Ale jo, ja vim, ze se v zaruce da leccos opravit, i kdyz me netesi, ze bud budu cekat na telefon, nebo do Tabora musim zajet osobne ( i kdyz diky za to, ze servis dela VSPData a ze opravu na miste umoznuje). Spis ze mne promluvila frustrace z celeho zarizeni - ne ze by Touch Pro bylo spatne zarizeni, svym zpusobem je to nejlepsi zarizeni, ktere jsem mel v ruce (VGA displej, vyborna GPS), ale stejne se nemohu vyhnout dojmu, ze tohle lacine kopirovani iPhona je pro WM cesta do pekel. TouchFlo jsem vyhodil, SPB Mobile Shell ve verzi 2.0 je dost zabugovany a zere baterky, takze iPhone ovladani stejne neni a SKVELE ovladani pres spoustu HW tlacitek na Touch rade take neexistuje. Ano, mohu si zarotovat fotky, obcas, kdyz se zadari, se se pokochat rotaci v opere a po vysunuti stylu se mi automaticky rozsviti zarizeni. A kdyz jsem hodne ve forme, dokazu ovladat i tu parodii na klasicky D-PAD.

Pro me trochu malo.. Jsem nadsenec do WM zarizeni, ale kdyz se me znami ptaji, zda si maji koupit WM, doporucuji vetsine z nich iPhone nebo Nokii. Podivna schizofenie.

Ale to uz jsem OT