Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: HTC Touch HD - zrychlení - nastavení cache

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    nevim jestli to tady nekde uz probehlo nebo ne, ale myslim, ze par lidi to oceni. jedna se o nastaveni cache, ktere mi pomohlo vyrazne napr. v coreplayeru, ktery se prestal uplne skubat (drive se obcas zakousl na vterinu treba).
    k nastaveni nasledujicich hodnot jsem pouzil program AdvancedConfig, free, neni problem jej najit..

    file system cache - 8MB
    system filter cache - 131072 sektoru
    glyph cache - 64KB

    neni to z moji hlavy ;-) proto pridavam link, kde jsem se to docetl..
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=448707
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    36

    takhle to používám už od koupě Blackstona a můžu doporučit,systém je opravdu rychlejší:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    29

    Potvrzuji výše zmíněné
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    175

    Precital som to na xda cele a je tam moc informacii na mna naraz.

    Naozaj staci nastavit iba to co si napisal v prvom prispevku? V tom programe?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    presne tak..
    nebo ja to teda tak udelal a je to znat ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    113

    Zkoušel jsem to, ale vyšlo mi to jinak.
    Původní default hodnoty - Core player benchmark mi dává 550kbit datový tok.
    Hodnoty z předchozího příspěvku - jen 430kbit.
    Adviced hodnoty (file system cache 2MB, system filter cache - 4096 sektorů, glyph cache - 32KB) - 634kbit.

    Víc jsem z HDéčka nevyrazil. Ale i tak díky za radu, přece je to jen trochu rychlejší. Ale aby normální filmy šly plynule, tak by musel šlapat aspoň megabit za vteřinu.

    Dodatek :
    Už se mi povedlo dostat z CorePlayeru víc jak 1 megabit, bylo to kartou. Udělal jsem si srovnávací měření pár karet a nejlíp mi vyšla přiložená mikroSD 8GB class2 (která je zřejmě class6!).

    mikroSD Kingston 2GB (write/read) ... 10/17 MB/s
    mikroSD Sandisk 8GB class2 (přiložená) ... 13/18 MB/s, přehrávání videa 1000-1100kbit
    mikroSD Sandisk 16GB class2 (dokoupená) ... 9/10 MB/s, přehrávání videa 600-700kbit

    Takže některé karty jsou opravdu líné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    175

    Citace Původně odesláno od Sajbrt
    Ale aby normální filmy šly plynule, tak by musel šlapat aspoň megabit za vteřinu.
    Neviem co si predstavujes pod pojmom normalny film a plynule,ale pre mna normalny 700mb avi ide pekne plynule.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    113

    Normální film je myšlen v rozlišení 640 až 720 na šířku a ten na 700kbitů neuděláš. To chce aspoň 1 megabit. Takže aby se přehrávál plynule, musel by Coreplayer zvládnout právě ten megabit. Jinými slovy, Coreplayer musí pro plynulé přehrávání zvládat právě takový datový tok (Menu-Nástroje-Benchmark) jako má film + malá rezerva. Mně CorePlayer protlačí po úpravách cache (viz jiné vlákno) 650kbit. Nicméně doufám, že na tom vývojáři ještě zapracují, na 5 let starým hx4700 (ten má jiný graf. čip a procesor o 100MHz rychlejší) mně přehrával 1Mbit bez problémů.

    Omlouvám se za přednášku, ale řekl sis o ni .
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    175

    Vsetko som urobil ako treba a po restarte mi zacal blbnut cely system. Ani pin kod nechce zobrat,nic nezobrazuje,cele to je do.bane
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Že by to bylo tímhle???
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    175

    nicim inym si to nedokazem vysvetlit. Nakoniec som musel urobit HR.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. hláška "Cache nenalezen"
    Od drdal v sekci Ostatní využití GPS
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-12-2011, 21:43
  2. Kolik máte volné paměti? - HTC Album cache
    Od Johnny83_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 06-03-2010, 23:56
  3. Cache u IE
    Od ZRH v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 05-10-2005, 11:10
  4. Umístění cache IE u MDA Compact, task man.
    Od EnderW v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-08-2005, 18:56