Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Manila Control v1.0 - opravdový today - dvě pracovní plochy

  1. #1
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    403

    Manila Control

    jde o integraci opravdového TODAY jako alternativní plochy k TF3D. Jedná se o obdobu SecondToday, ale s tím rozdílem, že nejde o virtuální Today, ale o opravdové Today, které se nastavuje klasicky v nastavení jak jsme byli zvyklí před příchodem TF3D.

    Tuto aplikaci pro přepínání jsem zachytil poprvé v ROMeOS² od monx®.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Tak to je ovšem BOMBA :yes:

    [youtube]http://cz.youtube.com/v/oF0m72sGQvY[/youtube]
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Urysi vřelé díky, tohle jsem potřeboval, protože na ROMeOS to právě jede úplně bombasticky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    403

    nějak se mi nedaří rozchodit to přepínání pomocí gest ...

    tohle nechápu:

    link
    Question: How can I set the gesture 2 flip between TF3D and today screen without softbutton?!? I use XDA Diamond device.
    Answer: In Diamond and TP only with FTouchFlo is very easy, de touch drivers of these machines no understand cube activattion gesture.


    ááááha .... link - takže je potřeba FTouchFlo


    mnoo, takže by měl pomoci RAR, který je v tom threadu v prvním příspěvku pod názvem "Link by JCespi2005 Manila control & FTouchFlo (preconfigurated) http://rapidshare.com/files/16892007...cspian.com.rar" - zde přímý odkaz na rapid

    ale mě to nejde


    EDIT - tak funguje, musí se to úplně odspodu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem Manila Control zkoušel, všechno vypadá velmi dobře, jen mi po nainstalování týhle utilitky nejde nakalibrovat znovu displej. Po ťuknutí do křížku se nic neděje, kalibrace vůbec neprobíhá, po odinstalování opět vše v pořádku.
    Nesetkal se s tím někdo? V případě že jo, povedlo se to nějak zprovoznit? Mám HTC Touch Pro CZ, ENG jsem nezkoušel, ale předpokládám, že se to bude chovat stejně. Díky za radu nebo o sdělení vlastní zkušenosti.
    Bohužel na XDA se nemůžu dostat, abych se tam mrknul, maj to poslední 3 dny nějaký sesypaný :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    51

    Nemožnosť kalibrácie nie je chyba Manila Control, ale známy problém FTouchFlo. Nefungovalo to už na TyTNe - aj preto som ho prestal používať... Mňa by zaujala iná vec - dá sa nejako jednoducho zmen iť ten obrázok v Manila Control? Nie že by som mal niečo proti R2D2, ale proste je to ohavné ;-). Inak funkčne mi to príde ako oveľa lepší softík než Second Today...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    193

    Ahojky,
    funguje Vám tato aplikace někomu spravně i na Touch HD?

    Dik

    Mira
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    HTY HTY je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    59

    Taky by mě to zajímalo. Jak jsem četl, někomu to na HD jde, někomu to blbne. Tak jsem se do toho zatím nepouštěl. Snad ale někdo napíše svoje zkušenosti tady, česky, protože v anglině je to pro mě těžký.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Zdravím,
    Mě to jede na HD dobře, už jsem to používal nějakou dobu na zcela jiném PDA a bez problému. Jen na HD jsem narazil na malý problémek. Po nainstalování ManillaControl se přemapují HW tlačítka. To tlačítko "Domů" už nefunguje jako předtím. Po stisku se nic neděje. Jen když jsem na tom ToDay (Manilla) tak to funguje jako Home, ale já bych chtěl aby se to fungovalo v TF na Home. Neřešil jste to někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    40

    Chci se zeptat,jak dosahnu toho,aby ta druhá plocha jakmile ji přehodím prstem byla jako na videu?to na to musím mít nějáký skin nebo tak?
    http://www.youtube.com/v/g_e3R65bq00
    http://www.youtube.com/v/oF0m72sGQvY

    Díky


    Přesunuto ze zbytečně založeného tématu. admin
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    403

    ta druhá plocha je klasický TODAY - tj. START -> Settings - TODAY a tam si zaškrtneš, co na něm chceš vidět.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. SecondToday - virtuální Today - dvě pracovní plochy
    Od osch v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 06-03-2009, 13:14
  2. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 12-02-2009, 13:18
  3. Manila Control
    Od Džank v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-12-2008, 11:23
  4. Odkazy na control panely do Today Pluginu
    Od beecher v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 27-10-2005, 19:03