo, tohle to dělá a na každém jiném buildu to může udělat něco jiného....
    HTC Dialer jiný není... jedině starší verze ze starších ROM pro dané zařízení, ale to se obávám, že to dopadne podobně (jeden mám i v CABu z Miriho ROMek).
    Pokud chceš používat výhradně češtinu, tak pak jedině software typu Resco Kontaky, IconsoftPhone, které jsou v CZ a plně nahradí stávající disler z OS, takže ten HTC dialer už neuvidíš.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #968
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    230

    Citace Původně odesláno od osch
    Já se ale i přes to co napsal Tom pokusím poradit. Vzhledem k tomu, že jsem si okamžitě navykl na rozšíření Sense - Co0kies Home Tab, tak používám ROMky jen se Sense 2.5.
    Naprostý souhlas, Co0kie's Home Tab si získal i mě, ovšem já osobně nemám rád WM6.5 - ať vyzkouším jakoukoliv ROMku s 6.5, vždycky na mě působí hrozně zabržděně, zpomaleně, odezvy na prd... navíc má pár změn v UI, které mi nevyhovují - například scrollování v seznamech (listboxy, rozevírací seznamy či jak se tomu říká). Ve WM6.1 se to chová tak, že když tapnu a podržím prst na volbě v listboxu, volba se okamžitě označí, pak můžu tahem prstu upřesnit, kterou volbu jsem přesně chtěl a když je označená, stačí prst pustit. U WM6.5 toto není možné (podržení nic neoznačí, tah scrolluje), musím si po vybrání ještě očima zpětně zkontrolovat, zda jsem vybral to, co jsem chtěl. Dál mi u WM6.5 vadí nepodpora drag&drop v Total Commanderu (drag&drop se hodí zejména když chci něco hodit do složky Windows - nemusím ji otevírat a čekat hodinu než se načte, soubor nakopčím do / a pak jen přetáhnu na ikonu složky Windows).
    Z těchto důvodů jsem se ve finále rozhodl pro kombinaci WM6.1+Sense2.5, což znamená tuto ROMku - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=679670
    Rychlá, žádné bugy jsem po asi měsíci používání nezaznamenal, doporučuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #969
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od tomsoft
    Jo jo, tohle to dělá a na každém jiném buildu to může udělat něco jiného....
    HTC Dialer jiný není... jedině starší verze ze starších ROM pro dané zařízení, ale to se obávám, že to dopadne podobně (jeden mám i v CABu z Miriho ROMek).
    Pokud chceš používat výhradně češtinu, tak pak jedině software typu Resco Kontaky, IconsoftPhone, které jsou v CZ a plně nahradí stávající disler z OS, takže ten HTC dialer už neuvidíš.

    Nechtěl jsem se vzdát "origa HTC" dialeru, tak jsem si ho nakonec přeložil Zjistil jsem, že je to jen .dll soubor, takže to nebylo ani moc těžký :yes:

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #970
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Jo, jo, šikovnosti se meze nekladou :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #971
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    31

    A jak se Cloudy přidá česká klávesnice? Nainstaluji si ROMku z http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=614538 ale tím o CZ klávesnici úplně přijdu, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #972
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Pokud Vám jde jen o českou klávesnici, pak o ni nepřijdeš. Tedy přesněji. Naprostá většina uvařených ROMek obsahuje HTC klávesnici, která již v základu obsahuje české (a nejen) znaky.
    Pokud Vám jde o českou klávesnici od SunnySoft (pokud používáte lokalizaci), pak o ni přijdete stejně jako o tu lokalizaci. Také asi přijdete o české XT9, ale to lze doinstalovat (stejně jako tu lokalizaci).
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #973
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    31

    Tak mám asi hodinu novou ROMku, ale ty české znaky jsem na HTC klávesnici nenašel. Nabízí mi to jen západoevropské verze klávesnice (Anglickou, Německou, Španělskou, Italskou atp). Takže jak se tam zadávají české znaky? Možná bych si přeci jen nainstaloval zpět tu klávesnici od Sunnysoftu, kde se sežene cab? Jestli je to neveřejné (v tomhle odvětví bych se nedivil, že ačkoliv jsem si tu klávesnici legálně zakoupil, tak když si ji chci nainstalovat znova, tak ji musím pokoutně sehnat), tak mi prosím odpovězte na mail m645 (zavináč) email.cz. Moc děkuji, ten ROM je zatím svižný, doufám, že všechny problémy s telefonem a kontakty budou ty tam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #974
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    31

    No, už jsem ten způsob psaní českých znaků na HTC klávesnici našel a raději bych si tam dal tu českou od Sunnysoftu. Takže prosím, kde ji sehnat? Lokalizaci samozřejmě nepotřebuji, díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #975
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Ahoj všichni. Prosím, poradíte mi, jak vrátit zpět originální firemní ROM z důvodu reklamace? Používám USPL, tudíž by to mělo být snad snadné, ale nikde se mi nedaří najít úplný návod, jak na to. A hodně odkazů už nefunguje.

    Děkuji za tipy. Tomáš.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 65 z 67 PrvníPrvní ... 15556364656667 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 14:14
  2. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  3. Flash ROM pro HTC Touch HD
    Od CiTrus_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 15:30
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38