Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 56 z 67 PrvníPrvní ... 646545556575866 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 826 až 840 z 1000

Téma: HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...

  1. #826
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    80

    Zatím chodí super mám jí týden a vše v poho.IGO 8 TomTom.SMS,E-Mail gamesy....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #827
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Prosím Ťa uveď presný názov ktorú verziu máš. Máš tlačítko START hore alebo dole?
    Rýchlosť a odozva je dobrá? Na tých čo som skúšal ja to bola katastrofa.
    Dikes za info
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #828
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    80

    Mám tuhle XT_GRIDLEO_2_4D ta druhá má sice novější jádro ale mne se nelíbí vzhledově.Na tuhle si zvykám a není s ní žádný problém.Má jemnější Wide rozhraní prostě nádhera.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #829
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Zajtra vyskúšam a dám vedieť či to bude použiteľné v praxi. : :?:
    Zatiaľ dikes
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #830
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    6

    Zatím jsem docela spokojen. Fakt je, že jsem to čekal trošku svižnější, ale co. Ještě uvidím.
    Mám přesně toto: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=565290

    Mám ale jedno malé trápení, volaným se neukazuje moje číslo, přestože v nastavení telefonu to nastavené je. Nevíte někdo co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #831
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    80

    Většinou to bývá nastavením u operátora.Mne to taky nezobrazovalo tak jsem přes operátora zjistil,že operátor to má vyplí a telefon ukazuje zaplí.Operátor to zapnul a bylo to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #832
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Citace Původně odesláno od hodme
    Zatím jsem docela spokojen. Fakt je, že jsem to čekal trošku svižnější, ale co. Ještě uvidím.
    Mám přesně toto: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=565290
    Presne tú istú ROM mám stiahnutú a dnes ju tam chcem dať - píšeš, že si čakal že bude svižnejšia - v porovnaní s origoš ROM je trochu pomalšia alebo výrazne pribrzdená?
    Je mi jasné, že to bude iba Tvoj subjektívny názor, ale vždy lepšia aspoň dáka informácia ako nič - moc sa mi do flešu nechce, robil som ho v nedeľu.
    Dajte info pls
    dikes
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #833
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ak si prebehnes rozne fora, tak sa docitas, ze vsetky rom so sense 2.5 su pomalsie. Ak chces sviznu ROM, tak na 2.5 zabudni aspon na urcitu dobu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #834
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Hm díky za info - toto som chcel počuť - ostávam pri M2.1.
    Dikes
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #835
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ktoru ROM mas? Ako si spokojny?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #836
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Teraz tam mám 3 dni vpálenú Kwbr_Topix_3.3 WM6.5 M2.1 - je super chodí na 100%, ale nie je tam Manila 2.5 ale iba 2.1. Stabilita a rýchlosť sa vyrovná origoš WM6.1 :yes: odporúčam
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #837
    hon88
    Guest

    Prosím o radu. Nahrál jsem si do telefonu Topix 3.4.2 WM6.5 a pomocí programu PIM Backup 2.8, resp. SPB Backup 2 jsem si provedl obnovu SMS zpráv. Zprávy se nejprve zdají, že se nahrají v pořádku, ale vždy po soft resetu mi všechny zprávy zmizí a příliš nevím, co s tím. Před tím jsem měl Topix verzi 3.2 a stejné programy a nestávalo se mi to, ale je pravda, že i u verze 3.4.2 mi to začlo zlobit asi až po 2 dnech.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #838
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    230

    hon88: s PIM backup jsem nikdy neměl problém.. spb backup mi vždycky žere baterku
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #839
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od airswipe
    ... Krom toho, jak se přidávají vlastní města to tab počasí? Myslím tím, ty která nejsou v nabídce. Na staré romce jsem na to pouzil Weather_Database_Editor_1.1 , ale v romce XT LEO 2.4 nevím jak na to. Zkoušel jsem to i přes BsB Tweaks, kde je zalozka z accuweather, ale nefungovalo to. Tedy prosím o pomoc.
    Mě s přidáním vlastního města pomohl tento CAB, který jsem objevil na XDA od uživatele JVH3:
    Kód:
    http://rapidshare.com/files/334738540/JVH3_WeatherCityEditor_v3.4.CAB
    Odzkoušeno na ROM - Kwbr_Topix_3.1.2 WM6.1. Sám autor uvádí, že by tento CAB měl být funkční s TFL3D - Manila 2.1, TFL3D - Manila 2.5, Sense - Manila 2.5.1919xxxx, and Sense - Manila 2.5.1920xxxx.

    Tady je google překlad instrukcí k instalaci :

    Zkopírujte CAB do přístroje pomocí Active Sync.
    Instalujte CAB do zařízení.
    Neinstalujte na paměťovou kartu!

    Instrukce k použití.
    1. Spusťte program z místní z nabídky Start
    2. Přidejte, Úpravte, kopírujte, zobrazení nebo Odstraňte město.
    (Neodstraňujte města, které jsou aktuálně vybraná!)
    3. Zavřete program přez menu - Exit

    Není třeba znát posun nebo msid.
    Tato aplikace je rozevírací, aby vám umožní vybrat časové pásmo.
    Tato aplikace umožňuje provádět změny ve vašem města, aniž by docházelo issuees světového času.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #840
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    15

    ano, právě jsem to nainstaloval a funguje... díky za link.

    už někdo vyzkoušel novou rom od xannytech? verze 2,5 link zajímá mě, jestli má odložení upomínky z diáře o určitý čas... verze 2,4 měla pouze dismis a snooze... tak ať to neměním jen tak s verzi 2,4 jsem zatím spokojený... ale protože diář používám denně, je nepříjemné nevím možnost si věci odkládat a muset je řešit hned :

    EDIT: s tím diářem se to dá nastavit v BsB Tweaku. : Windows notifications na ON

    Upraven odkaz. Používej klikací, nejsme warez forum. admin
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 56 z 67 PrvníPrvní ... 646545556575866 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 14:14
  2. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  3. Flash ROM pro HTC Touch HD
    Od CiTrus_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 15:30
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38