Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: GPRS na Asus A716

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    15

    Zdravím všechny,

    přátelé mám Asus A716, Nokii 6310i a existuji s T-mobile operátorem. Podle návodu jsem se pokoušel nastavit internet. Jelikož sem absolutní nováček postupoval jsem opravdu otrocky podle návodu a přesto mi to nebylo nic platné.

    Dojde ke spojení s telefonem přes Bluetooth, telefon vytočí GPRS. Až potud OK, ovšem když navolím webovou stránku tak se dlouho nic neděje a nakonec napíše že zvolenou stránku nemůže načíst. Píše to úplně u všech adres:no: .

    Prosím o radu!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Zdravime noveho uzivatele Pocket PC Pokud spojeni probehne, prvni krok, jak testovat, je stahnout si program vxUtil a zkusit PINGnout na 194.213.210.53.

    Kdyz to zafunguje, tak zkuste PINGnout na www.ce4you.cz.

    Pak se ozvete, jak jste dopadl.

    P.S. Jste zacatecnik jen v PDA, nebo v pocitacich vubec? Abych vedel, jak moc detailne mam radit
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    15

    Nejdřív bych chtěl poděkovat za velmi včasnou odpověď, to sem upřímně nečekal.

    S PC sem kamarád už delší dobu a už mám za sebou i období hraní her v současné době sem se absolutně zbláznil do PocketPC, pořád sem se (já vůl) chystal koupit nějaký nabušený a předražený telefon - 6600, P900 apod. až sem narazil na tyhle stránky - cca 2 měsíce zpátky, a koukal jako blázen co tyhle věcičky všechno umí. Netrvalo dlouho a rozbil sem prasátko a za menší peníze než zmíňované telefony jsem si koupil ASUS (na základě vaší recenze) a teď ho jak vy odborníci říkáte tuním

    Nicméně to nemění nic na tom že hodně výrazům zde nerozumím ale snad do toho přídu. Zápasím s tím internetem, e-mailem, nejdou mi otevřít všechny wordovský soubory - objeví se tam nějaká hatmatilka, koupil sem si USB bluetooth na propojení s ActiveSince..........

    prostě absolutní začátečník se kterým si tady asi moc nepopovídáte, nicméně konec sebelítosti, jakmile zkusím co jste mi poradil napíšu.

    Ještě jednou díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Jasne, od toho ty diskuze jsou, aby se radilo Abyste si vsak usetril spoustu trapeni, doporucuji napred precist clanky v sekci Technicka podpora, a pak si procetl par diskuzi. Ze zacatku bude informaci asi plno, ale toozvladnete:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    15

    :no: :no: :no: prostě to nejede
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Podivejte, touhle odpovedi diskuzi ukoncite. Jestli mate zajem o to, aby se Vam nekdo pokusil poradit, snazte se podle toho formulovat sve prispevky. Asus A716 je bezne zarizeni, telefon Nokia 6310i jeste beznejsi, takze v technice si troufam tvrdit, ze problem neni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    15

    to sem to teda schytal


    přijměte moji hlubokou omluvu nemyslel sem to zle.

    každopádně už to funguje, měl jsem nastavený proxy server což mi jeden kolega poradil že mám zrušit

    díky a doufám že ste na mě nezanevřel :?:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    15

    jo ještě něco, pečlivě jsem pročetl diskuze jak ste radil a musím uznat že odpovědí je tam víc než bych čekal
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Nezanevrel Jsem rad, ze uz Vam to funguje. Kdyz si nebudete vedet rady s necim jinym, klidne zalozte dalsi tema. Jsme tu pro vas (no fuj, to zni jako z nejaky reklamy )
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jakou GPS pro ASUS A716
    Od fury_only_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 13-02-2006, 08:41
  2. Asus A716 a MS-duo
    Od raziel628 v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-07-2005, 11:26
  3. Klávesnice k Asus A620 + Asus A716??
    Od mad.hat v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-03-2005, 16:53