Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 38

Téma: HTC Touch HD - Gyrator2 a zkušenosti

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    175

    Najskor som pouzival gsen,ale ten nefungoval spolahlivo. Tak pouzivam gyrator2 a do teraz fungoval bez problemov,ale zrazu proste nejde otacat do landspace sms. Mete niekto s tym skusenost?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    obcas se kousne.. mel by pomoct restart pda
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    175

    Nepomohlo. Odinstaloval som ho a nainstaloval znuvu. teraz bezi zase jak ma!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    172

    to co pises mi delal, kdyz jsem ho vypnul a pote zapnul tj.ze nebezel porad od zapnuti pristroje po Soft resetu. Kdyz jsem restartoval bylo vse OK. Co me ale nejvice vytacelo bylo,ze mi obcas otocil i S2U2 a tel pak nesel odblokovat, vysla ted nova verze 1.36, ktera by to ale mela resit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    175

    Neviem ci to je gyrotarom,ale jeden den mi islo vsetko dobre. dnes som chcel napisat sms, otocim ppc, displej sa pekne tiez otoci a coto? Sms spadne do todaj obrazovky. Teraz ked chcem napisat sms, nesmiet to otocit. Uz ma to serie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    172

    Jj to je presne to co jsem myslel, ze puvodne myslis a co mi dela obcas take...vypozoroval jsem, ze je to nejspis tim, ze gyrator vypnes task managerem a pak znovu zapnes, tj. ne ze se gyrator spusti pri cerstvem zapnuti z vypnuteho stavu nebo po soft.restartu, ale manualne behem zapnuteho pristroje. V opacnem pripade mi vse otaci bez problemu...Jinak vysla ted nova verze tak ji zkus nainstalovat...

    Jinak vi nekdo jak nastavit gyrator aby behal na pozadi tak aby se nezobrazoval v task manageru?Koukal jsem na jejich stranky na caste dotazy, ale nejak mi to podle toho neslo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    175

    Nevypol som ho v beziacich programoch. Ani soft reset nepomaha. Odjebem ho uplne prec a skusim dat este raz gsen.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    138

    ja mam problem s gyratorem u videei. natocim video, ktere se diiky touchflo automaticky prepina, ale gyrator dela stejnou sluzbu. Takze ve finale to u me vypada tak,ze pokud natocim HTC do LS rezimu, tak se mi video prepne do klasickyho a opacne. Gyrator to vlastne otaci uz otocenou obrazovku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    149

    Gsen je jako G-Senzor?
    Kde se dá stáhnout Gyrator?
    Mě se displej otáčí jen při videu, fotkách a v opeře. Dělá to tak v šem? nebo mám něco špatně nastavenýho?

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    175

    ked nemas gsenzor(gsen),alebo gyrator(stiahnes na xda),tak sa otacaju len tie aplikacie co si napisal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Gyrator si stahnes na originalnich strankach ktere jsou http://gyrator.brins0.net/
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    149

    no ja mam gsenzor přímo v hdčku ale to je asi jinej nebo nevim. Protože s tím co mám se mě otáčí jen foto, video. Takže jdu to stáhnout ten gyrátora odzkoušet.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    26

    da se v touchflo vypnout otačení fotek a videa ? aby mi mohl chodit Gyrator korektně i v těchto situacích
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    149

    Mám s gyratorem celkem velky problem. Kdyz treba zapnu new sms pres TF3D a mam zapnuty gyrator2 a otocim displej tak abych psal na sirku a ne na vysku, tak me to hodi do telefonu jakoze na volani a prepina se to tak ruzne ... Dela to taky nekomu? A co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    175

    nieco podobne. asi jeden den mi funguje normalne,ale potom ked otocim sms horizontalne,tak sa mi same od seba zrusi a prejde na today. musim dat soft reset a zase jeden den funguje ako ma.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Pro (Vario IV) - TV-out - zkušenosti...
    Od kubicek123 v sekci Touch Pro
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 08-09-2009, 06:31
  2. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  3. HTC Touch (od T-mobile) + GPS modul - zkušenosti
    Od Lukhin v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-12-2008, 12:20
  4. HTC Touch Pro - iGO 8 a zkušenosti
    Od jerrymysak v sekci HTC & klony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-10-2008, 09:04