Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 51 z 67 PrvníPrvní ... 41495051525361 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 751 až 765 z 1000

Téma: HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...

  1. #751
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Zkus MiRiho ROM WM 6.5 s HTC Sense: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=542104.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #752
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    134

    Jo tu js zkoušel a právě ta mi přišla nejen přeplácaná, ale i pomalá. Zato mi přijde poměrně rychlá defaultní 6.1. V té mi bohužel chybí rozhraní HTC sense z HD2. Nejde to zkombinovat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #753
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    dost chvaly som cital na tuto:
    http://htcpedia.com/duttys_hd_leo_holy_grail_r_2e6a2262b14ec78cb/soft/htc-blackstone-rom.html

    ja osobne pouzivam original 1.56...sice stare touchflo, ale vsetko rychle a dost volnej ram
    napis ako si spokojny s tou 6.5
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #754
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    54

    alebo skus pozret tuto ROM Topix 3.1.2 WM6.1
    je to WM 6.1 s manila 2.1("v podstate" to iste ako sense z LEA) ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #755
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    134

    Díky za odpovědi. Právě testuju RUU_Duttys_HD_V3.9 _XT_Turbo_5.2.21051.1.6.4_1.59.709.0_Radio_52.62.2 5.34_1.14.25.24_V2.1

    Zatím vypadá docela dobře..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #756
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    189

    Zdravím, taky patřím k těm, co mají 4 x za měsíc novou ROM Poslední, co mám a jsem zatím max. spokojen je Xannytech GridEVO 1.6 WIN 6.5 . Dokonce jsem tak spokojený, že jsem poprvé nenainstaloval Mobile Shell, což byla pro mě naprosto zásadní aplikace. Poprvé totiž HTC ovládání HTC SENSE 2_5_1921 s instalovanou Manilou 2.5 skutečně plynule funguje ( doposud vše, co jsem zkusil byla oproti Shellu fakt bída ). Schází mi ovšem k "dokonalosti " jediná věc, nevím, jak dostat na plochu ikonu přepínání profilů. Pomocí tlačítek Volume je to dost neohrabané a ze Shell jsem byl zvyklý na dvě tapnutí přepnout profil. Jestli existuje jiná finta, kterou neznám, budu rád za každou radu. Současně bych se rád zeptal, jestli se dá odstranit z horní řady ikon pod Kalendářem na ploše ikona Mailu ? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #757
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mohol by si mi napisat ako je na tom ta ROM s volnou ram? Tiez ma zaujima rychlost napr iGo a pod. Dik.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #758
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    189

    IGO8 i TomTo 7.9 naprosto v pohodě. Volná RAM 85MB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #759
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Po restarte len 85MB? Ja mam cez 120MB, takze do toho rozhodne nejdem, ale dik za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #760
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    189

    a co s těma 120MB volnýma děláš ? Jaký je rozdíl mezi 120MB volnou RAM a 85MB volnou RAM ? Pořád je to volná RAM a co jsem testoval, nic moc ji již neubírá. Nebo ty ji ještě k něčemu dalšímu potřebuješ ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #761
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Potrebujuem ju napr ked pustim Operu. Otvorim viac panelov a hned sa volna RAM zredukuje. K tomu napr Profimail a som niekde na 70perc obsadenej RAM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #762
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    189

    No a když se ta RAM částečně zaplní, v čem je problém ? Od toho tam snad je. Nebo chceš říct, že ti to tu RAM sežere celou ??? Já běžně používám Operu a Winmediaplayer puštěné rezidentně v paměti a nikdy jsem neměl problém.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #763
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Netvrdim, ze je to problem. Proste nechcem ROM, kt. zabera zbytocne vela RAM. Existuju aj menej nenazrane ROM. Ty si spokojny s touto, ja ma zas od teba info, kt. som potreboval. Vsetko je OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #764
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    189

    Takže jsem rezidentně pustil Winmedia s videoklipem, Operu - Google, TomTom + West a Central Europe, telefonní aplikaci. Mám stále 59MB volné paměti. A to ještě používám svoje Wallpapery.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #765
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tato debata je zbytocna. Chcel som po tebe info, za kt. som ti vdacny. Proste mame kazdy iny nazor, ale to je snad jedno. Podstatne je, ze sme obaja spokojni s tym co mame :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 51 z 67 PrvníPrvní ... 41495051525361 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 13:14
  2. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 18:04
  3. Flash ROM pro HTC Touch HD
    Od CiTrus_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 14:30
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 22:38