Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 59 z 67 PrvníPrvní ... 9495758596061 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 871 až 885 z 1000

Téma: HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...

  1. #871
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Mohlo se to projevit třeba proto, že tam autor dal jiné (novější - starší) zkrátka jiné ovladače.
    Když vezmu v úvahu fakt, že na některých ROM v režimu ActiveSync trvá oprvadu hodně dlouho, než se zkopíruje třeba 20MB soubor. Na jiných ROM se stejný soubor kopíruje o více jak polovinu času, takže to může dělat paseku....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #872
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    VYMAZAT
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #873
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    15

    Všiml jsem si, že prodávají CAR USB MP3, krabičku, co strčíte do zapalovače, zapnete ladění a ono se spojí s radiem v autě... Když to umí jakýsi čínský výrobek, nemohlo by to umět i HD? odkaz
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #874
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    186

    Citace Původně odesláno od batt
    Včera a dnes se objevily nové ROM:

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=645438
    TouchHD WM6.5 ROM V14(Core 23545) với Manila_2_5_20121412_1(Leo_V2.10

    http://htcpedia.com/soft/htc-blackstone-rom.html
    MaryOne WWE Build 23547 - MAX MANILA - WWE [120310]
    MaryOne WWE Build 23547 - Sense 2.5.20121412.0 - WWE [120310]

    Vyzkoušel jsem všechny tři a nakonec zakotvil u MaryOne WWE Build 23547 - MAX MANILA - WWE.... Skvělá záležitost, zatím jsem po 3 hodinách nenašel žádný problém
    Testnul jsem taky tuto ROM, nějak moc mi nešla, nefungoval zvuk při příchodu SMS, asi třikrát za den mi zatuhla, nepěkné písmo na klávesnici a obrazovka s nastavením hlasitosti taky nic moc, nahrál jsem zpět Miriho ROM a je to o něčem jiném.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #875
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ty ROMky rostou jak houby po dešti
    Já zakotvil u KWBR Topix 3.5.6 + tentokrát se Sense a Co0kie's Home Tab. Parádička :yes:
    KWBR je prostě :yes:

    Citace Původně odesláno od Jirka_j
    ... nefungoval zvuk při příchodu SMS
    Nedal jsi tam češtinu?

    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00342700_01_83nD.jpg 
Zobrazení: 18 
Velikost: 46.9 KB 
ID: 11349   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00342700_02_5pF.jpg 
Zobrazení: 19 
Velikost: 46.9 KB 
ID: 11350  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #876
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ta KWBR vyzera dobre. Updatuje sa pocasie, ked je zobrazeny HOME? Na ROMkach ktore som skusal sa updatovalo az po kliknuti na ikonu pocasia. A neda sa nastavit pocet Quick Linkov na 25? Napr. Max Manila 2.5 v2.9 ich vie max 20, ale zmestilo by sa aj 25
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #877
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Počasí - nevím, nemám nastaveno na automaticky. Dělám si to sám
    A počet zástupců v QuickLinks... MaxManila už není IN
    S použitím Co0kie's Home Tab je to téměř dokonalé a počet zástupců se dá nastavit až na 60 :yes: + další celkem dost věcí navíc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #878
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tom, tak som odinstaloval Max Manilu a nainstaloval ten Co0kie ...
    Chybaju mi tam ikony s notifikaciami - zmeskane hovory, nove SMS/maily, ....
    A v kalendari sa mi podarilo zobrazit "iba" 4 zaznamy, a podla screenshotov by mal vediet az 5
    Co sa mi ale "nepaci" je, ze po odinstalovani tej Max Manily sa mi znepriehladnil ten stvorcek, ktory oznacuje zvolenu poziciu na spodnej liste - je biely a ma byt priehladny. Asi budem muset urobit Hard Reset alebo zeby nie?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #879
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Bohužel ten bordel tam zůstal z MaxManily, s tím asi nic neuděláš (jen HR) - jsou to podobné aplikace a pak už to není ono...
    Ikony s notif. tam normálně mám a fungují.
    Počet těch událostí záleží, jestli jsou zobrazeny ikony záložek... ale malá finta: nastav si tam těch 5 událostí a pak na Home, když budeš vidět ty např. dvě události, šoupni prstem se shora dolů po těch událostech a zobrazí se ti 5 událostí.
    Já jsem taky měl Max a dopadlo to podobně, uděla jsem HR a je klid. Ono by se to asi dalo vyřešit nějakým cabem, který mění ikony záložek, ale než to hledat a zkoušet, není 100% jistota že to bude fungovat. Já už tohle neřeším. Udělám HR a je klid

    P.S.
    A nemáš tam asi nainstalované moje CABY že? Jinak by jsi měl ten formát datumu v hezčím tvaru...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00343036_home_HC0N.jpg 
Zobrazení: 47 
Velikost: 46.7 KB 
ID: 11359  
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #880
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem po dlouhém používání EnergyROMek zkusil Topix od kwbr a můžu říct, že takhle rychlou ROMku jsem v HD ještě neměl. Bomba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #881
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tom, tu "fintu" som samozrejme pouzil, inak by som tam nemal ani tie 4 udalosti Uz aj ja ich mam 5. Ani v podtstate neviem ako ... iba som preusporiadal poradie ikoniek v Home Screen Tabs a uz ich tam bolo 5
    A s tym hladanim riesenia mas asi pravdu, ze najlepsi bude HR a bude istota ... a rovno to prevalim Topixom, aj "jval" chvali :yes:
    Plus: predtym som si nevsimol tie male cisielka u SMS/mailu oznamujuce pocet neprecitanych sprav, takze je to OK.
    Plus: nedari sa mi odobrat ikonu z Quick Links, aj svieti cerveny krizik a ked dam Done tak nic. Ale mozno HR/flash vsetko vyriesi ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #882
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    58

    Tak to vyzera, ze by som upgradol znova aj ja? To posledne, co si mi doporucil, TOMe, bolo dobre, ale nie uplne excelentne (mrzlo mi to akonahle som synchronizoval kalendar), tak som celkom nakloneny k tomu, spravit si to nanovo...

    PS: Asi som uplne out, ale co to je ten HTC Messaging, resp. aky je rozdiel medzi tym, ho mat a ho nemat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #883
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Rozdíl je v psaní SMS/MMS. Bez Messagingu se to vše dělá přes klasický POutlook, s Messagingem se zprávy píšou v rozhraní podobné TouchFLO, psortě to není outlook
    Někomu vyhovuje to, někomu zase ono... to už je život.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #884
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    135

    Na výběr podle gusta je sedm nových Energy ROM z 26. 3 - http://hotfile.com/list/371953/fe87954
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #885
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    [h]KWBR Topix 3.5.7 [Sense 2.5.2012][5.2.21897][/h]Tak KWBR má již své HD OK a hend je tady nová verze.
    Autorem posené změny:
    - CE OS 5.2.21897 (21897.5.0.91)
    - Opera update 9.70.35951.0


    Takže o proti 3.5.6 je hlavní změna jen v buildu, který by měl být zase o kousek svižnější a stabilnější.
    Ohlasy na XDA jsou, alespoň zatím, jen kladné

    K ROM samotné...
    Vše důležité jako volání, SMS/MMS, IGO+TMC, datové připojení, MyLocation, internet, vše funkční na 100%
    Prostě klasika jak je už od KWBR zvykem. Rychlá, stabilní a téměř dokonalá.
    Sám jsem ihned flešnul a zase udělal CABS jen pro tuto verzi ROM s HTC Sense.
    Za posledních 10 hodin s touto ROM, můžu říct, že je lepší než 3.5.6 :yes:
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00343119_01_qlZw.jpg 
Zobrazení: 17 
Velikost: 49.1 KB 
ID: 11361   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00343119_02_PJ7U.jpg 
Zobrazení: 24 
Velikost: 47.3 KB 
ID: 11362   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00343119_03_upb2.jpg 
Zobrazení: 19 
Velikost: 61.5 KB 
ID: 11363   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00343119_04_upb1.jpg 
Zobrazení: 21 
Velikost: 57.1 KB 
ID: 11364  
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 59 z 67 PrvníPrvní ... 9495758596061 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 14:14
  2. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  3. Flash ROM pro HTC Touch HD
    Od CiTrus_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 15:30
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38