Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 8 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 118

Téma: Přetaktování

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    teď jsem to zkusil že jsem je všechny najednou uložil do webového souboru,ale to mi sem uploadovat jako IMG také nejde...
    ..co dělám tedy špatně? Jak to sem dostanu přímo ve formě těch obrázků..?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    286

    Tak zkouším verzi XCPUScalar 2,53 celkem to maká ale umí jenom 472 ( Jinak se žádný problém neukázal. Celkový dojem :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ..však je taky 2.53 už celkem stará,není dělaná na PXA263 a výše..
    ..ale i s ní se dá pracovat,funguje to i s ní..
    ..doporučuji minimální verzi 2.60 a výše,ta už náš procesor umí,2.63,2.70,jsou ještě lepší,a verze 2.80už umí taktovat procesory PXA270 snad i přes 700MHz,viz stránky "tvůrce" těchto velice zajímavých prográmků..)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od xp
    ..no,mam ty grafy stažené na ploše,v běžném jpeg formátu,a pokud chci do příspěvku zadat Img,hlásí mi to tohle:Zadejte kompletní URL k obrázku
    A já nevím jak zadat URL k obrázku jež mam na ploše PC ve standartním formátu Jpeg..:?
    Kdysi mi radil vládce náš největší; musíš nejprve odeslat příspěvek, pak ho upravit a objeví se ti čudlík připojit soubor a tam se ti otevře i cesta... zbytek běžná gramotnost (zvládnul jsem to i já. viz. ).
    hmm, není tam, zkus SZ na vládce, taky to dělám špatně. aAnebo vydrž, zkusím najít ten svůj dotaz.

    Už jsem to našel, postup je: vložíš příspěvek, uložíš a pak místo upravit ťukneš na "Hsoubor" (já vím, je to disketa) a najdeš cestu. Celé ale musíš udělat ve velké verzi, tj. www.ce... a ne mobile.ce... A jde to i na MDA
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od xp
    ..no,mam ty grafy stažené na ploše,v běžném jpeg formátu,a pokud chci do příspěvku zadat Img,hlásí mi to tohle:Zadejte kompletní URL k obrázku
    A já nevím jak zadat URL k obrázku jež mam na ploše PC ve standartním formátu Jpeg..:?
    Je to tak, jak pise IPF. Obrazek je mozne bud nalinkovat (pak musi byt umisten nekde na Internetu) nebo vlozit jako prilohu. To prvni jde v obou verzich ce4you, to druhe kvuli omezeni Pocket IE jen na desktopu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ..ok,příště se tedy už polepším..
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00022351_Screen001_Mkv.jpg 
Zobrazení: 44 
Velikost: 53.1 KB 
ID: 268   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00022351_Screen002_gekT.jpg 
Zobrazení: 50 
Velikost: 50.2 KB 
ID: 269  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Citace Původně odesláno od xp
    ..no,mam ty grafy stažené na ploše,v běžném jpeg formátu,a pokud chci do příspěvku zadat Img,hlásí mi to tohle:Zadejte kompletní URL k obrázku
    A já nevím jak zadat URL k obrázku jež mam na ploše PC ve standartním formátu Jpeg..:?
    No já jsem jen normální uživatel PC, ale např. uložení 4 obrázků na jeden displej PDáčka v kuchařce jsem vyřešil tak, že jsem fota importoval do Corelu, všem jsem dal stejný rozměr, uspořádal na ploše, seskupil a celek exportoval do nějakého adresáře jako JPG s tím, že jsem zadal formát 320 pixlíků a dodržení poměru stran. Pokud takto upravený soubor dám jako soubor - přílohu příspěvku, tak se normálně na stránce ce4you zobrazí, pokud pošlu tento soubor zapakovaný, je to jako příloha příspěvku ke stažení .... toť mé řešení, snad je to přijatelný postup......

    No a jinak ty výsledky po přetaktování vypadají velice pěkně, zatím PDáčko nevařím, ale tohle možná vyzkouším, díky za osvětu.....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    142

    A co pretaktovani Samsungu??
    Nasel jsem tohle ale jestli to pojede... :-/

    ipaq1937oc
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ja bych spis zkusil tohle, je to freeware urcenej primo pro iMate, coz je to samy co MDA II... Tak co, troufne si nekdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ..jdu na to..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Tak tady je pár postřehu z 20ti minutového používání tohoto nového prográmku:
    Výhody:
    -je to free..:yes:
    -lze taktovat mnohem víše než je 530MHz..
    -když píšu mnohem víše,myslím to skutečně vážně! Lze totiž jít až na 1990MHz!!!
    -ale doporučuji to NEZKOUŠET:!:
    -ovládání a nastavování prográmku je velice přehledné a jednoduché

    Nevýhody(oproti XCPUScalar min. verze 2.70):
    -nelze nastavit automatické přetaktování po Soft Resetu
    -nelze mít nastaven jiný takt CPU pro použití při připojení "cihly" na nabíjčku,a jiný při napájení pouze z Akumulátoru..
    -nelze nastavit automatické taktování CPU v závislosti na zatížení CPU..
    -nelze tedy "šetřit" Akumulátor
    -je velká pravděpodobnost,že by vás mohl potkat Hard Reset,tedy čím výše pujdete s frekvencí CPU nad dle mého názoru "bezpečnou" frekvenci 530MHz,tím více riskujete:!: :!: :!:

    Tady je stručné doporučení jež je přiloženo k prográmku na PDAgold.com,a dle mého názoru je velmi rozumné jej uposlechnout,můžete se tím vyhnout velkým nepříjemnostem..:yes:

    Using this freeware software it is possible to push the CPU clock speed of a QTEK 2020 up to 796 MHz.Select the L parameter (frequency of SDRAM memory) to value 36, parameter M (frequency of the CPU) to 4 value and the N parameter (turbo mode) to value 1 in order to obtain stable maximum performance.We wish to remind you that although our tests have not found particular problems, use of this software is on your own risk and risking damage to your device.

    Provedl jsem testování Cihly pomocí GXmarku,a to jak při použití XCPUScalaru ver.2.70,tak při použití Overclocku,a výsledky při přetaktování CPU na 530MHz jsou u obou aplikací naprosto shodné..Tzn. GXmark index má hodnotu 1735 bodů..
    Pro zajímavost: pokud test provedete při standatním taktu 400MHz,získá vaše cihla cca.1352-1382 bodů.

    A zde si lze prográmek Overclock přímo stáhnout:

    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Jen doplním XP:
    Pomalu jsem testoval - zvyšoval a zkoušel varinaty nastavení, tzn. že k určitému nastavení MHz se můžete dobabrat pomocí více variant nastavení, testnul jsem na chvíli i jízdu na 570 MHz, ta ještě jede. Ale POZOR - při zadání 633 MHz zatuhne a pomůže jen hard reset (díky zálohování už jsem zase funkční ), ale dost jsem se orosil, raději nezkoušejte.
    Subjektivně jsem dost překvapen svižností již při 470 MHZ, pár lidiček tady má v podpisu uvedeno přetaktování na něco kolem 500 MHz, jaké jsou zkušenosti s delším provozem (stabilita, baterie atd.) - poreferujte!
    XP již referoval, co ostatní?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Tady máte dáreček,odkaz na XDA-developers... http://forum.xda-developers.com/view...?p=52430#52430
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Juu dekujeme XP

    Jinak jsem zkousel automatickou zmenu taktovaci frekvence podle vytizeni CPU a je to celkem dobre, jen se to nekdy "zasekne" na urcitem procentu zatizeni (obvykle nizsim) a pak pomuze jen vypnout a znovu zapnout automaticke zmeny frekvence. Jinak jsem zkousel podtaktit na 100MHz a bylo to celkem znat u nekterych aplikaci, ale na cteni ebooks a praci s maily apod. to stacilo a po 24 hodinach provozu poklesla energie jen o 4%!!!!! Dele se mi to bohuzel testovat nepodarilo, pak jsem uz potreboval trochu vic vykonu a tak jsem to vratil na klasickych 400MHz...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od xp
    *.php. A co s ním dál?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 8 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Přetaktování
    Od dvzd v sekci Touch HD
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 12:20
  2. n30 přetaktování
    Od gorole_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-11-2005, 07:18
  3. Přetaktovani EM-500
    Od PsZch0 v sekci Casio
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 25-03-2005, 04:18
  4. Přetaktování pod SE
    Od Kubiiiik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-01-2005, 09:14
  5. Přetaktování Xscale
    Od Paullus_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-02-2003, 22:47