já looxe dostal až na 733 docela mě to překvapilo, ale pak RAM pracovala na takový frekvenci, že se nedokázala přealokovat, takže to je vlastně úplně k ničemu.. Kolem 600Mhz se mi to zdá stabilní
já looxe dostal až na 733 docela mě to překvapilo, ale pak RAM pracovala na takový frekvenci, že se nedokázala přealokovat, takže to je vlastně úplně k ničemu.. Kolem 600Mhz se mi to zdá stabilní
Je to Today plugin, takze nastaveni najdes v Settings / Today / Items.Původně odesláno od Johnnnnnnnnnny
zdravim, chcem sa opytat, sice sa tu dost popisalo o pretaktovani cpu, ale da sa nejak pretaktovat aj vga na pda ? Mam konkretne na mysli PDA Acer n300 ... ak hej, dajte vediet ako ... dakujem za rady
display se netaktuje (maximálně se dá zvýšit cache) taktuje se processor (popř frekvence RAM a grafické karty (možná to u della de, ale je to jenom teorie))
A procesory MIPS sa taktovat nedaju??
bohužel ne - leda přečmáráním grafitovou tužkou spoje přímo na processoru
to je blbe, s tym mojim sx45, ktory ma 147Mhz procesor toho vela nezmozem
tohle šlo na nějakém casiu se 100 MHZ tušin na e-125
Poradite mi nekdo prosim jak spravne pretaktovat FS n560? Ma takt tusim 633 MHz, kdyz si stahnu XPUscalar bude mozny taktovat ho jeste vejs? Ne ze by mi to nestacilo, ale spis bych chtel, aby se procesor podtaktoval pokud je nevyuzitej. Usetri mi to vubec baterku? A jaka je zatez procesoru pri Navigaci (TT6, iGo)?
A tak nevedeli byste nekdo jak ten XCPUScale zaregistrovat???
V systémových nastaveniach nemáš Automatickú voľbu frekvencie? TT žerie baterku menej ako i-GO,v aute jednoducho treba mať nabíjačku.Pretaktovanie smerom hore je úplne zbytočné.Původně odesláno od Storm8
Zdarec lidičky, tak jsem taktnul HP iPAQ hx 2790b, 624MHz na 728MHz a Z původních výsledků 1100b. jsem se jenom vyšplhal na tyto Výsledky VSBENCHAMARKu 2006 při 728Mhz:
Test 1:786
Test 2:1270
Test 3:1714
Test 4:900
Test 5:1259
Total score:1186
Dlouho trvalo nez jsem se timhle prokousal.
Ale pridam sve skuseosti na Acer N50 premium.
Hack Master
624mh proslo. Vyssi hodnota uz ne. Mozna kdybych si pohral tak by to slo vys. Ale ja chtel hlavne snizit spotrebu.
Automaticka regulace pracovala krasne.
Skoda ze po vypnuti jsem musel n50 startovat soft resetem. Neslo bootovat na jine nez standartni frekvenci.
XCPUSCALAR
Zadnej problem. Vse funguje tak jak ma. Nabizena frekvence je maximalne 624mhz.
Sipkovou ruzenku nemusim probouzet resetem.
Zmena frekvence probyha rychle. Ani ji neregistruji.
nastaveni
0-10% 208mhz
11-30% 312mhz
31-70% 416mhz
71-100% 520mhz
Video si rekne o 416mhz (TCMP 0,81)