Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 30

Téma: HTC Touch Pro (Vario IV) - ROM 1.90.401.1 WWE - originální / původní ROM

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Nepodařilo se mi nikde objevit tuto ROM z EN verze Raphaela prodávaném u nás, pokud by někdo věděl kde je možné ji stáhnout a nebo někdo má zálohu své ROM a nebo je někdo ochotný udělat zálohu této ROM a poskytnout mi alespoň RAW sobory budu vděčen.

    EDIT: Takže díky jagovi se podařila tato ROM sehnat, dal jsem ji na Wiki.

    Raphael ROM´s

    ROM 1.90.401.1 WWE
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    47

    Mam WWE 1.90.401.1 Multilanguage
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Ano, ta je ke stáhnutí na XDA, já potřebuji pouze EN.
    Pokud někdo zkoušel flash této Multilanguage ROM beze změny SPL na EN verzi Raphaela tak dejte vědět jestli to jde, mohl bych reklamovat i s touto.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    10

    Ja som si robil zálohu a mala by to byť tá ktorú potrebuješ, ale nakoľko som v práci, dostanem sa k nej až večer. Dám vedieť

    Práve som si spomenul, že som si písal aká ROM to je:1.90.401.1 WWE 08/01/08 RADIO 1.02.25.19
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    47

    Bobanovicz: SZ
    Zkus a dej vědět, když bude OK tak sem potom lupni ten odkaz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    2 Bobanovicz: Dobrý nápad, je pravda, že by to chtělo toto téma oddělit, protože je to docela FAQ. Sám bohužel tuto ROM nemám a nestihl jsem se poptat, ale zkusím to večer.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od jago
    Ja som si robil zálohu a mala by to byť tá ktorú potrebuješ, ale nakoľko som v práci, dostanem sa k nej až večer. Dám vedieť
    Práve som si spomenul, že som si písal aká ROM to je:1.90.401.1 WWE 08/01/08 RADIO 1.02.25.19
    Ano to je přesně ono i to radio souhlasí.


    Citace Původně odesláno od vali
    Bobanovicz: SZ
    Zkus a dej vědět, když bude OK tak sem potom lupni ten odkaz.
    Tu co jsi mi poslal je WWE 1.90.405.1. ta je taky na XDA.
    Podle všeho je to stejná nebo hodně podobná ROM jako WWE 1.90.401.1, ale je to verze, která se prodávala třeba v UK (405), je to rozlišené tím kódem, já potřebuji prodávanou v CZ (401).

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    8

    Mam vyextrahovanou puvodni ROM 1.90.401.1 a to jak 4 raw fily, tak i rebuildovanou ROM (u te ale nevim, jak se mi ten rebuild povedl, delal jsem to poprve v zivote ), takze pokud ji chcete nekam nahrat nebo zaslat, ozvete se mi v PMku...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    10

    Ospravedlňujem sa, včera som to už nestihol, až teraz. Otestoval tú ROM, je to tá ktorú potrebuješ. Tu je odkaz na jej stiahnutie, práve som ju tam poslal
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Super, díky moc, hned to testnu. To je tvoje záloha a nebo je to ozkoušená ROM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    10

    Moja a aj odskúšaná
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Díky moc jago, je to přesně ta, kterou jsem potřeboval, už ji mám flashnutou
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    200

    můžeš prosímtě napsat jak tato rom je s rychlostí?! už mě nebaví pořád měnit romky kvůli nefunkčnosti nějakých věcí!!! děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Toto je původní ROM, kterou jsi měl v Rafaelovi po zakoupení, takže bys měl vědět jak je na tom.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    200

    já měl počeštěnou verzi a to asi jen dva dny. ta čeština tam dělala paseku, proto sem hned měnil. tf3d bylo trošku sekané. hlavně v záložce s programama.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-02-2009, 06:46
  2. Originální ROM pro TOUCH
    Od fire00 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-04-2008, 17:30
  3. VARIO Jak vrátit původní ROM
    Od jouda111 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-02-2007, 07:55
  4. vario puvodní nastavení
    Od vecba v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-02-2006, 15:05