Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 34

Téma: Meteoservis WM - počasí speciálně pro Čechy a Slováky

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    142

    Samozřejmě že aplikaci na svém PDA provozuju a to už od začátku a stále, každou verzi atd. Nic podobné jsem nezaregistroval.
    Ostatně v době, kdy je zařízení uspáno (sleep mode) je také aplikace suspendována a zařízení se probudí až v okamžiku, kdy je naplánována automatická aktualizace dat atd.

    Samozřejmě, že pokud má někdo nastavenou auto-aktualizaci radarových snímků, tj. každých 30 minut, je spotřeba a zátěž větší (časté probuzení zařízení, připojení k Internetu např. přes GPRS/EDGE nebo i WiFi, stažení dat atd. to vše znamená samozřejmě zátěž) než u toho, kdo automaticky aktualizuje jen hlavní data (cca. 4x denně).
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    to hujer
    To je chyba nebo úmysl, že nejde stahovat ani .CAB verze do PDA či smartphone?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Včera jsem začal testovat úspěšnost předpovědi (prozatím jenom teploty a v Práglu ) porovnáním 3 programů, po měsíci sem hodím tabulčičku (jestli mě teda nepřejde trpělivost :sarcastic: ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Mě to stáhnout jde. Nebyl jen nějaký výpadek serveru?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Zkousim to jiz delsi dobu, na 2 smartech a Treu, pres wifi i gprs, Pocket IE i Opera. Na poslednim prazskem srazu jsme to zkouseli na Milanove Ahene pres wifi, ale v zadnem browseru se to nestahlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    142

    K dispozici je nyní i ZIP.
    U CABu zřejmě půjde o nenastavený resp. špatně nastavený "content-type".
    Zkusím to dneska dopoledne nějak pořešit... (napiš zda funguje).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Nová verze Meteoservis 1.45 - info + download

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    1

    Dobrý den.
    Nějak mi nefunkuje cab instalace, nevíte čím by to mohlo být? .NET 2 mám.
    Cab se spustí ale hned vyhodí "Instalace programu meteoservisPPC.cab se nezdařila".
    Díky, k.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    142

    Příčin může být více, např. poškozený archív při stahování atd.
    Každopádně, na stránkách aplikace je k dispozici také desktopový EXE instalátor a také CAB instalátor spakovaný do ZIPu. Takže možností jak aplikaci nainstalovat je dost...
    V případě dalších problémů se obraťte přímo na diskuzní fórum aplikace tj. zde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    200

    zdravím pánové.
    mám jeden dotaz. v nejnovší verzi mě automaticka aktualizace fungovala jak měla. poté jsem jednou ručně aktualizoval a od té doby mi aplikace ne a ne sama automaticky aktualizovat data (né přes pc) ,((( je to docela otravné každý den ručně aktualizovat. neví prosím náhodou někdo kde může být problém?
    na přiloženém screenu je mé nastavení.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Mas tam zaskrtnuto-aktualizovat automaticky jen jednou denne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    200

    asi jsem to napsal nepřesně. já chci, aby se hlavní data automaticky aktualizovala jednou denně přes grps/edge. a v tom případě je to nastavení správné? nebo ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tak zkus odškrtnout to ....pokud je připojení k internetu aktivní.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Aktualizace počasí - data počasí nejsou dostupná
    Od Dušan Mrázek v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2010, 12:28
  2. Meteoservis na HTC sense.
    Od tomikb_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-10-2010, 11:39
  3. E-Ten X 500 a progr. Meteoservis - problém
    Od Eteňák v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 27-01-2009, 14:37
  4. GPS software pro Čechy a východní Evropu
    Od bardo_ce4you v sekci Jakou si vybrat / koupit navigaci?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-04-2005, 14:19