Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 57 z 67 PrvníPrvní ... 7475556575859 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 841 až 855 z 1000

Téma: HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...

  1. #841
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    7

    nazdar
    mam problem dal som som si romku 6.5 od duttyh a teraz mi mrzne telefon nejde mi skoro nic nastavit najhorsie je ze mi nejde ani activesync ze by som tam dal nieco ine.. potrebujem nutne poradit co stym najelpsie by bolo dat naspat wm6.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #842
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: mirem
    Před tím, než jsi 6.1 vyhodil a flešnul Duttyho 6.5, dával jsi tam HSPL_Olinex_1.56?
    Flešovat lze i z SD karty.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #843
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    7

    to:tomsoft
    Ano daval som tam olinex.
    dneska sa mi podarilo flesnut wm6.1 z off stranok htc co som dufal ze mi to pomoze ale nepomolo proste mi to mrzne nejde mi zapnut telefon na telefenovanie , restartovava sa.No neviem co mam robit ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #844
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: mirem
    No jeslti jsi tam měl Olinex 1.56 a pak jsi flešnul ofiko ROM, tak to nepojede.
    Spusť si ručně Bootloader a podívej se na tu verzi jeslti je to 1.56 nebo 1.140000
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #845
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    7

    mam spl 1.14..
    aku mam dat ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #846
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    7

    takze konecne sa mi to podarilo rozbehat dik tomsoft nastartoval si ma tym bootloaderom
    isiel som na xda stiahol som 1.56olinex naflesoval som ho na 2x sice ale podarilo sa dal som si Miri WM65 21889 :: Manila 2.5 :: V 18.0a vsetko funguje jak ma
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #847
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #848
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Neda sa nejako v Outlooku zvecsit obrazok v tele spravy (teda nie ako Attach) ? Napr. taky screenshot PC obrazovky sa da dost tazko citat
    Na iPhone staci roztiahnut 2 prstami.

    Plus: Nie je mozne zvysit pocet systemovych budikv z 3 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #849
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: Roboo
    Práce s obrázky je asi nejlepší v Resco Photo manageru, ten Ti zvětší vše až na 400%.
    Systémový budík je takový jaký je a nelze přidat např. čtvrtý budík. Doporučuji např. G-Alarm, tam můžeš mít budíků co je libo
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #850
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Nemam problemy s obrazkami, rovnako ani s obrazkami ktore su pripnute ku sprave (attached). Problem je ak je obrazok priamo v tele spravy. Ten neviem ani zvecsit ani ulozit (tak by sa dal nasledne otvorit v nejakom programe a zvecsit).

    Necituj předchozí příspěvek:!: Zbytečná citace smazána. admin
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #851
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    A uložit příloha nebo ten vložený obrázek nejde? To by mělo jít, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #852
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No praveze nejde. Ako som uz pisal, priloha tam nie je. A ked mi prezradis ako obrazok v tele mailu ulozit ako subor, budem ti velmi vdacny.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #853
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    15

    řekl bych, že by tohle mohla patřit pod ladění HDčka... problém je ale v tom, že HD není v nabídce... tak zkuste trochu zahltit vývojáře informačními maily, kdy ho přidají a snad si budeme moct brzo taky nějakou tu folii objednat...
    SKINY NA TELEFÉNY
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #854
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Citace Původně odesláno od Roboo
    No praveze nejde. Ako som uz pisal, priloha tam nie je. A ked mi prezradis ako obrazok v tele mailu ulozit ako subor, budem ti velmi vdacny.:yes:
    No to bohužel mailový klient Outlook neumí. Pokud je obrázek v obsahu mailu, tak je to v pr....
    Ale mohl by to umět třeba jiný mailový klient, který se dá používat na Windows Phone, ale to jsem nezkoušel.

    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #855
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    Nevíte o nějaké ROM wm 6.1, která je víceméně jako origo 1.59.707 ... s TF3D 2.1 (bez sense) z HTC Pro2? Jde mi o režim naležato. Zkusil jsem ROM od Duttyho ale nepřišla mi tak svižná jako je ta originální ( Jinak asi cz do této origo verze nedostanu že? Resp. jsem to zkusil a nic se nestalo ...

    Na xda ... se teď poslední dobou hemží jen ROM s wm 6.5... a sense 2.5 ( Po 10 stránkách jsem to vzdal (

    EDIT: narazil jsem na Kwbr Topix 3.1.2 tak jsem zvědavej ... Kdyby jste věděli o jiné tak dejte vědět díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 57 z 67 PrvníPrvní ... 7475556575859 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 14:14
  2. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  3. Flash ROM pro HTC Touch HD
    Od CiTrus_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 15:30
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38