Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Touch HD a iGO 8 - obecné zkušenosti, problémy...

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    165

    Snad nevadí, že zakládám toto téma, ale už jsem prošel diskuzi křížem krážem, zapsal si X poznámek, několik dní se pokouším o instalaci iGO 8, ale marně...
    Shrnu to... mám toto:
    1) adresář 2577
    2) adresář iGO8
    3) archiv data.zip, z odkazu ve všeobecné diskuzi o kterém uživatel tvrdí, že funguje
    4) soubor sys.txt s tímto obsahem:
    [folders]
    app="%SDCARD%/iGO8"

    [sound]
    ding=0

    [route]
    correctness=90

    [device]
    sdcard_dsk_num=7

    [interface]
    skin="ui_igo8"
    resolution_dir="480_800"
    maxzoom2d=6000000
    show_exit=1
    screen_x=480
    screen_y=800
    vga=1

    [rawdisplay]
    highres=0
    screen_x=480
    screen_y=800
    class="portrait"
    driver="GDI"

    Tak a teď instalace:
    1) nakopíruji oba adresáře na micro SD (nahradím data.zip a sys.txt před, nebo po instalaci?)
    2) spustím autorun.exe z adresáře 2577

    No a tady už jsem v háji, buď se mi systém tvářil, že běží instalace, která bez jakékoli hlášky skončila,
    nebo se mi stalo, že ač jsem měl předchozí nezdařenou instalaci odstraněnou (odinstalace, formát microSD, smazání z program files a registrů),
    instalace mi hlásila, že nahrávám starší verzi, než je na kartě a jestli chci downgradovat. Ať jsem klikal na Yes, nebo No, nic se nedělp.
    Ještě dodám, že jsem našel a používám instalaci (adresář iGO8), který by měl být údajně verze 8.3.1.57021 a 2577 jsem si "zapůjčil" z jiné stažené instalace.
    Podařilo se mi rozchodit GarminaXTa chtěl bych vyzkoušet i iGO 8 a TomTom, abych mohl jmenované navigace vyzkoušet, porovnat a zakoupit tu, která mi bude vyhovovat nejvíce, ale zatím se mi to moc nedaří

    Díky všem za jakékoli rady a případnou trpělivost s nováčkem v oblasti PDA a navigací

    Filip
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    175

    ja som to urobil podla toho navodu a funguje perfektne.

    Ked to do rana nerozchodis,tak rano v praci sem upnem IGO8 uz aj s prehodenym tym suborom.Domace pc mam zasrane a nejde mi uz ani otvorit nic na ploche(zajtra musim preplacnut windows),tak az zajtra rano.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    165

    Nerozchodil... Ona se asi ta hláška o downgrade vztahuje k datům, pro které si šahá onstalátor. Teď jedno upřesnění: Ten data.zip a sys.txt se musí nahradit PŘED, nebo PO instalaci? Nevím, jak ta instalace funguje. Je to tak, že si instalátor (autorun.exe) sahá při instalaci pro data do adresáře iGO8? Z toho by vyplývalo, že se ty soubory musí nahradit před... Nebo je tato složka používána po instalaci...?
    On je asi problém v tom, že mám jen verzi 8.3.1.57021 u adresáře iGO8 a nemám k tomu kompatibilní 2755, nebo já už nevím...
    Pokud by si mi, nebo někdo, poskytnul správnou a funkční verzi, byl bych rád...

    Díky, Filip

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    175

    ten subo som vymenil este v pocitaci, potom som to skopcil na kartu a ppc nainstaloval. Nahravam ti to igo uz aj s vymenenym suborom,takze ho len nahodis do ppc a nainstalujes. Len musis trosku pockat,az teraz som sa dostal k netu a pri 7kilo upload to bude este trosku trvat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    165

    Paráda, děkuju. Budu až večer, takže sem mrknu...

    Díky ještě jednou, Filip

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    165

    Ještě mě napadlo, nemůžu mít špatně cestu k datům v sys.txt...?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Citace Původně odesláno od Phil
    Ještě mě napadlo, nemůžu mít špatně cestu k datům v sys.txt...?
    Já si myslím, že ji máš špatně. Ve všech návodech k HD se uvádí cesta /Storage Card/Igo8. Na druhou stranu se však různí názory na to, zda mají být lomítka řádná či backslashe.

    Jinak se přiznám, že se mi taky nepodařilo na HD Igo8 rozchodit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    165

    A ještě dotaz: Lze instalovat iGO 8 bez adresáře 2577, tedy když mám jen adresář iGO8?

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    K instalaci potřebuješ spustit instalační program, který je ve složce 2577 (autorun.exe)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Citace Původně odesláno od tomsoft
    K instalaci potřebuješ spustit instalační program, který je ve složce 2577 (autorun.exe)
    A jenom dodávám, že ty autorunové soubory musí být stejné verze jako ty ostatní v adresáři iGo8; jinak to při instalaci hlásí downgrade a nedokončí ji.

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    1

    Mě iGO8 běží, napíšu můj postup instalace: adresář iGO8 obsahující složky 2577 a iGO8 zkopírovat na Storage Card, spustit Autorun, po doběhnutí přepsat data.zip (můj data.zip má ve složce ui_igo8 složku pro rozlišení 800x480), pak přepsat sys.txt, ale ne ten na kartě, ale přepsat sys.txt, kterej je v My Device\Program Files\iGO8. Mimochodem, moje cesta v sys.txt je nastavená app="%SDCARD%/iGO8". Funguje OK. Snad to někomu pomůže, za případné nepřesnosti se omlouvám, jsem absolutní začátečníkops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    165

    Citace Původně odesláno od Paullus
    Citace Původně odesláno od tomsoft
    K instalaci potřebuješ spustit instalační program, který je ve složce 2577 (autorun.exe)
    A jenom dodávám, že ty autorunové soubory musí být stejné verze jako ty ostatní v adresáři iGo8; jinak to při instalaci hlásí downgrade a nedokončí ji.
    Ano, to se mi právě stalo. Jde mi o to, že mám složku iGO8 verze 8.3.1.57021, ale nemám k ní autorun. Takže zkoušet autorun-y ostatních verzí nemá cenu...?
    Ještě se zeptám: Lze z těch instaláků někde vykoukat verzi, nebo se to musí zkoušet...?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    165

    Tak jsem včera zase zkoušel a nic Hlásí instalátor úspěšně dokončenou instalaci?
    Buď se mi spustí instalace, "housenka" dojde až na konec a bez jakékoli hlášky
    instalace skončí, nebo druhá varianta je, že nemám shodné verze a hlásí mi to
    downgrade, čili instalace také nedoběhne...
    A ta cesta tedy:
    app="/Storage Card/iGO8"
    nebo
    app="%SDCARD%/iGO8"
    nebo ještě jinak...?

    Jinak se mi před chvílí podařilo, že se iGO8 začal spouštět, ale vyskočila mi tam chybová hláška
    FFUI ERROR: Parse error
    [ expected]
    a hotovo... Neví někdo, co to je...?

    Filip

    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Používám tento sys.txt a funguje výborně, je k němu potřeba data.zip s 800_480 a 480_800:

    Kód:
    [folders]
    app="%SDCARD%/iGO8"
    
    [sound]
    ding=0
    
    [route]
    correctness=90
    
    [device]
    sdcard_dsk_num=7
    
    [interface]
    skin="ui_igo8"
    resolution_dir="480_800"
    maxzoom2d=6000000
    defaulttilt3d=9000
    show_zoombar=1
    show_exit=1
    screen_x=480
    screen_y=800
    vga=1
    
    [rawdisplay]
    highres=0
    screen_x=480
    screen_y=800
    class="portrait"
    driver="GDI"
    
    [timezone]
    sync_os_timezone=0
    reset_os_timezone=0
    
    [debug]
    disable_outlookpoi=1
    show_oneway=1
    mapfontscale=150
    show_speed_limit=1
    show_poi_boundingrects=1
    show_poi_areas=1
    show_oneway_3d=1
    speedcam_enabled=1
    skip_eula=1
    enable_roadshadow=1
    enable_buildings=1
    enable_roadsign=1
    speedcam_enabled=1
    show_pedestrian=1
    
    [map]
    3d_max_tiltlevel=10000
    3d_max_zoomlevel = 3000
    3d_min_zoomlevel=40
    3d_max_zfar=2000
    fake2d_max_zoomlevel = 3000
    3d_zfar_horizon_ratio = 200
    roadblockicon_maxzoom = 2000
    2dheadup=1
    
    [smartzoom]
    minangle=0
    maxangle=80
    
    [3d_config]
    roadsign_lines_per_screen=20
    
    [msnd]
    enabled=0
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    165

    Jo, ten data.zip mám, zkusím Tvůj sys.txt.

    Děkuju, Filip
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 761
    Poslední příspěvek: 17-11-2010, 22:18
  2. Reakcí: 119
    Poslední příspěvek: 29-12-2009, 11:52
  3. Reakcí: 548
    Poslední příspěvek: 26-10-2009, 11:07
  4. Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 04-04-2009, 13:38