Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 7 z 8 PrvníPrvní ... 5678 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 91 až 105 z 118

Téma: Přetaktování

  1. #91
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    16

    Zdravím, řešim jaký pda si sehnat, a asi to vypadá na Acer n50, a proto mám dotaz jestli někdo nezkoušel n50 taktovat (myslim samozřejmě basic), jestli se z toho aspoň těch 360 (nebo nedej bože 400MHz) dostane..

    Edit: Tak už jsem to našel (díky jednomu podpisu), smazal bych to, ale koukám že nemůžu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #92
    Jerec_ce4you
    Guest

    Jde to.Mam basica a nedavno me napadlo to vyzkouset.Sel v pohode na tech 520MHz a slape jako hodinky,jen spotrebu sem nezkousel. Lakalo me jeste vic tak sem tam zaradil na 624MHz,problem nastava pri zatezi,musim soft reset. Myslim si ale ze tech 520MHz je na qvga zarizeni hodne slusny....Ani to nevyuziju
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #93
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Prolit jsem spesne diskusi a nenasel jsem tam ani slovo o tdLaunch.
    Sice to neni primo program na pretaktovani, ale mam verzi 1,6 a ta podporuje zmenu rychlosti u procesoru PXA25x a PXA26x.
    A program je free.

    Me to na Loox 410 funguje vyborne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #94
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    Citace Původně odesláno od PavelR.
    ... pře časem jsem zkoušel XCPUSCALAR ... rovněž ale se nejedná o freeware ...

    PavelR.
    ..momentálně jsem přešel na XCPUSCALAR v.2.70 a nemůžu si jej vynachvalit...
    ..mam nastaveno,že kdykoliv se připojim na nabíječku,takt procesoru se okamžitě vyšplhá na 530MHz a zůstane to tak,dokud nabíječku neodpojím. Pokud tak učiním,takt procesoru se sníží na 300MHz pokud je v nečinosti,jakmile začnu s MDA pracovat,mění se takt automaticky v závislosti na aktuální zátěži procesoru,a to v rozsahu od 400 do 530MHz,po ukončení činnosti poklesne takt zpět na 300MHz... ..v rámci šetření baterie..
    Vřele tuto aplikaci doporučuji,je bezpečná narozdíl od Hack Mastera,ještě mi nezpůsobila ani jeden Hard Reset...
    Je to prostě nádhera,MDA2 běžící na 530MHz je prostě k nezastavení,dokladem toho jsou i výsledky testů v benchmarku,ty sem zkusím dodat v blízké době.
    a kde se dá nastavit takt při nabíjení a bez něj ?
    sorry už mi to došlo ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #95
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    Citace Původně odesláno od Orloj
    Jedna negativni zkusenost. na mem looxu 410 se pri pouziti automatickeho taktovani rozpada po chvili BT spojeni s PC. :-( pokud nastavim fixni frekvenci, je to OK.. takze zapinam scalar pouze pri hrani tombraidera :-)
    je to tak, že když máš automatické měnění podle zatížení - Pri připojení do kolébky(kabelu) se nataktuje na frekvenci, kterou máš zaškrtlou v "pevném nataktování" - takže radím nech napevno na 530Mhz vypni zapni a pak zaškrtni automaticky měnit . Měl by se po připojení nataktnou na 530Mhz
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #96
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    Napřed - reduce screen flicker - redukuje třepotání displaye při taktování

    mám tu výsledky na looxovi 420 BT WL ..

    Výdrž baterie na přehrávání mp3 80% hlasitost ve WM10 a 100% ve windowsech..
    1. Na 100Mhz -12,5 hod
    2.Bez taktu - 9hod
    3.automatické měnění - viz obrázek. - !pouze! 6,25 hod.

    Závěr- Automatické měnění je k ničemu a) PDA má menší výdrž
    b) Taktuje pomalu a když je potřeba momentální výkon - prostě na sebe nechá čekat..

    Ještě výsledky programu VSBENCHMARK

    Bez taktu - 773 bodů
    Takt na 530Mhz -1028 bodů až mě to vyrazilo dech
    Otázka je, jak moc je tento benchmark "spolehlivý"
    Udělal bych to v spb ale nemám ho..
    Omylem jsem jeden screen vložil 2x omlouvám se.. Poprvé jsem totiž vkládal více než 1 obrázek..

    Doufám, že jsem někomu pomohl
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #97
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    2

    Zdravim.Stahl jsem si program xcpuscale nainstaloval a kdyz se ho pokousim spustit tak ono nic.Proste se nic nedeje.Mam mda vario (verze rom 2.8.7.102).Nevite nekdo co s tim??
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #98
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    104

    To bude pre to ze je to na procesory intel. Na vario je toto: omap clock
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #99
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    25

    Má nekdo tento program o který se muže podělit XCPUScalar 2005 a poslat mi ho chci ho odskoušet na Qteku 9000 protože nejak mrzne potřebuje oživit

    Už ho mám dík všem ale nic moc zatim jenom restartuju a za chvilku pujde do p.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #100
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    Citace Původně odesláno od Zivan
    Prolit jsem spesne diskusi a nenasel jsem tam ani slovo o tdLaunch.
    Sice to neni primo program na pretaktovani, ale mam verzi 1,6 a ta podporuje zmenu rychlosti u procesoru PXA25x a PXA26x.
    A program je free.

    Me to na Loox 410 funguje vyborne.
    to mi teda řekni, kde to nastavit.. Mě se do programs přidá asi 5 zástupců - buttons, které hlásí, že xy nebyl nalezen .. jinak aplikace funguje, ale nevim, jak jí vypnout a už vůbec ne, kde se taktuje ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #101
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    lidi za živýho boha nemůžu přijít na to, jak to nataktovat v tom hack masteru, když dám choose cpu speed nebo tak něco, tak tam nic nemám, i když mám už otestované frekvence
    EDIT: tak už sem na to přišel.. Tak sem taktoval, taktoval, až sem přetaktoval tak, že nepomoh ani HR tak sem ho nechal vykysat, než se vybyla záložní baterka a díkybohu už zas jede, ale byl to děsnej pocit
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #102
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    90

    Mam Asus a636N a Pocket Hack Master 2006 v3.24 kdyz dam nejakou z prednastavenych frekvenci a test, sekne se mi PDA a musim dat reset na nic nereaguje. Ani pri nizzsich frekvencich
    PS: co se deje pri tom testu????
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #103
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    myslim, že při testu je to skoro to samý, jako při samotnym taktování.. viděl bych to buď na nepodporovaný processor, ale to by se určitě do budoucna změnilo, nebo na to, že si to nerozumí s WM 5.0 nebo nějakym jinym SW
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #104
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    In my humble opinion je v Asusu primo firemni Asusi taktovaci utilitka, ktera pod nazvem profil umoznuje bud automatickou regulaci vykonu, nebo ji nastavit na nekterou z preddefinovanych urovni...od nejuspornejsi po maximalni vykon. Myslim, ze se tato utilitka bude s Pocket Hack Masterem tezce tlouct, navic nevidim duvod si v danem pripade s Pocket Hack Masterem vubec zahravat, dokaze byt dost zaludny a pokud jim deklarativne neni vase PDA podporovano, muze ho i docela zmrzacit.
    Jinak je Asus dostatecne vykonny stroj na jakekoli myslitelne pouziti, do slabin rozhodne kopat nepotrebuje, abyste ho popohnali.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #105
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Obdobné zkušenosti s Dellem a XCPUSCallarem i Hack Masterem. Při pokusech s přetaktováním i podtaktováním bylo nutno mít "interní nastavení rychlosti" mít na maximum a pak teprve něco pokusničit s XCPUS nebo HM.
    Beecherovi se povedlo přetaktovat myslím až k 900, stabilně nám to chodilo na 790 - ale to bylo spíše tak "z frajeřiny" a vyzkoušet si, kam až to lze...
    Podtaktování z důvodu úspory baterie teď s ohledem na velké silné baterie neřeším (a beecher myslím také ne).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 7 z 8 PrvníPrvní ... 5678 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Přetaktování
    Od dvzd v sekci Touch HD
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 12:20
  2. n30 přetaktování
    Od gorole_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-11-2005, 07:18
  3. Přetaktovani EM-500
    Od PsZch0 v sekci Casio
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 25-03-2005, 04:18
  4. Přetaktování pod SE
    Od Kubiiiik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-01-2005, 09:14
  5. Přetaktování Xscale
    Od Paullus_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-02-2003, 22:47