Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: HTC Touch Diamond - Problém s Internal Storage - není vidět

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    22

    Po naformátování mi zmizela Internal Storage z telefonu.Formátoval jsem ji v PC přes USB kabel a po restartu tel. už nenaběhla.Když nastavím připojení USB jako DISK je vidět v PC jako vyměnitelný disk včetně složek, ale po přepnutí do Activesync ji v telefonu nevidím.Když kouknu na paměť, u Storage Card je napsáno nenainstal.Nemá někdo nějakou radu nebo zkušenost?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    A proč jste ji formátoval přes PC? Koukněte do Nastavení - Systém - Vymazat paměť, tam si vyberte "Format Intenal Storage Only" (nevím, jak je to v CZE ROM) a zadejte 1234 pro potvrzení. To by mělo pomoci. Snad...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    22

    Neuvedomil jsem si,ze jde formatovat i v tel.Bohuzel ten postup ktery jste mi poradil nefunguje.Tel. hlasi Mass Storage nenalezena.Myslite,ze by pomohl HR?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Asi nic jineho nepomuze. Ten vnitrni formatovaci program ocividne formatuje trochu jinak, nebo ho nejak oznaci, nebo buh-vi-co, tak snad ten HW reset pomuze. A kdyby to nahodou nepomohlo, tak to zkuste preflashovat, jakou mate ROM a vlastne cele zarizeni, klasicky Diamond nebo to od T-Mobile?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    22

    Mam klasicky Diamond a minuly tyden jsem flashoval posledni oficialni ROM 1.93...z webu HTC.Zitra zkusim ten HR a dam vedet.Zatim diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Nevím jestli to je přesně tvůj problém, ale stala se mi podobná záhada:
    Už se mi jednou stalo, že mi nějaký program (nebo něco, co si nedovedu vysvětlit) "přejmenoval" složku Internal Storage. Najednou jsem tam měl Internal Storage s původním obsahem, ale bez té systémové ikony a aplikace samozřejmě nefungovaly. No a kromě toho jsem tam měl Internal Storage 2, kterej se tvářil jako "ten pravej" . Stačilo vyhledat v registrech "Internal Storage 2" přepsat na "Internal Storage" a resetnout. Pak už zase vše zase fungovalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    22

    Vyřešeno.
    Nakonec pomohl opravdu až hardreset.Takže pro příště vím,že kartu v PC už neformátovat !!! :-).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Bevza. Takze prosim oznacte jeden nebo vice prisptevku jako reseni problemu a preji co nejmene HW resetu
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Diamond nevidí 4 GB Internal Storage
    Od lupolupolupo v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-03-2010, 13:23
  2. Neni videt internal storage
    Od Fanysee v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-01-2010, 15:05
  3. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 03-01-2009, 20:32
  4. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 04-11-2008, 19:42