Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: HTC TyTN II (Vario III) - problém - připojení k ActiveSync

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    115

    Zdravim mam HTC TyTN II poprve a nejde mi pripojit k ActiveSync kdys to pripojim k pc tak se to chvilku pripojuje a pak ze nejde pripojit windows mobile zarizeni dekuji za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Musite napsat mnohem vic informaci - jaky mate operacni system na PC, jestli a pripadne jaky tam mate firewall, jakou mate na zarizeni za verzi systemu atd atd. Jinak to nejde uhadnout
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    115

    Mám:
    O/S v zařizeni: Windows Mobile 6 Pro
    O/S v PC: Windows XP Pro
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Asi nejjednodussi cesta je zkusit kouknout do Nastaveni - Pripojeni - USB 2 PC a tam je zaskrtavatko. Zmente stav (kdyz je zaskrtly, vyskrtnete nebo naopak) a zkuste.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    115

    porat nic odskrtl sme to anic zaskrtl sem to a pripojuje a pak chyba
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    No tak piste dal, vazne, cokoliv vas napadne, ze by mohlo pomoct - jaka je verze ActiveSync? Jine zarizeni funguje (v profilu mate i hx4700)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    115

    Screen ActiveSync:

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    115

    mam ActiveSync 4.5 a na hx4700 to funguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    115

    Jo tak sem to vyresil pripojil sem to na jiny pc a uz to faka ale nevim proc na to na tom mojem nefaka :-( ale faka na nem hxko :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    KDyz na tom obrazku kliknete n OK, co se stane?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    115

    .
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    115

    Tak kdys kliknu na OK tak se mi zobrazi tento obraz1:




    Pak kliknu Další obraz2:




    Pak kliknu na Zahájit kontrolu obraz3:




    Pak kdys se to vsecko skontroluje naskoci obraz4:



    Toď finish
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-12-2008, 10:04
  2. Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 04-12-2008, 12:32
  3. Vario II (TyTN, Hermes) - problém s flashnutím
    Od Pancourek v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-03-2008, 17:50
  4. ActiveSync - problém s připojení zařízení
    Od dyda v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 14-09-2007, 07:22