Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 8 z 8 PrvníPrvní ... 678
Zobrazené výsledky: 106 až 118 z 118

Téma: Přetaktování

  1. #106
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    já looxe dostal až na 733 docela mě to překvapilo, ale pak RAM pracovala na takový frekvenci, že se nedokázala přealokovat, takže to je vlastně úplně k ničemu.. Kolem 600Mhz se mi to zdá stabilní
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #107
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Johnnnnnnnnnny
    to mi teda řekni, kde to nastavit.. Mě se do programs přidá asi 5 zástupců - buttons, které hlásí, že xy nebyl nalezen .. jinak aplikace funguje, ale nevim, jak jí vypnout a už vůbec ne, kde se taktuje ..
    Je to Today plugin, takze nastaveni najdes v Settings / Today / Items.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #108
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    5

    zdravim, chcem sa opytat, sice sa tu dost popisalo o pretaktovani cpu, ale da sa nejak pretaktovat aj vga na pda ? Mam konkretne na mysli PDA Acer n300 ... ak hej, dajte vediet ako ... dakujem za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #109
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    display se netaktuje (maximálně se dá zvýšit cache) taktuje se processor (popř frekvence RAM a grafické karty (možná to u della de, ale je to jenom teorie))
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #110
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    12

    A procesory MIPS sa taktovat nedaju??
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #111
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    bohužel ne - leda přečmáráním grafitovou tužkou spoje přímo na processoru
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #112
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    12

    to je blbe, s tym mojim sx45, ktory ma 147Mhz procesor toho vela nezmozem
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #113
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    tohle šlo na nějakém casiu se 100 MHZ tušin na e-125
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #114
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    164

    Poradite mi nekdo prosim jak spravne pretaktovat FS n560? Ma takt tusim 633 MHz, kdyz si stahnu XPUscalar bude mozny taktovat ho jeste vejs? Ne ze by mi to nestacilo, ale spis bych chtel, aby se procesor podtaktoval pokud je nevyuzitej. Usetri mi to vubec baterku? A jaka je zatez procesoru pri Navigaci (TT6, iGo)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #115
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    22

    A tak nevedeli byste nekdo jak ten XCPUScale zaregistrovat???
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #116
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Citace Původně odesláno od Storm8
    Poradite mi nekdo prosim jak spravne pretaktovat FS n560? Ma takt tusim 633 MHz, kdyz si stahnu XPUscalar bude mozny taktovat ho jeste vejs? Ne ze by mi to nestacilo, ale spis bych chtel, aby se procesor podtaktoval pokud je nevyuzitej. Usetri mi to vubec baterku? A jaka je zatez procesoru pri Navigaci (TT6, iGo)?
    V systémových nastaveniach nemáš Automatickú voľbu frekvencie? TT žerie baterku menej ako i-GO,v aute jednoducho treba mať nabíjačku.Pretaktovanie smerom hore je úplne zbytočné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #117
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1

    Zdarec lidičky, tak jsem taktnul HP iPAQ hx 2790b, 624MHz na 728MHz a Z původních výsledků 1100b. jsem se jenom vyšplhal na tyto Výsledky VSBENCHAMARKu 2006 při 728Mhz:
    Test 1:786
    Test 2:1270
    Test 3:1714
    Test 4:900
    Test 5:1259
    Total score:1186
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #118
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Dlouho trvalo nez jsem se timhle prokousal.
    Ale pridam sve skuseosti na Acer N50 premium.
    Hack Master
    624mh proslo. Vyssi hodnota uz ne. Mozna kdybych si pohral tak by to slo vys. Ale ja chtel hlavne snizit spotrebu.
    Automaticka regulace pracovala krasne.
    Skoda ze po vypnuti jsem musel n50 startovat soft resetem. Neslo bootovat na jine nez standartni frekvenci.

    XCPUSCALAR
    Zadnej problem. Vse funguje tak jak ma. Nabizena frekvence je maximalne 624mhz.
    Sipkovou ruzenku nemusim probouzet resetem.
    Zmena frekvence probyha rychle. Ani ji neregistruji.

    nastaveni
    0-10% 208mhz
    11-30% 312mhz
    31-70% 416mhz
    71-100% 520mhz

    Video si rekne o 416mhz (TCMP 0,81)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 8 z 8 PrvníPrvní ... 678

Podobná témata

  1. Přetaktování
    Od dvzd v sekci Touch HD
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 12:20
  2. n30 přetaktování
    Od gorole_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-11-2005, 07:18
  3. Přetaktovani EM-500
    Od PsZch0 v sekci Casio
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 25-03-2005, 04:18
  4. Přetaktování pod SE
    Od Kubiiiik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-01-2005, 09:14
  5. Přetaktování Xscale
    Od Paullus_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-02-2003, 22:47