Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 57

Téma: ASUS P565 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...

  1. #31
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Máš nebo nemáš zatrženo ve správci motivů - úpravy - noční motiv ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Nocni motiv zvolit nemuzes , je tam jen denni - zakladni s volbou pro zapnuti nocniho od nejakeho do nejakeho casu ....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Jo to já vím, jen jsem chtěl vědet jak to máš nastaveno. Jinak se nehneme.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Na ftp Asusu se objevily nove ROM , nemam jeste odzkouseno , dostanu se k tomu az asi vecer (je tam anglicka,nemecka a cinska)

    Ke stažení : WWE verze

    Nevim ale zda nebude problem s ceske verze (kterou bohuzel take mam :-( ) prejit na wwe ..

    No - nedalo mi to a hned jsem to zkusil - bohuzel jak jsem predpokladal - problem s prechodem na jinou jazykovou verzi - nikde jsem nenasel jak to obejit :-((((((((
    Nejak to jde ,ale nejsem schopny to uvest do realu :-( chce to nekoho s lepsi anglictinou ...

    tady navod

    No tak jako vždy - vyřeš si sám :-)

    Takže : v hexeditoru upravit offset 0x000023F0 změnit 0x75 na 0x74 a uložit . Upravuje se ten originální exac ! Pak už to jede v pohodě ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    A jak to jede po upgradu na nový FW ?
    Zajímá mě hlavně kamera a spotřeba.

    Opraveno mělo být :
    1.Optimize power consumption. - spotřeba
    2.Optimize "power saving mode" - úprava nastavení CPU
    3.Optimize camera function - úprava kamery
    4.Optimize voice quality during phone call - kvalita zvuku při volání, tzn. asi nové rádio
    5.Improve the stability of GPRS connection and "Internet Sharing" function - stabilita připojení
    6."Anytime launcher" patch pre-built - vylepšeny součásti Glidu

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Na nejake presnejsi porovnani to jeste neni , ale urcite to neni horsi takze to tam klidne naper :-) Fotak je lepsi urcite , obecne to reaguje lepe , spotreba tezko zatim rict , uloziste ma o par mega vic i je vic volne pracovni pameti .

    Objevil jsem pro mne dost velikou neprijemnost : v nove verze nefunguje "enablizator" blocrecognizeru od samana :-(( nekdo napad jak blockrecognizer rozbehnout - bez neho jsem vyrizeny :-(

    jinak ROM je v pohode - obecne lepsi nezli puvodni

    oprava "kauza" enable recognizer - chybicka se vloudila , on je tam uz enablovany sam o sobe a samanem jsem ho zrusil :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Herdek , to si to jeste nikdo nekoupil nebo s tim nema nikdo zadny problem ?? :-) Ja osobne jsem ta druha kategorie - po dlouhe dobe neco co neni potreba ladit , hladit ani nijak jinak opecovavat , proste to funguje jak ma , dela to to co ma a nezlobi to :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    150

    Já se můžu jen připojit. Nemám naprosto žádný problém. A po přeflashnutí anglickou ROM nevím co je to reset :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Jenom bych privital redukci na sluchatka a originalni folii .... ty rezane nesedi moc dobre a sluchatka k pristroji nejsou teda zadny hi-tech :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    65

    Ahoj! Mám 3 týdny ROM 2008/10/21 V6.30SCSY00, soub.3.33.0, rádM4.5.1P6 20081023, bat1.1,rozšV2.7.0P3 CZE00
    -Klávesnice je jen QWERTZ a žádná jiná, háčky a čárky se nepřiřazují nad písmenka, ale napíší se samostatně.
    -Po synchronizaci s ActSync se diaktritika (z kopie vytvořené jinde s fungující CZ klávesnicí) smaže.
    -Tlačítko přechodu klávesnice z čísel na písmena je stále číselné (mělo by se změnit na písmenné).
    -Držením tlačítka nelze opakovat písmenko (znak).
    -Nabíjení z autoadaptéru nestačí ani při použití adaptéru 2000mA, takže GPS vydrží max 3 hodiny. Při autonabíjení ukazuje měřič napětí nepravdivé hodnoty (při zasunutém adaptéru třeba 60%, po jeho vysunutí skočí na třeba 45%). Autoadaptér je OK, baterie také, vydrží mi až 3 dny, pokud jsou připojení mimo GSM vypnuta a GSM se používá málo.
    -Boky pouzdra při lehkém stisku mezi dvěma prsty vržou.
    -Přístroj je zatím nejrychlejší PDA, jaký jsem zkoušel. Verze A-ROM je ještě rychlejší (zatím řeším reklamaci CZ-ROM, jsem zvědav, kdo ji takto uboze vytvořil).
    -Nastavení podsvícení LCD je jemné, v širokém rozsahu a dá se hodně kapacity aku ušetřit. Na slunci je pak málo čitelný.
    -Fotoaparát dělá fialkový střed fotek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    150

    Citace Původně odesláno od Losos
    Jenom bych privital redukci na sluchatka a originalni folii ....
    Koupil jsem original folii Brando a sedi perfektne

    to: JendaV
    Pouzivam klavesnici Resco Keyboard a funguje spolehlive.
    Nabijeni v aute se chova jako u predesleho Diamonda, plne nabito za cca 3hod i se zapnutou navigaci (Diamond byl nabity mozna o neco driv).
    Zkousim Asuse mackat ze vsech stran, ale nic nevrze.
    Fotak zapinam bocnim tlackem v pohode. Je pravda, ze kdyz jsem mel CZ ROM musel jsem to tlacitko dlouho drzet, casto to napoprve nereagovalo.

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Kde jsi koupil original Brando ??
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    150

    Folie na Asuse p 565 Brando
    Za tyden od objednavky byla doma. Doprava 3USD :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Dik,jeste by to chtelo nekde objevit tu redukci - jestli uz se vubec dela

    Vyplnuje ta folie celou plochu ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    150

    Folie konci dole u navigacniho tlacitka, je tam na nej i maly vyrez. Lepe receno az k tem programovym, proto je tam ten milimetr vyrezana. A sedi presne.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Garmin-Asus nüvifone M10 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1823
    Poslední příspěvek: 04-10-2013, 10:05
  2. Asus E600 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 22:28
  3. Reakcí: 120
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 15:23
  4. ASUS Garmin M20 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 12:10
  5. Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 22:08