Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 55 z 67 PrvníPrvní ... 545535455565765 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 811 až 825 z 1000

Téma: HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...

  1. #811
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak to som si zle precital. ROM ani radio sa neda zalohovat resp nie lahko. Kazdopadne nie je dovod to robit. Radia aj vacsina ROM su na nete. Staci ak si zapises ake radio a ROM si mal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #812
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    10

    Tak přece je jednoduší zazálohovat přesně tu, s kterou jsem kupoval HD než složitě hledat tu samou na netu. Při reklamaci např. ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #813
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Ktorá neofiko ROM WM6.5 pre HD je najbližšie oficiálnej WM6.5 Manila 2.5 napríklad aká je v HD2 ?
    Máte niekto skúsenosti a radu - samozrejme aby bola bez problémová. Nepotrebujem tam nič naviac. Ide mi o čo najlepšiu kópiu originálu z HD2.
    Dikes:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #814
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Dava858
    Tak přece je jednoduší zazálohovat přesně tu, s kterou jsem kupoval HD než složitě hledat tu samou na netu. Při reklamaci např. ;-)
    Nic zlozito hladat nemusis, tu ich mas vsetky: http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Blackstone_Ship_exe
    Rad ti poradim, ale pokial chces spekulovat, tak sa obrat na niekoho ineho. Vytiahnut ROM z HD nebude nic lahke a uz vobec nie pre cloveka, kt. sotva zvlada nahodit nove radio. Musel som reklamovat svoje HD. Stiahol som si ROM + radio, vratil original SPL a reklamoval. Nevidim v tom ziadny problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #815
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Citace Původně odesláno od janox
    Ktorá neofiko ROM WM6.5 pre HD je najbližšie oficiálnej WM6.5 Manila 2.5 napríklad aká je v HD2 ?
    Na to by Ti asi odpověděl někdo, kdo má HD2, ale ten zase nebude asi schopný porovnat jestli je to blízké HD
    V HD2 je Sense 2.5, takže jakákoli ROM pro HD, kde je Sense 2.5 bude hodně blízko....
    Spolehlivé a stabilní ROM, které mají Sense 2.5 jsou např. od XanyTech, EnergyROM, Miri, Duttys a PhamQuang. Měl jsem všechny a už cca 14 dnů mám XanyTech EVO a jsem spokojen. Není nijak extra přeplácaná, ladící oku a nestalo se mi za celou dobu, že bych měl s něčím problém.... češtinu jsem nezkoušel a do doby než bude konečně výrobcem celý PACK _manila souborů opravdu v Multilanguage a ne to co je nyní, nebudu.


    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #816
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    22

    Ahoj,

    vsude se resi co a jak odemknout, ale nikde se neresi vychozi stav. Prosim o zhodnoceni, co je nejlepsi pro odblokovani, pokud muj telefon na trikolore (Volume down+Power) udava:

    BLAC100 32M
    SPL-1.54.0000
    MicroP-Blackstone (LED) v6

    Neni 1.54 znamkou toho, ze uz mam telefon odblokovan? Puvodni majitel tvrdil, ze urcite ne. Verze mam:

    1.13.25.24
    1.56.00.00
    52.62.25.34U

    Prosim o radu, zda muzu flashovat a pokud ne, ktere odemceni pouzit. Diky, Gamma
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #817
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Nie odomknutý ho nemáš - mám to isté:
    BLAC100 32M
    SPL-1.54.0000 keby bol odomknutý tak tam máš SPL-1.54.Olinex
    MicroP-Blackstone (LED) v6

    Samozrejme je možné že predchodzí majiteľ ho mal odomknutý a zasa ho mohol zamknúť späť že?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #818
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    6

    Zdravím vespolek,
    Tak jsem se dnes ráno odhodlal ke flashi rom. Postupoval jsem podle tohoto http://www.wmmania.cz/content.php?id=1071.
    Vše proběhlo korektně, tak jak mělo. Dával jsem GRID LEO, GRID EVO i něco od TOPIXE (Vše aktual z XDA), ale u všeho mám stejný problém. Už při instalaci zařízení jede displej v 16 barvách, takto vše doběhne do konce. Po vypnutí a znovuzapnutí displeje je zobrazení ok. Jenže LEO reaguje s obrovskými prodlevami a po chvíli vytuhne totálně (jako jediný však se připojí přes AS), ostatní tuhnou ještě dříve jinak vše stejné. Projel jsem kde co, ale nevím jak dál. Nevíte co s tím? Potřebuji to co nejdříve rozchodit, jsem v práci jako bez ruky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #819
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    34

    Přečti si tento návod,je novější a ne ten starý podle kterého si to dělal. http://www.wmmania.cz/content.php?id=1262
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #820
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    6

    Tak návod sice byl zastaralý, ale protože jsem si toho byl vědom, stahoval jsem si vše přímo z XDA, abych měl aktuální verze.
    Stačilo trochu nepozornosti a stáhl jsem starou HardSPL, je totiž na prvním místě. Teď už je to v pohodě, dotlačil jsem novou a už to lítá.
    Takže kdo to ještě nevěděl, tak tudy cesta opravdu nevede. )
    Díky za reakci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #821
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    6

    Kde změním časové pásmo?
    Defaultně je tam US a v nastavení TF je možnost změnit to nepřístupná...
    Dělá mi to bordel se synchronizovanými událostmi v kalendáři.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #822
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    6

    Opět vyřešeno, změny nastavení se projeví až po restartu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #823
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Ako Ti fungujú ROM WM6.5 s Manilou 2.5 mne idú pomaly a sú dosť pribrzdené. Teraz tam mám 3 dni vpálenú Kwbr_Topix_3.3 WM6.5 M2.1 - je super chodí na 100%, ale nie je tam Manila 2.5 ale iba 2.1. Máte nejakú 100% tnú ROM s Manilou 2.5 bez BUGov?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #824
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    80

    Zkus Xannyho ROM viz: http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=34816
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #825
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Poviem pravdu, že už nemám chuť skúšať nové ROM - už som z toho na nervy, pretože žiadna ROM WM6.5 s Manilou 2.5 mi poriadne nefungovala a bola výrazne pribrzdená. Jediná dobrá ROM, ktorá fakt fachá na 110% je tá čo som uviedol hore. Behá ako raketa a môžem ju kľudne porovnať s origoš ROM WM6.1:yes:
    Tú čo si uviedol máš vyskúšanú aspoň 3 dni bez chyby? Eventuálne ak má chyby tak aké?
    Dikes
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 55 z 67 PrvníPrvní ... 545535455565765 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 14:14
  2. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  3. Flash ROM pro HTC Touch HD
    Od CiTrus_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 15:30
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38