Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: HTC Touch Diamond (Compact IV) - problém - nefunkční displej - microP error mismatch

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    Včera z ničeho nic vyndám telefon z kapsy a nemůžu zapnout displej - nešlo nic, takže jsem udělal sof-reset, bohužel pak se dlouho nedělo nic, tak jsem vyndal baterku, dal nazpátek a zapnul - asi až po 3 minutách se rozsvítil displej (jen jako ve "stand-by režimu", takže šlo sotva něco přečíst) s hláškou "MicroP mismatch (0) - upgrade MicroP firmware" a telefon se poté normálně rozběhl akorát teda s téměř nečitelným (tmavým) displejem. Po dalším sof-resetu už displej nenaběhl vůbec a jediný co, že byl slyšet při zmáčknutí ovládání hlasitosti zvuk. A telefon se normálně připojí k PC a dá se i flashovat (jen sof-reset nefunguje a musí se vyndat baterka). Stalo se mi to s Duttyho 3.4 ROMkou a i přesto, že se mi podařilo v týhle fázi přeflashnout na originál 1.93xx ROM i originál SPL nic se nezměnilo a displej ani tlačítka nesvítí. Stalo se už tady někomu něco podobnýho?? Dá se s tím, kromě opravy u HTC něco vůbec dělat??? Představa, že budu posílat moje PDA kdoví kam a měsíc na něj čekat mě dost děsí a vůbec se mi nelíbí....((((
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    To je hold smula a nic jineho nez servis ti zrejme nezbyde,ale VSP data opravuje telefony kvalitne a celkem rychle.V pripade GSmobile by to bylo horsi.Hlavne ze jsi do Diamonda vratil vse original.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    Díky za odpověď:-)

    Jen se ještě zeptám, opravdu náhodou nemáš zkušenost s tímto problémem - teda pořád trochu doufám, že bych to moh nějak softwarově dát dohromady....a v případě že teda ne, tak jakým způsobem mam komu přístroj dát na reklamační opravu?? Mám ho tam poslat sám nebo je to třeba řešit přez toho kde jsem ho koupil a vlastně jak dlouho to tak bude trvat?? Přiznám se, že sem teď bez toho dost "nahranej", protože ho používám ke svý práci a jinej nemám....:-( Je zde možnost dostat nějaký náhradní??
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Kamaradovi podobne odesel displej na Touch Crusovi.Nejprve byl jen cerny a pak umrel uplne.Originalnim flashem a vracenim puvodniho SPL jsi pro to udelal maximum si myslim.Ja osobne bych to resil u prodejce,zalezi kde jsi kupoval,jestli pres eshop nebo kamennou prodejnu,od toho celeho se bude odvijet i delka samotne opravy.Trvat to muze tyden,dva nebo klidne mesic,coz je zakonna lhuta,to ti opravdu nikdo nezaruci.Verim,ze je to neprijemne a ze je pak clovek bez PDA jak bezruky..
    Zapujceni telefonu nektere prodejny nabizi,nikoliv ale totozny model.Jen neco co vola a pise sms.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    Asi mi nic jinýho nezbyde(( No budu ještě pátrat jestli se s tím nedá něco udělat a zítra ho asi vyšlu na cesty...

    btw: mám ho z e-shopu ((
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Zkusit se ma vzdy vse,hlavne nezkousej nic,co by mohlo vest ke ztrate zaruky.Drzim palce at se ti to vyresi ku tve spokojenosti co nejdrive.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    Dík za radu:-))
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    Tak jen chci potvrdit, že ve vspdata.cz indentifikovali toto jako HW problém, vyměnili displej a celý přední panel a posílají mi přístroj nazpátek. Celé to proběhlo jako záruční oprava a trvalo to zhruba týden, což je docela úspěch bych řekl....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - problém - vadný displej
    Od Zdenal66 v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 118
    Poslední příspěvek: 15-02-2011, 13:32
  2. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-01-2009, 07:39