Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 8 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 118

Téma: Přetaktování

  1. #31
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Citace Původně odesláno od ipf
    Citace Původně odesláno od xp
    *.php. A co s ním dál?
    No já taky koukal jako vejr, po instalaci jsem najel v commanderu na soubor, a vono tam nic není... tak jsem to zkusil vyhledat v programech, a tam to je, jdu si hrát. Zkus to, to by bylo, aby nedošlo na jinde zmíněný HR u tvé cihly
    PS: Vypadá to dost dobře, XP díky...........
    PS/2: Není třeba nic přejmenovávat, v prvém příspěvku je přímo CAB soubor k natažení.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    233

    xp, dík. Jo, stačí prostě "download.php" přejmenovat na "XCPUScalar.cab" a spustit. A pak si hrát a hrát...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ..pro ipfa:
    -na tom návodu pracuji,jen mne úžasný a skvělý T-mobile každou minutu a púl odpojuje od internetu,takže žádné uploadování obrázků,žádné přidávání příloh..můžu akorát tak napsat krátký slovní návod,a v rychlosti se jej pokusit poslat,a doufat,že mi to pan T-mobile dovolí.. Jsem totiž odkázán jen na připojení pomocí BT a MDA 2 jako modem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od xp
    ..pro ipfa:
    -na tom návodu pracuji,jen mne úžasný a skvělý T-mobile každou minutu a púl odpojuje od internetu,takže žádné uploadování obrázků,žádné přidávání příloh..můžu akorát tak napsat krátký slovní návod,a v rychlosti se jej pokusit poslat,a doufat,že mi to pan T-mobile dovolí.. Jsem totiž odkázán jen na připojení pomocí BT a MDA 2 jako modem...
    Tak to jsi HepyMen. Mně se to ještě nigdá nepodařilo spojit. Prostě XPéčka (žeby mladší brácha ) nejdřív BT KEY najdou a nainstalují, jenže pak tam fouknou červenej křížek, napíšou, že byl odpojen a hotovo. Zkoušel jsem různé varianty instalace, bez připojení, připojení před instalací, v průběhu, nebo až po instalaci z CD + restartu, úplně zbytečné, nechodí mi to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od ipf
    Citace Původně odesláno od xp
    ..pro ipfa:
    -na tom návodu pracuji,jen mne úžasný a skvělý T-mobile každou minutu a púl odpojuje od internetu,takže žádné uploadování obrázků,žádné přidávání příloh..můžu akorát tak napsat krátký slovní návod,a v rychlosti se jej pokusit poslat,a doufat,že mi to pan T-mobile dovolí.. Jsem totiž odkázán jen na připojení pomocí BT a MDA 2 jako modem...
    Tak to jsi HepyMen. Mně se to ještě nigdá nepodařilo spojit. Prostě XPéčka (žeby mladší brácha ) nejdřív BT KEY najdou a nainstalují, jenže pak tam fouknou červenej křížek, napíšou, že byl odpojen a hotovo. Zkoušel jsem různé varianty instalace, bez připojení, připojení před instalací, v průběhu, nebo až po instalaci z CD + restartu, úplně zbytečné, nechodí mi to.
    Mas MSI BT(oes)? A zkusil jsi stahnout nove ovladace? Mam pocit, ze ne vsechny verze ovladacu lze nainstalovat na vsechny OS.
    Doma mam 2 MSI BT, jeden na WIN 2000 a dalsi na Win XP a moznosti jejich puvodnioh ovladacu se dost lisi (ten starsi napriklad nepodporuje profil Network Access).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ..mě připojení funguje přes den,a musim mít vypnutej antivir a download akcelerátor..
    ..jakmile přijde večer-noc,pan T-mobile mi někdy třeba celou noc nepovolí registraci do sítě..
    ..dneska mi to povolí,ale do dvou minut mne odpojí..
    ..takže naprosto nepoužitelný GPRS tarif T-mobile Unlimited!:?

    Jinak pánové,to co ztahujete ze skvělého XDA-Developers je pravděpodobně nejlepší a nejnovější XCPUScalar vůbec...verze 2.80. Když si ji koupíte,časem ji možná využijete i u MDA IV,umí totiž taktovat i procesor PXA270,jež v MDA IV asi bude standartem.. Takže příjemnou zábavu! :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Kdybyste se divili, kde jsem tak dlouho, tak jsem právě absoloval tři SR v řadě (a bez vloženého HR, páč to bych chyběl o půl hodiny dýl .
    Pokusy s ovladačema si nechám na školení.
    Apropó, všichni jste přihlášení (odhlášení )?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Fakt pěkná hračička, ještě jednou díky... snadné grafické nastavení i pro blbce jako jsem já, pouze jsem vyhodil ze systraye soft reset, bych se neuťapnul, jako Wuffi testnu i možné prodloužení výdrže baterie při zapnutí auto scale CPU..... jen jsem nevypozoroval, k čemu je zatržení "Apply Screen Flicker Filter" ..poradíš, k čemu to slouží, má znalost angliny na to nestačí (flick je něco jako lusknutí, tady možná ťapnutí)...
    PS: Vytáhl jsem slovník, flicker je také třepetání, flicks i filmové představení... není to zapnutí filtru pro odstranění trahavého obrazu??????
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ..je to zřejmě odstranění "třepetání" obrazu,jimž jsou postiženy některý IPAQy..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ..tak,připojení mi zase chvilku funguje,tak se s vámi konečně můžu podělit o porovnání výsledků v SPB Benchmarku..
    ..tak tedy: 400MHz vs. 530MHz podruhé!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    A pro ipfa tu máme stručný návod k nastavení XCPUScalaru...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00022851_Screen006_nmYY.jpg 
Zobrazení: 26 
Velikost: 58.4 KB 
ID: 307   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00022851_Screen005_SbqP.jpg 
Zobrazení: 32 
Velikost: 53.8 KB 
ID: 308   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00022851_Screen002_jDY.jpg 
Zobrazení: 22 
Velikost: 50.2 KB 
ID: 309   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00022851_Screen003_H41r.jpg 
Zobrazení: 26 
Velikost: 47.1 KB 
ID: 310   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00022851_Screen006_bY0f.jpg 
Zobrazení: 24 
Velikost: 58.4 KB 
ID: 311   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00022851_Screen007_cjes.jpg 
Zobrazení: 31 
Velikost: 53.9 KB 
ID: 312   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00022851_Screen001_ab24.jpg 
Zobrazení: 23 
Velikost: 53.1 KB 
ID: 313  
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Jeden komentář k obrázku jsem popletl..:?
    Tady je původní špatná verze:

    Ještě se vrátím k těm třem zaškrtnutím na začátku,umožní ti přidat:
    1.zelenou ikonu s aktuální rychlostí a zatížením CPU na horní lištu obrazovky Dnes
    2.tlačítko Power Off na systémovou lištu dolu na obrazovku Dnes
    3.tlačítko Soft Reset na systémovou lištu dolu na obrazovku Dnes

    Tady je správná,opravená verze:

    Ještě se vrátím k těm třem zaškrtnutím na začátku,umožní ti přidat:
    1.zelenou ikonu s aktuální rychlostí procesoru na systémovou lištu dolu na obrazovku Dnes
    2.tlačítko Power Off na systémovou lištu dolu na obrazovku Dnes
    3.tlačítko Soft Reset na systémovou lištu dolu na obrazovku Dnes

    Ps: nastavováné doporučuji provádět při připojení na nabíječce..
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00022852_Screen001_0R5d.jpg 
Zobrazení: 25 
Velikost: 53.1 KB 
ID: 314  
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Nazdar lidi. Tak jsme se vyhajali a už se tady vztekáme .
    Za boha jsem ho nedostal na 530. Přesný postup pro nastavení je v pořadí:
    1. OPTIONS - Show frekv... ower 500,
    2. Záložka SPEED, vypnout Auro Scale.. a pak jde přetáhnout posuvník až na stupeň 6 = 530 MHz,
    3. Záložka ADVANCED, spodní kurzor až doprava na 530 MHz,
    4. Záložka SPEED, zaškrtnout Auto Scale..
    ..jenže, mojí cihle se na 530 nechtělo, tak jsem zkusil SR a po něm byl posuvník na záložce SPEED opět pouze na 4 = 400 MHz. Celý postup jsem zopakoval, bohužel se stejným výsledkem, takže napotřetí... a už to šlape na 530 (snad, třeba se jen mění čísílko v zeleném čtvrečeku, abych měl po ránu radost ).
    Zkouška, teď jsem odpojil zdroj a klesáme 300... 200...
    Uděláme náhled před odesláním.. 530.. 472.. (hezké, dělá mi to radost )
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Poznámka pro estéty: Koho irituje např. modrý podklad taskbaru a zelené barvy podkladu a textu ikony CPU, může si pozadí i barvu textu ikony změnit ťapnutím na barvy v záložce speed...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    233

    Ahoj všem experimentátorům v taktu. Po několika dnech běžného provozu pár postřehů. Hlaví je, že jsem si celkem nevšiml, že by to nějak výrazně ovlivnilo/zrychlilo běžné funkce. Teda myslím prakticky. Jasně, vidím, že frekvence se mění, ale při běžné práci to není znát. Skoro pořád to jede na dolní hranici frekvencea to i když bych očekával, že to zrychlí. Ale to může být i problém překreslování ikonky. Například při refreši stránky v IE to sice v počátku vyjede na 530, ale pak to rychle zvolní na mých dolních 300 a já čekám, až se stránka načte a zformátuje. Tady bych čekal, že bude mít plné kecky, ale nějak ne, dává si načas a nehoní se.

    Jinak mi to přijde jako bezproblémová aplikace. Ale to může být jen subjektivní. Pokud má někdo nějaké reálnější postřehy, tak neváhejte a pište.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 8 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Přetaktování
    Od dvzd v sekci Touch HD
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 12:20
  2. n30 přetaktování
    Od gorole_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-11-2005, 07:18
  3. Přetaktovani EM-500
    Od PsZch0 v sekci Casio
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 25-03-2005, 04:18
  4. Přetaktování pod SE
    Od Kubiiiik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-01-2005, 09:14
  5. Přetaktování Xscale
    Od Paullus_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-02-2003, 22:47