Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 8 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 118

Téma: Přetaktování

  1. #1

    OK OK je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Vlastním Pocket Lox 600 400Mhz. Nevíte někdo jak přetaktovat procesor na vyšší frekvenci. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Nejaky soft existuje, zkuste kouknout sem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    K tomu je docela dost softwaru, ale většina mých pokusů končila hardresetem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    OK OK je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    K tomu je docela dost softwaru, ale většina mých pokusů končila hardresetem.
    A nemužu ten procesor nějak zničit. Nemůže se třeba přehřát nebo tak něco
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    OK OK je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    K tomu je docela dost softwaru, ale většina mých pokusů končila hardresetem.
    neznas nejakej program na pretaktovani zadarmo nebo jekej ti pripadal nejlepší
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Myslim ze je schopen poradit XP
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od OKOK
    A nemužu ten procesor nějak zničit. Nemůže se třeba přehřát nebo tak něco
    No vyloucit se to samozrejme neda, i kdyz subjektivne se domnivam, ze je to velmi nepravdepodobne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ..už pár dnů používám s víceméně dobrými výsledky Hack Master..
    ..ale zadarmo bohužel není..
    ..když jsem s ním začínal,měl jsem nastaveno přetaktování non-stop,tzn. že i po soft resetu se Hack Master spustil a okamžitě nataktoval procesor na mnou nastavených 533MHz..
    ..žralo to samozřejmě baterku,dle mého pozorování tak o 1/5 víc,než bez přetaktování..
    ..teď ho mam nainstalovaný,a zapínám jej jen pokud si myslím,že je opravdu potřeba: přehrávání filmů,hraní graficky náročných her,apod..
    ..procesor se mi podařilo přetaktovat i přes 600MHz,ale občas následoval hard reset...
    ..takže jej nechávám na dle mého názoru "bezpečných" 533MHz..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... před časem jsem zkoušel XCPUSCALAR ... rovněž ale se nejedná o freeware ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    ... pře časem jsem zkoušel XCPUSCALAR ... rovněž ale se nejedná o freeware ...

    PavelR.
    ..momentálně jsem přešel na XCPUSCALAR v.2.70 a nemůžu si jej vynachvalit...
    ..mam nastaveno,že kdykoliv se připojim na nabíječku,takt procesoru se okamžitě vyšplhá na 530MHz a zůstane to tak,dokud nabíječku neodpojím. Pokud tak učiním,takt procesoru se sníží na 300MHz pokud je v nečinosti,jakmile začnu s MDA pracovat,mění se takt automaticky v závislosti na aktuální zátěži procesoru,a to v rozsahu od 400 do 530MHz,po ukončení činnosti poklesne takt zpět na 300MHz... ..v rámci šetření baterie..
    Vřele tuto aplikaci doporučuji,je bezpečná narozdíl od Hack Mastera,ještě mi nezpůsobila ani jeden Hard Reset...
    Je to prostě nádhera,MDA2 běžící na 530MHz je prostě k nezastavení,dokladem toho jsou i výsledky testů v benchmarku,ty sem zkusím dodat v blízké době.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od xp
    Vřele tuto aplikaci doporučuji,je bezpečná narozdíl od Hack Mastera,ještě mi nezpůsobila ani jeden Hard Reset...
    Je to prostě nádhera,MDA2 běžící na 530MHz je prostě k nezastavení,dokladem toho jsou i výsledky testů v benchmarku,ty sem zkusím dodat v blízké době.
    Už se na těším na školení a vyčleňuji ti doučovací hodinu .
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    286

    Jo to je dobré téma..:O) Taky jsem na to zvědav )
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Takže tady jsou čerstvé výsledky testů provedených v Spb Benchmark Manageru. Nejprve jsem provedl testy u svého T-mobile MDA2 ve standartním nastavení,tedy při taktování procesoru na 400MHz,těsně po provedení hardresetu a poté jsem opět provedl hard reset a spustil aplikaci XCPUSCALAR v.2.70, přetaktoval procesor na 530 MHz,a spustil opět testy.

    Jelikož se v době mého testování na serveru Spb zřejmě prováděly nějaké úpravy,a nešlo zobrazit v porovnávacích tabulkách bodování jimi testovaného T-mobile MDA2,musel jsem tedy provést testování standartního MDA2 v nepřetaktovaném stavu sám.

    Prováděl jsem i test baterie,ale pouze v přetaktovaném stavu,výdrž činila 3hodiny a 52minut při max backlight,standart using do úplného vypnutí MDA.

    A protože jsem nepřišel na to,jak vložit přímo do diskuse jednotlivé obrázky grafů ( ,tady jsou jednotlivé grafy alespoň připraveny ke ztažení v jednom souboru Word...
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od xp
    A protože jsem nepřišel na to,jak vložit přímo do diskuse jednotlivé obrázky grafů...
    ...v cem je problem? Bezne web obrazky by to melo sezrat... Hlasi to nejakou chybu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ..no,mam ty grafy stažené na ploše,v běžném jpeg formátu,a pokud chci do příspěvku zadat Img,hlásí mi to tohle:Zadejte kompletní URL k obrázku
    A já nevím jak zadat URL k obrázku jež mam na ploše PC ve standartním formátu Jpeg..:?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 8 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Přetaktování
    Od dvzd v sekci Touch HD
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 12:20
  2. n30 přetaktování
    Od gorole_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-11-2005, 07:18
  3. Přetaktovani EM-500
    Od PsZch0 v sekci Casio
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 25-03-2005, 04:18
  4. Přetaktování pod SE
    Od Kubiiiik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-01-2005, 09:14
  5. Přetaktování Xscale
    Od Paullus_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-02-2003, 22:47