Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 9 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 132

Téma: HTC Touch HD - nová ROM 1.19.831.0 ke stažení

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    Přátelé, kamarádi, 12. prosince 2008 byla vydána nová ROM pro HTC Touch HD, a sice:

    ROM version: 1.19.831.0
    Radio version: 1.09.25.14

    Improved Functions and Fixes
    * Resolves the following CSL Real-time Stock Quote & Foreign Exchange Service issues:

    1. The last input box in Edit Stock cannot be selected by touch screen.
    2. The stock ticker on top sometimes does not start from right to left.
    3. After entering the stock symbol in the instant stock lookup, the Back button may not show on the right side.
    * Fixes the font size display problem in Opera.
    * Resolves the issue of getting an error when downloading songs from CSL WAP site with .m4a format.

    Stahovat lze mimo jiné např. z:
    http://www.htc.com/hk-en/SupportDownload.aspx?p_id=179&cat=2&dl_id=453
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Super, dik za info Je to na hlavni strance jako bleskovka a ja to jdu sosnout, abych recenzoval zarizeni s nejnovejsi ROM. Hura!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    rRici_ce4you
    Guest

    Mám HD od Sunnysoftu a když zadám SN tak mi to píše: "Sorry, this software download is not suitable for your device.", takže se aktualizace asi konat nebude .
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    To bude tím,že to je zatím jenom ROM pro Hong-Kong region.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Citace Původně odesláno od hafush
    To bude tím,že to je zatím jenom ROM pro Honk-Kong region.
    Nejsem Pepa z Hong-Kongu, takže mám taky smůlu...

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    172

    Hm skoda, ze to nejde ofico pro nas region stahnout, snad vyjde brzo ofico i pro nas...Jinak pak stale cekat na XDA...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Citace Původně odesláno od UserN1
    ..Jinak pak stale cekat na XDA...
    Ty používáš ty doma vařené ROMky? Já se toho trochu bojím, neboť jsem s tím měl na Diamondu problémy. Tak raději čekám na oficiální...

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    172

    U HD jeste nejsou, ale urcite budou. Jinak ano, normalne jsem vzdycky pouzival. Ne hned ty prvni vlastovky, ale az kdyz byly nejake odladenejsi verze. Jinak bat se nemusis, spise naopak, vetsinou jsou ty ROMky uplne nekde jinde nez ty originalni...) Jestli si mel nejake problemy tak to prave muze byt tim, ze si nahraval nektere z prvnich ROM, ktere jeste nebyly tak odladene. Samozrejme, jsou to po domacku delane romky takze nejake bugy se tam objevi, jde o to najit tu co bude nejlepe odladena (nebo ktera ma bug tam, kde ti to nevadi) a bude ti nejvice vyhovovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    6

    Ahoj, netušíte, prosím vás, někdo, jestli je to ke stažení někde jinde než na stránkách HTC? S mým S/N to nejde.... :-( Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Trocu více čti.
    Nejde ti to protože to není pro tvé zařízení. Nejsi v Hong-Kongu. Pokud tu ROM chceš musíš v zařízení odemknout CID pomocí HardSPL, nebo počkat až bude i pro tvůj region.
    Stáhnout Hong-Kong verzi můžeš i odjinud,ale stejně ti nepůjde nainstalovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    11

    No jo mne nefunguje na tuhle verzi ROM, Sunnysoft Interwrite !!!!!!!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    23

    Interwrite nefunguje, protože tahle ROM není určena pro CZ (Evropský region) je určena pro Asijský trh.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    A Vy jste to zkoušeli? Doporučuji neteoretizovat a vyzkoušet. Samozřejmě, že ta čeština funguje i na této ROM, stejně tak jako funguje i na Sony X1! Testováno. Aplikace, které HD neobsahuje zůstavají v X1 nepřeložené.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Dá se tedy v této ROM 1.19 počeštit i TF3D? Nebo se lokalizace týká jen samotného systému?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Lokalizace se tyka jen samotneho systemu.TF3D na teto rom(1.19.831.0) funguje jen v anglickem jazyce.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 9 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nová verze firmware R3A pro XPERII X1 ke stažení
    Od Pavel Koza v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-07-2009, 16:27
  2. HTC Touch Pro - Nová oficiální ROM ke stažení
    Od Pavel Koza v sekci Touch Pro
    Reakcí: 99
    Poslední příspěvek: 08-07-2009, 22:40
  3. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 07-01-2008, 15:55
  4. Ke stažení: eWallet 4.1 - nová verze
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-02-2006, 10:59