Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: HTC Touch HD - HOTFIX řešící problém kdy zřízení na 3-5 vteřin zcela zamrzne

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Tak a objavil sa novy hotfix. Resi mrznuti zarizeni na 3 az 5 vterin. Fix je urcen pouze pro zarizeni s ROM verzi nizsi nez 1.19.xxx.x.

    http://www.htc.com/europe/supportdow...id=179&cat=all
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Tak to je super. To byl asi zatím nejviditelnější problém této ROM. (zamrznutí na 3až 5 sec)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    3

    Nainstalováno a zatím bez problémů.

    EDIT: takže vvčera jsem HDčko dost otestoval a nepozoroval jsem ani jedno zamrznutí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    rRici_ce4you
    Guest

    Tak jsem také nainstaloval a po cca 15 min naprostá spokojenost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    175

    Nejako im to tam blbne,lebo mi to nejde stiahnut.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    36

    tady to je.nakopírovat do tel. a spustit
    http://uloz.to/1025309/_HTC Touch HD_TouchHD system.exe
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    175

    Dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    44

    muzete pouzit primo mobilni link

    http://m.uloz.to/1025309/
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    172

    Diky za zverejneni jen tak dale. Nainstaloval jsem do zarizeni hned a vse bez problemu. Jeste doladit FIX na to zpozdeni prijmu od zvednuti hovoru a bude to fajn
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    197

    Také jsem nainstaloval hotfix. ASync se předpisově ukončí samo po odpojení od PC, ale po chvíli je opět mezi běžícími programy. Takže u mne hotfix nefunguje. ROM 1.14.xx Má někdo podobnou zkušenost?


    Při odeslání příspěvku mějte trpělivost a neklikejte na tlačítko "odeslat formulář" vícekrát. Děkuji TheMelin
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Nejsem si jist, zda tento problém hotfix řeší. Neustále běžící AS na pozadí je vlastnost nutná pro exchange server. Lze to obejít nastavením fake serveru v AS v PPC, ale stejně to nefunguje stoprocentně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    To: Jerry Salcer
    Nikdo nikde nepsal,že Hotfix řeší spouštění AS.
    Jestli ti to vadí nainstaluj si aplikaci AS killer.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 14-01-2010, 14:56
  2. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-11-2009, 10:04
  3. GPS zcela bez signalu
    Od LEADFOOT v sekci Touch HD
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 20-03-2009, 23:08
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-03-2009, 21:00
  5. Prvních 259200 vteřin s HTC Hermes v ruce
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 188
    Poslední příspěvek: 03-10-2006, 09:45