Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 17 z 67 PrvníPrvní ... 7151617181927 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 241 až 255 z 1000

Téma: HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...

  1. #241
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    15

    Na sim by to snad zalezet nemelo ne? Kazdopadne dnes jsem to v metru vyzkousel s vodafone kartou a s tou to slo bez problemu. Jeste vyzkousim znova s O2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #242
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    61

    Mně se občas tohle dvojpípnutí přihodilo taky - na Nokii. Byla to známka momentálního přetížení sítě. Po chvilce jsem vytáčení opakoval a bylo to OK. Myslím, že v tom je tvoje HDčko neprávem, spíš za tím je síť operátora
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #243
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Citace Původně odesláno od tomsoft
    Zjistil jsem ale jeden drobný problém s IGO8.
    Pokud mám Davida V2 nebo V3 a v IGO (skiny Dimka i GJ) Nastavení/Zařízení/Řízení spotřeby nastaveno - Zapnuté podsvícení, tak blbne zadávání cíle pomocí klávesnice v IGO, když píšu ulici, tak je jakoby pořád stisknuté nějaké tlačítko, tím nejde zadat nic. Když to nastavení změním na "Užij nastavení zařízení" takje to OK.
    Dělá to jen u V2 a V3. Tak nevím. Samozřejmě to nebude nějakou RAMkou, ale moc jsem se s tím netrápil a hodil jinou ROM, kde to šlape.
    Tak jsem našel řešení. Možná již je známo, ale radši ho sem dám. Našel jsem ho kde jinde než na xda-developers.
    Přesněji řečeno http://forum.xda-developers.com/show...59&postcount=1

    Jde o vložení níže uvedeného do vašehoo sys.txt
    Kód:
    [device]
    Type="ALIAS_TOUCH HD"
    sdcard_dsk_num=7
    Po této úpravě funguje nastavení podsvícení v IGO8 nezávisle na nastavení zařízení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #244
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ano, děkuji za řešení
    Veškeré tyto a jiné chyby řeší DATA.ZIP v.10 z března 2009
    V nových datech je již \config\devices\HTC Touch HD T8282.ini kde je zmíněná úprava již implementována.
    V nových datech jsou také přidány nové ALIAS proměnné pro HTC zařízení (T8282, T7272, T2223)
    Pokud budete mít data.zip v.10, úprava v SYS.TXT není potřeba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #245
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    65

    Zdravím všechny přítomné,

    a tak jsem taky to své hádé odemčel a začal nahrávat různé ROM a po výměně asi čtyř jsem zůstal u EnergyROM HD Series 1.0 21042 - Rhodium Manila http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=499416 a aspoň na mém stroji jede fajnově rychle a bez výrazných chyb... Máte to někdo taky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #246
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No upřímě, měl jsem ji staženou, ale nakonec mě odradilo (už jsem asi rozmazlený od autorů Lea, Davida a Duttyse) číslo verze této ROM 1 a tak nakonec jsem zůstal u ROM viz. podpis.
    Nějaké velké rozdíly oproti ROMek, které jsi zkoušel předtím? Jaké to byly?
    Kolik máš obsazené RAM po startu OS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #247
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    65

    Tak jsem to resetnul a volné paměti je 105 MB. Jinak jsem zkoušel různý verze od Davideuck V7, V2, V3 atd... Nejeli mi dobře, plynulost také nebyla nejlepší, občas zamrzlou TouchFLO atd... Tahle jak jsem psal mi jede svižně a nic nezamrzá...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #248
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Venku je nova oficialni rom,kterou prave testuji:

    ROM verze: 1.56.405.1 (43972) WWE
    Rom Date: 03/06/09
    Rádio verze: 1.13.25.24
    Protocol version: 52.62.25.34U

    Manila: TouchFlo3D: 1.3.37395_1630.38

    STORAGE:
    Celkem: 321.80 MB
    Obsazeno: 29,23 MB
    Volné: 292,57 MB

    Program:
    Celkem: 195.46 MB
    Obsazeno: 63,75 MB
    Volné: 131,71 MB

    Sestavení: 20769.1.4.5

    Pro flash teto rom je nutny upgrade na novou verzi SPL.Jinak doporucuji vyckat na Olinexe nez udela novou verzi HardSPL 1.56
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #249
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Na xda proběhla zpráva, že s rádiem: 1.13.25.24 není v TomTom Navigator již problém pokud je zapnuté(povolené) A-GPS (vyzkoušeno není problém, můžu potvrdit) a dokonce je prý této technologie využíváno k urychlení fixu (to nemůžu potvrdit ani vyvrátit), GPS se mi s tímto rádiem i po HR bez pomoci Quick GPS chytá okolo 15 vteřin co si ho aplikace zapne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #250
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Už z číselného označení ROM verze: 1.56.405.1 (43972) WWE by se dala očekávat výraznější vylepšení,optimalizace,rychlost než mezi 1.14 a 1.19..
    Už se těším na první reakce o této ROMce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #251
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Krome noveho radia,ktere si muze upgradovat kazdy mohu vyzdvihnout rychlost a stabilitu celeho systemu.Cestinu nepouzivam,takze nemuzu potvrdit jeji plnou a bezchybnou funkcnost na tomto buildu.

    Nyni jsem zpet na ciste WM6.5 od Miriho,dost se priblizuje oficialni romce,zadne veci navic.Pekna cista rom,nyni ve verzi 6
    I z predchozi verzi odMiriho jsem byl spokojen,rom byla spolehliva a bez jedineho bugu.

    xda-developers








    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #252
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Sleduju tu diskuzi na XDA ohledně té nové ROM 1.56.xxx - ve většině případů jsou pozitivní ohlasy, ale teď tam někdo psal, že se vrací zpět na 1.19...tak nevím. Chtěl jsem to vyzkoušet, ale pak jsem se zarazil. Tak nevím.
    Nové TF 2.0 je už i v uvařených ROM, tak asi počkám co se bude dít dále
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #253
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Ona hlavne nelze pouzit s Hard SPL 1.14 Olinex.Abych to priblizil,rom nahraje,ale displej bude mit zelenou barvu po nabehnuti.
    Nejsnazsii cesta je mit pred rom v HD nahrane originalni SPL 1.14 a flash udelat pres USPL.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #254
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ještě větší ty obrázky by nebyly?
    No to jo, to chápu, když nahraju USPL 2.5, tak tam ROM 1.56.xx bude normáně ne?
    A co když se budu chtít vrátit zpět na nějakou ROM 1.19? Je nutné tam zase nahrát HSPL pro příslušnou 1.19 ROM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #255
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Editoval jsem svuj prispevek,v tom naleznes odpoved.Osobne si myslim,ze rom 1.56.405.1 neprinasi zadne inovace krome rychlosti,takze ani nema cenu ji flashovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 17 z 67 PrvníPrvní ... 7151617181927 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 14:14
  2. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  3. Flash ROM pro HTC Touch HD
    Od CiTrus_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 15:30
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38